Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

ΑΠΟΨΕ 8.30 ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΒΗΣΤΑ ... ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

Ως ένδειξη συμπαράστασης στον λαό των Παλαιστηνίων, ο οποίος αρνείται να εγκαταλείψει την πατρίδα του, στην οποία ζει χιλιάδες χρόνια. Ως απόδειξη ότι δεν είμαστε αδιάφοροι στο θέαμα χιλιάδων κατακρεουργημένων παιδιών, γυναικών και αμάχων. Καλέστε φίλους σας από παντού, μέσα κι έξω από το fb. Μπορούμε. Προλαβαίνουμε μέχρι σήμερα το βράδυ Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 20.30 να έχουμε κινητοποιηθεί όλοι και να το κάνουμε. Όπου κι αν είμαστε, στο σπίτι, στη δουλειά, στο αυτοκίνητο, παντού, για ένα λεπτό, μόνο. Ενός λεπτού σιγή! Τίποτε άλλο, αυτό το τόσο απλό. Με τα φώτα σβηστά. Για να στείλουμε το μήνυμα ότι ο άνθρωπος δεν είναι υπεξούσιο κανενός! Ότι δεν μπορούν να αφανίζονται απο τον παγκόσμιο χάρτη χιλιάδες ανθρώπινες ζωές με ένα κλίκ. Ότι δεν μπορεί να συνεχισθεί... να βρέχει επί ημέρες ανθρώπινες σάρκες εξαιτίας των αλλεπάλληλων εκρήξεων, για κανένα λόγο. Ότι δεν μπορείς όποιος πούστης κι αν είσαι σε όποιον Θεό κι αν πιστεύεις να διατάζεις την μαζική εκτέλεση παιδιών που καλά-καλά δεν πρόφτασαν να δουν το φως του Ήλιου. Μπορούμε, προλαβαίνουμε, πιστέψτε το. Μπορούμε να το κάνουμε. Σήμερα Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 20.30 το βράδυ. Πείτε το παντού. Ελάτε όλοι. Οι Έλληνες έχουμε τεράστια ψυχή και μνήμη και ξέρουμε από αυτά... Ξέρουμε τι θα πει πόλεμος, διωγμός, γενοκτονία, θάνατος! Γι' αυτά τα παιδιά τα οποία μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες απο την Γάζα, που δεν θα ακούσουμε ποτέ το γέλιο τους! Δεν πρέπει να δώσουμε μια απάντηση σε όλους αυτούς τους σοφούς μαλάκες που κυβερνάνε τον κόσμο, ότι δεν έχει κανένα απολύτως νόημα όλο αυτό. Και εν πάση περιπτώσει αν θέλουνε πολέμους, να βάζουν τα δικά τους παιδιά πρώτα κάτω απο τις βόμβες τους!
(απο το facebook)

Διαδώστετο .....

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ 28 ΕΚ. ΔΟΛ. ΑΠΟΚΤΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ....

Διαβάζουμε στο Kalnews απο την χθεσινή συνέντευξη που δόθηκε από το νοσοκομείο "Ο νομικός σύμβουλος, κ. Χρήστος Αρχοντής, ανέφερε για το θέμα του κληροδοτήματος τα εξής: «Κανείς, πριν ξεκινήσει αυτός ο αγώνας τον Αύγουστο του 2000, δεν περίμενε αυτή την κατάληξη. Μετά τη δικαστική απόφαση, που εξέδωσε το Δικαστήριο της Καλιφόρνιας, παραχωρείται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας το 37,5% μιας πολυκατοικίας και το 50% της Μαρίνας του Σαν Φρανσίσκο, ό,τι δηλαδή περιείχε η διαθήκη Καπόπουλου. Ακόμα, για να είμαστε σαφείς, η απόφαση είναι η εξής: Το κληροδότημα περιέρχεται στην περιουσία του Νοσοκομείου, το οποίο να σας ενημερώσω ότι, με τελευταίες εκτιμήσεις του 2007, ανέρχεται στα 28.000.000 δολάρια και θα μπορούμε να εισπράττουμε τα ενοικιαζόμενα μετά τον θάνατο της φυσικής του κληρονόμου». "

Άντε σε καλή μεριά ....
η κληρονομιά είναι του Γιώργου Καπόπουλου ο οποίος με τη διαθήκη του κληροδότησε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας το 37% μιας πολυκατοικίας 70 διαμερισμάτων και το 50% μιας μαρίνας σκαφών αναψυχής στο Σαν Φραντζίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΚΚΕ : Για το μπλόκο των κατοίκων στη χωματερή της Μαραθόλακκας Καλαμάτας

Δελτίο τύπου
H Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ καταδικάζει την απαράδεκτη ενέργεια του Δημάρχου Καλαμάτας να ζητήσει την επέμβαση εισαγγελέα και αστυνομικής δύναμης ενάντια στους κατοίκους Καλαμάτας και του Ταϋγέτου που συγκεντρώθηκαν στη Μαραθόλακκα. Η δημοτική αρχή Καλαμάτας και συνολικά η ΝΔ έχουν πάρει τον ολισθηρό δρόμο της καταστολής, της κρατικής βίας ενάντια στους αγωνιζόμενο λαό. Η ενέργεια αυτή πρέπει να καταδικαστεί από το σύνολο του Καλαματιανού λαού άσχετα που ανήκει και τι ψήφισε γιατί ανοίγει ουσιαστικά το δρόμο στη βίαιη καταστολή σε οποιονδήποτε αγωνίζεται και επιλέγει οξυμένες μορφές πάλης.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή στηρίζει το δίκαιο πέρα για πέρα αγώνα των κατοίκων και τη συγκεκριμένη μορφή πάλης. Υπεύθυνες για τη σημερινή κατάσταση είναι οι πολιτικές της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, η προηγούμενη Δημοτική Αρχή (που πήγε τα σκουπίδια στη Μαραθόλακκα) και η τωρινή που συνέχισε αυτό το απαράδεκτο καθεστώς. Οι κάτοικοι δεν πρέπει να δώσουν συγχωροχάρτι στους όψιμούς αγωνιστές που προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε ποιος πήρε την πολιτική απόφαση για την τοποθέτηση των σκουπιδιών στη Μαραθόλακκα. Καλούμε τους κατοίκους να συνεχίσουν των αγώνα τους. Χρειάζεται παραπέρα σύνδεσή του με όσο το δυνατόν περισσότερους φορείς του νομού έτσι ώστε ο αγώνας να φέρει τα αποτελέσματα που προσδοκούν.

Πετρες πέταξαν στους υπαλληλλους τησ ΔΕΗ λέει η Αστυνομία ....

Πέτρες και όχι πυροβολησμοί ήταν αυτές που έπεσαν εναντίον των υπαλλήλων της ΔΕΗ το βράδυ στο Κορωπί λέει με ανακοίνωση τησ η ΓΑΔΑ ....

ΑΥΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ....


Δεν είναι άλλος από τον 57χρονο Τσέσλι Σάλενμπέργκερ πιλότο του αεροπλάνου της US Airways ενός Airbus A320 που στην πτήση 1549 απο την Νέα Υόρκη όταν έμεινε και από τις δύο τορμπίνεσς καθώς έπεσε πάνω σε σμήνος από χήνες .... κατάφερε να το κατεβάσει σε ένα ποτάμι της Νεάς Υόρκης .... χωρίς κανείς από τους επιβάτες κια το πλήρωμα να πάθει τίποτα .... και στην συνέχεια κια τα 153 άτομα επιβάτες και πλήρωμα βγήκαν σώοι .....
Αυτός πράγματι είναι πολύ μεγάλος μάγκας .... και μπράβο του

Πυροβολισμοί εναντίον τεχνικών της ΔΕΗ.....

Άγνωστοι πυροβόλησαν το βράδυ εναντιον τεχνικών της ΔΕΗ στο γραφείο τιυς στο Κορωπι ..... ευτυχώς χωρίς κάποιος να τραυματιστεί ..... το περιστατικό ερευνάτε από την αστυνομία που έφτασε στην περιοχή.....

Να δούμε τι άλλο θα γίνει σε αυτό τον τόπο καθώς πλεόν μάλον έχουμε ξεφύγει τελείως ....
Related Posts with Thumbnails