Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Οι παρακάτω απαντήσεις είναι οι μόνες που αναγνωρίζονται ως ορθές από το ΑΣΕΠ και αυτές με βάση τις οποίες θα γίνει η βαθμολόγηση των διαγωνισθέντων. Επισημαίνεται ότι στην ερώτηση 41 (Α’ θεματική ενότητα) του κλάδου ΠΕ 70 Δασκάλων ως ορθές αναγνωρίζονται δύο απαντήσεις: η απάντηση (β) με βάση την εξεταστέα ύλη για το συγκεκριμένο κλάδο, αλλά και η απάντηση (δ) σύμφωνα με τις σύγχρονες θεωρίες της κβαντικής φυσικής.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ


ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ












Κόλαση φωτιάς με 171 νεκρούς ως τώρα στην Αυστραλία....

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στην Αυστραλία με τις ανεξέλεγκτες φωτιές , τουλάχιστον 171 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους. Ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός αυτός θα ανεβεί δραματικά καθώς μεγάλος είναι ο αριθμός των αγνοούμενων , αλλά και των τραυματιών.
Η κατάσταση είναι πρωτοφανής στην πολιτεία της Μελβούρνης , δεκάδες μέτωπα φωτιάς , εκατοντάδες σπίτια καμμένα , χιλιάδες στρέμματα στάχτη.... ενώ τουλάχιστον είκοσι πόλεις έχουν υποστεί ζημιές στις υποδομές τους.
Ενθαρυντικό στοιχείο η βουτιά στην θερμοκρασία που από τους 46 βαθμούς του Σαββάτου έχει πέσει στους 16.


ΧΑΛΑΣΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΛΕΚΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Χάλασε τελικά η μεταγραφή του Λέκι στην ΑΕΚ , καθώς ο παίκτης δεν θέλησε να περάσει το τεστ δοκιμής , το τεχνικό τιμ της Ένωσης δεν... έδωσε το οκ για την μεταγραφή

Μπλακάουτ τα ξημερώματα στην Καλαμάτα

Χωρίς ρεύμα έμεινε σήμερα τα ξημερώματα η ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας από βλάβη σε μετασχηματιστή στο Ασπρόχωμα. Η διακοπή σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα και αμέσως ξεκίνησε ο αγώνας για να αποκατασταθεί το πρόβλημα κάτι που έγινε λίγες ώρες αργότερα , όπου και ξαναδόθηκε το ρεύμα.

Δείτε τις νέες δυνατότητες του Google Earth 5.0

Μια σειρά από νέες δυνατότητες παρουσιάζει η τελευταία έκδοση του του Google Earth 5.0 , οι οποίες μεταξύ άλλων είναι η δυνατότητα να περιπλανηθείτε υποθαλάσσια στα βάθη των ωκεανών , αλλά και να ανατρέξετε στο παρελθόν μιας περιοχής βάζοντας μια προγενέστερη ημερομηνία.
Όλα αυτά δείτε τα στο παρακάτω VIDEO....






Τρώτε και πληρώνεται όσο θέλετε....

Άλλα κόλπα από εστιατόριο στο Λονδίνο, όπου πας για φαγητό σου φέρνουν το μενού που δεν έχει τιμές δίπλα από το κάθε πιάτο παραγγέλνεις όσο θες και στο τέλος πληρώνεις..... ότι νομίζεις ότι κοστίζει το φαγητό που έφαγες.
Καλό έτσι!!!! Τώρα αν αφήσεις πολύ λίγα δεν ξέρω τι γίνεται αλλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Εξάλλου ο ιδιοκτήτης του το έκανε αυτό για να προσελκύσει πελάτες και να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση.

Πυρινη κόλαση στην Αυστραλία...125 νεκροί

Ένα πραγματικό εφιάλτη ζει η Αυστραλία από τις ανεξέλεγκτες πυρκαγιές που σκορπίζουν τον θάνατο και την καταστροφή στην πολιτεία της Βικτώρια , στην Μελβούρνη. Ξεπερνούν τους 125 οι νεκροί αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες , με φόβο να αυξηθούν ακόμη περισσότερο καθώς τα συνεργεία διάσωσης συνεχίζουν τις έρευνες σε πυρόπληκτες περιοχές.
Το κακό πήρε μεγάλες διαστάσεις εξαιτίας .... των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που υπήρχαν στην περιοχή μέχρι και 47 βαθμούς Κελσίου , θερμοκρασία που τώρα έχει κάπως υποχωρήσει , αλλά και λόγω των ισχυρών ανέμων που και αυτοί κόπασα, δίνοντας ελπίδες για αντιμετώπιση της κατάστασης.
Η Αυστραλία ζει πάντως μια από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας της με τόσα πολλά θύματα.


Related Posts with Thumbnails