Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

1 εκ. δολάρια από την ασφαλιστική εταιρεία New York Life Insurance Company , μέρος αποζημίωσης για έλληνες της Μικράς Ασίας

Σε σχετική ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής αναφέρεται, μεταξύ άλλων:
«Η ασφαλιστική εταιρεία New York Life Insurance Company παρουσίασε στον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο, την περασμένη Παρασκευή 9 Ιανουαρίου, επιταγή ενός εκατομμυρίου δολαρίων για τη δημιουργία Κέντρου Μελέτης του Ελληνισμού του Πόντου και της Μικράς Ασίας στο Ελληνικό Κολέγιο / Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού, που βρίσκεται στο Μπρουκλάϊν της Μασαχουσέτης. Η δωρεά αποτελεί μέρος της προσπάθειας της εταιρείας να αποζημιώσει τους Έλληνες ασφαλισμένους της από την εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Την παρουσίαση της προσφοράς έκανε ο πρόεδρος και διοικητής της New York Life κ. Ted Mathas, κατά τη διάρκεια επισκέψεώς του στην Αρχιεπισκοπή, όπου μαζί με τον αντιπρόεδρο της Εφορίας του Ελληνικού Κολεγίου Δρ. Thomas Lelon υπέγραψε και το σχετικό συμφωνητικό».

Επιχείριση διάσωσης λαθρομεταναστων αυτη την ώρα

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση διάσωσης 56 λαθρομεταναστών στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κρήτης και Μήλου .....

Ποινή φυλάκισης 6 μηνών στον Μίνωα Κυριακού

Σε φυλάκιση 6 μηνών καταδίκασε το Τριμελές Εφετείο τον Μίνωα Κυριακού για νέα πολεοδομική αυθαιρεσία στον αιγιαλό του Άγιου Αιμιλιανού. Εναντίον του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής εκκρεμούν κι άλλες μηνύσεις λιμενικών υπαλλήλων, ενώ στις 24 Μαρτίου θα επαναληφθεί η δίκη του για την προβλήτα της εξοχικής του κατοικίας στην ίδια περιοχή.
πηγη:skai.gr

"Κλάταρε" το Islandreefjob.com .... το site που προσφέρει την καλυτερη δουλεια στον κόσμο....The Best Job In The World

το Site που προσφέρει την καλυτερη δουλειά στον κόσμο .... δεν άντεξε τον καταιγισμο επισκεψιμότητας με 2000 κλικ το δευτερόλεπτο ......

η μόνη θέση εργασίας είναι στην Αυστραλία στην νήσο Χάμιλτον με αμοιβη 76 χιλ.ευρω το εξάμηνο ... ολα πληρωμένα και μόνη υποχρέωση να γραφεις τις εμπειρίες από το νήσή και να ανεβάζεις φωτογραφίες στο blog του τουριστικού γραφείου......

οι αίτησεις χιλιάδες που έχουν κατατεθεί.... αν κρίνουμε και απο την δημοσιότητα που πηρε το θέμα το τουριστικό γραφείο έκανε διάνα....

Συνωστισμός χρηστών για τα δοκιμαστικά Windows 7.... Ελεύθερο το «κατέβασμά» μέχρι τις 24 Ιανουαρίου.

Μέχρι τις 24 Ιανουαρίου θα μπορούν ελεύθερα οι χρήστες από όλο τον κόσμο -και φυσικά από την Ελλάδα - να «κατεβάζουν» στον υπολογιστή τους τη δοκιμαστική έκδοση των νέων Windows 7, που θα διαδεχθούν τα Windows Vista.
Είναι τόσο μεγάλο το ενδιαφέρον των χρηστών που αρχικά το δίκτυο της Microsoft δεν άντεξε το βάρος της τεράστιας ζήτησης. Το ελεύθερο «κατέβασμα» της έκδοσης beta επρόκειτο να αρχίσει την Παρασκευή, κάτι που έγινε τελικά το Σάββατο, μέχρι η εταιρία να προσθέσει νέους υπολογιστές-εξυπηρετητές (servers), σύμφωνα με το Ρόιτερ και το BBC.
Η εταιρεία δεν έχει ακόμα γνωστοποιήσει πόσα αντίγραφα του νέου λειτουργικού προγράμματος «κατέβηκαν» ( «download» ), όμως ανακοίνωσε ότι κατήργησε το πλαφόν των 2,5 εκατ. αντιγράφων μέσα σε δύο εβδομάδες, που είχε θέσει ως αρχικό όριο, προκειμένου να διευκολύνει περισσότερους χρήστες να «κατεβάσουν» τα Windows 7 μέχρι τις 24 Ιανουαρίου.
Η Microsoft μάλλον αιφνιδιάστηκε από το μεγάλο ενδιαφέρον των χρηστών. «Περιμέναμε για μια έκδοση beta να δείξουν ενδιαφέρον μόνο οι φανατικοί της τεχνολογίας και όσοι έχουν επιχειρηματικά συμφέροντα σχετικά με το λογισμικό. Δεν αναμέναμε τη ζήτηση που είδαμε», δήλωσε ο Λόρενς Πάινελ, στέλεχος της εταιρίας.
Το νέο λειτουργικό ενσωματώνει τεχνολογία οθόνης αφής, επιτρέπει στους χρήστες να διαμορφώνουν το σύστημα ευκολότερα σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους, υπόσχεται πιο φιλικά χαρακτηριστικά κ.α.
Η εταιρεία πάντως ανέφερε ότι η δοκιμαστική έκδοση μπορεί να έχει προβλήματα, τα οποία ακόμα δεν έχουν επιλυθεί και για τα οποία δεν παρέχει τεχνική υποστήριξη. «Δεν είναι ιδανικό για κάθε χρήστη να εγκαταστήσει τα Windows 7 και να τα χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση», προειδοποίησε ο Πάινελ.

πηγη: kathimerini.gr (ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ανατροπή βάρκας με λαθρομετανάστες στη Σύμη.... ένα βρέφος νεκρό

Συναγερμός σήμανε στο Λιμενικό Σώμα όταν το μεσημέρι, ανοιχτά της Σύμης και πλησίον της βραχονησίδας «Νίμος» ανατράπηκε λόγω της θαλασσοταραχής πλαστική βάρκα, στην οποία επέβαιναν συνολικά 19 λαθρομετανάστες - 14 άνδρες, δύο ανήλικα παιδιά, δύο νεαρές γυναίκες και ένα βρέφος 40 ημερών.
Αμέσως, δύο πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος κατέπλευσαν στην περιοχή του ακριτικού νησιού και κάτω από αντίξοες συνθήκες τα πληρώματά τους κατάφεραν να διασώσουν τους 18 αλλοδαπούς, αλλά όχι και το βρέφος, που ήταν κοριτσάκι και δεν κατάφερε να επιζήσει.
Ολοι οι διασωθέντες, που, όπως δήλωσαν, είχαν φύγει από τα τουρκικά παράλια, μεταφέρθηκαν στη Σύμη, όπου και τους παρασχέθηκε προληπτικά ιατρική βοήθεια.
πηγη:kathimerini.gr (ΑΠΕ - ΜΠΕ)

18 ΜΕΡΕΣ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑΣ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ....

δεν έχει τέλος η αιματοχυσία στη Λωρίδα τησ Γάζας , ε τους άμμαχους να βρίκσονται εγκλωβισμένοι κάτω από τα πυκνα πυρά και τους βομβαρδισμούς των Ισραηλινων ..... οι οποίοι έχουν κάνει τρομερά εγκλήματα με εκατοντάδες άμμαχους και παιδιά νεκρούς ....

καταγγελιές από ΟΗΕ, Ερυθρό Σταυρό για τα όσα κάνουν στους Παλαιστίνιους


αλλά δεν καταλαβαίνουν τίποτα με τις πλάτες τις Αμερικής και τα υπόλοιπα κράτη να κάνουν την κότα ....

Νεκρός βρέθηκε ο ισοβίτης που ειχαν απαγάγει χθες στο Ελληνικο

Νεκρός βρέθηκε ο Ελληνοαιγύπτιος ισοβίτης που χθες το απόγευμα αγνωστοι απήγαγαν στο Ελληνικο ..... ο 63χρονος ήταν έξω με δεκαήμερη άδεια ..... το πτώμα του βρέθηκε στη λεωφόρο Διονύσου

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επιτροπή πολιτών της Σαντορίνης για το Sea Diamond....

Τη διαβεβαίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια για μεσολάβηση στον Ευρωπαίο επίτροπο αρμόδιο για θέματα περιβάλλοντος Σταύρο Δήμα σχετικά με το ναυάγιο του Sea Diamond εξασφάλισε η συντονιστική επιτροπή πολιτών της Σαντορίνης που επισκέφθηκε την Τρίτη τον κ. Παπούλια, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ο κ. Παπούλιας τόνισε ότι το πρόβλημα δεν αφορά μόνο την Σαντορίνη, αλλά πρόκειται για ένα μείζον περιβαλλοντικό πρόβλημα που αφορά όλη την Ελλάδα, και ευχήθηκε στα μέλη της Επιτροπής να επιτύχουν τους στόχους τους.
Ακόμη, είπε στη συντονιστική επιτροπή ότι θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα επαφών και προβολής του θέματος στο πλαίσιο των αρμοδιότήτων του.
Μετά τη συνάντηση, ο Νομάρχης Κυκλάδων Δημήτρης Μπάιλας δήλωσε ότι συζητήθηκαν όλα τα θέματα που ανακύπτουν από την ύπαρξη αυτής της «ωρολογιακής βόμβας» στην ωραιότερη καλντέρα της Μεσογείου και τόνισε ότι ο Πρόεδρος αποδέχθηκε ανεπιφύλαχτα την προσπάθεια για την απομάκρυνση του ναυαγίου απο την καλντέρα της Σαντορίνης.
πηγη:in.gr

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ .... ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

'ολα καλα με τον Νταρκο όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
«Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, υποβλήθηκε σήμερα το πρωί, στην πολυκλινική του Σάν Σεμπαστιάν, σε στεφανιογραφία, η οποία επιβεβαίωσε το εύρημα (απόφραξη του κατιόντα κλάδου κατά 90/%) της αξονικής στεφανιογραφίας, με συνέπεια να γίνει αγγειοπλαστική και τοποθέτηση στεντ. Το αποτέλεσμα της επέμβασης κρίνεται εκατό τοις εκατό επιτυχές, καθώς το αγγείο εμφανίζει μηδενική στένωση. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς είναι σε πολύ καλή κατάσταση και εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά, αύριο θα πάρει εξιτήριο».

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ .... ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ....ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ

Μέσα από τα χέρια των αστυνομικών ξέφυγαν δύο ληστές, στο Βερολίνο. Οι ληστές έκαναν επιδρομή σε μία κάβα και με την απειλή μαχαιριού, ανάγκασαν την υπάλληλο να τους δώσει περίπου 5.500 ευρώ. Όμως, όταν άνοιξε η υπάλληλος το χρηματοκιβώτιο ενεργοποιήθηκε ο σιωπηλός συναγερμός και ενημερώθηκε η αστυνομία. Πράγματι, μία ομάδα αστυνομικών με πολιτικά έφτασε στην κάβα μέσα σε λίγα λεπτά... Λίγο αργότερα έφτασε και μία άλλη ομάδα ένστολων αστυνομικών. Ως αποτέλεσμα, οι ένστολοι αστυνομικοί, συνέλαβαν τους συναδέλφους τους με τα πολιτικά και οι ληστές είχαν το χρόνο να διαφύγουν χωρίς να τους κυνηγήσει κανείς. Οι ένστολοι αστυνομικοί, σίγουροι πως είχαν πιάσει τους ληστές, δεν τους άφησαν να μιλήσουν και συνειδητοποίησαν τι είχε γίνει όταν αναγνώρισαν στους συλληφθέντες ένα συνάδελφό τους. Η αστυνομία εξέδωσε απολογητική ανακοίνωση, με την οποία ζητούσε συγγνώμη για την παρεξήγηση.
Την παραπανω ειδηση την διαβασαμε στα "παράξενα" του skai.gr

Oχι δηλαδη να μην λέμε μονο για την δική μας αστυνομία.....

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ: 1. ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ,ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ.
2. ΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΣΗ 8 ΜΕ 9 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ 10 ΜΠΟΦΟΡ.
3. ΥΦΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ

ΕΜΠΌΔΙΑ ΣΤΗ ΡΟΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ..... ΟΙ ΗΠΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΛΕΕΙ Η ΜΟΣΧΑ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η τροφοδοσία της Ευρώπης με το ρωσικό φυσικό αέριο, καθώς η Μόσχα υποστηρίζει πως, παρ' ότι ξεκίνησε την τροφοδοσία, η Ουκρανία εμποδίζει τη ροή του προϊόντος προς τη Γηραιά Ήπειρο. Η Ρωσία δίνει μάλιστα νέα διάσταση στη διαμάχη, καθώς ισχυρίζεται ότι οι πράξεις του Κιέβου ενορχηστρώνονται από τις ΗΠΑ.
«Πιστεύαμε χθες ότι η πόρτα για το ρωσικό αέριο ήταν ανοιχτή, αλλά και πάλι έκλεισε από τους Ουκρανούς» δήλωσε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ρωσικού μονοπωλίου της Gazprom Αλεξάντερ Μεντβέντεφ. «Φαίνεται ότι (οι Ουκρανοί) χορεύουν στη μουσική που ενορχηστρώνεται όχι στο Κίεβο, αλλά εκτός της χώρας», πρόσθεσε.
Η Ουκρανία από την πλευρά της αποδίδει τη δυσλειτουργία σε έλλειψη συντονισμού και σε τεχνικά ζητήματα. «Το ρωσικό φυσικό αέριο που προορίζεται για την Ευρώπη δεν μεταφέρεται μέσω των ουκρανικών αγωγών εξαιτίας των απαράδεκτων συνθηκών διέλευσης που έχει επιβάλει η Gazprom» δήλωσε ο εκπρόσωπος της ουκρανικής Naftogaz
Πηγη:in.gr

ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.....

Την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισαν οι μέτοχοι της «Ένωσης», όπως έγινε γνωστό μετά το χθεσινό Δ.Σ. και είχε αποκαλύψει προ ημερών η «SportDay». Οι Γιώργος Κιντής και Νίκος Κούλης δήλωσαν στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε, πως όσοι επιθυμούν να αγοράσουν την ΑΕΚ θα έχουν στη διάθεσή τους δέκα ημέρες (μέχρι την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου) για να καταθέσουν προσφορές σε γνωστή τράπεζα (θα έχει στη διάθεσή της όλα τα απαιτούμενα οικονομικά στοιχεία), τις οποίες θα αξιολογήσει το «κιτρινόμαυρο» Δ.Σ.. Οι μέτοχοι θέλουν κάποιον άνθρωπο να μπορέσει να ανταποκριθεί στο «άνοιγμα» της ΠΑΕ. Να έχει δηλαδή τη δυνατότητα να καλύψει τα 15 εκατ. ευρώ που απαιτούνται μέχρι το τέλος της περιόδου (θα γίνει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου) και να έχει υπόψη του ότι για τα επόμενα χρόνια θα έχει να αντιμετωπίσει και διακανονισμένα χρέη, ύψους 20 εκατ. ευρώ. Οι μέτοχοι που δηλώνουν αδύναμοι να ανταποκριθούν στις μεγάλες απαιτήσεις της ΑΕΚ, πέταξαν και επισήμως το «μπαλάκι» σε επιχειρηματίες που έχουν ενδεχομένως μεγαλύτερα πορτοφόλια. Δηλαδή είναι διατεθειμένοι να δώσουν (ακόμη και) το πλειοψηφικό πακέτο και, αν δεν εμφανιστεί κάποιος επενδυτής, θα κινηθούν σε ένα «σφικτό» και συντηρητικό πλάνο. Οπως ειπώθηκε χθες από τους κ.κ. Κιντή και Κούλη: «Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα είναι τέτοια ώστε κάποιος να πάρει την πλειοψηφία ή τη μειοψηφία. Δεν θέλουμε η ΑΕΚ να είναι αιχμάλωτη, αν κάποιος άνθρωπος θέλει να καλύψει αυτή την αύξηση και να βοηθήσει την ομάδα. Υπάρχει σύμπνοια των μετόχων, ώστε ακόμη και αν έχουμε εμείς μια οικονομική ζημία, να μην πάθει κακό η ομάδα. Με τις προσφορές που θα κατατεθούν, θα μπορεί ο καθένας να αγοράσει το 10% ή το 30% ή το 90%, της ΠΑΕ. Αν έρθει κάποιος με 15 εκατ. ευρώ και καταθέσει πρόταση για αγορά όλης της εταιρείας και εφόσον εμείς το δεχτούμε, υποθετικά μπορεί να αγοράσει όλη την ΠΑΕ. Οποιοσδήποτε σοβαρός άνθρωπος θελήσει να βοηθήσει την ομάδα, εμείς είμαστε ανοιχτοί». Αν δεν βρεθεί αγοραστής… Όπως αναφέραμε παραπάνω, στην περίπτωση που δεν εμφανιστεί κάποιος αγοραστής, τότε οι μέτοχοι θα θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιο του Γιώργου Κιντή με συντηρητικό επιχειρηματικό πλάνο μέχρι το 2010 και στόχο τον πρωταθλητισμό, με μειωμένα έξοδα. Η επόμενη μέρα, χωρίς νέο επενδυτή, θα περιλαμβάνει συζητήσεις με παίκτες για μείωση αποδοχών (ή εξεύρεση λύσης για αποδέσμευση) και σημαντικές περικοπές στη λειτουργία της πανάκριβης ΠΑΕ ΑΕΚ. Θα γίνει προσπάθεια αναδιάρθρωσης του έμψυχου υλικού (με νέους παίκτες), προκειμένου να πέσει το κόστος και φυσικά θα μειωθούν πολλά έξοδα της ΠΑE από αυτά που δεν θα έχουν κόστος στη δυναμική της ομάδας και δεν θα περιορίσουν τους στόχους της. Παράδειγμα αποτελεί, η σκέψη των μετόχων για μετακόμιση της ΠΑΕ από τα «τσουχτερά» γραφεία του Αμαρουσίου, σε νέα, και είναι πολύ πιθανό να επιλεγεί (για συμβολικούς λόγους, που δεν θα έχουν να κάνουν με το νέο γήπεδο) η Νέα Φιλαδέλφεια.
πηγη:sport-fm.gr

Άρχισε η ροή φυσικού αέριου προς την Ευρώπη

Άρχισε ξανά η ροή ρωσικού φυσικού αερίου προς την Ευρώπη μέσω Ουκρανίας, μετέδωσαν τα ρωσικά τηλεοπτικά δίκτυα επικαλούμενα δήλωση εκπροσώπου της Gazprom.
Σύμφωνα με αναλυτές για να επανέλθει η τροφοδοσία της Ευρώπης στους κανονικούς ρυθμούς θα χρειαστούν από 24 έως και 48 ώρες.
πηγη:skai.gr

ΣΕΙΣΜΟΣ 5,3 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ .....

Στους ρυθμούς του εγκέλαδου ξύπνησαν σήμερα στην Κρήτη , καθως σημειώθηκε σεισμικη δόνηση 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στο θαλάσσιο χώρο δυτικά της Καρπάθου και βόρεια της Σητείας. Χωρίς να αναφερθεί κάποιο πρόβλημα ή ζημιές....

γεγονός είναι πάντως ότι το τελευταίο διάστημα στον ελλαδικό χώρο καταγράφονται πολλοί μικροσεισμοί....
Related Posts with Thumbnails