Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Φιλική ήττα της Εθνικής 2-0 από την Σενεγάλη

Την ήττα με 2-0 από την Σενεγάλη γνώρισε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας για το Μουντιάλ που έδωσε σήμερα το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό. Η ομάδα σε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, έδειξε να έχει πολλές αδυναμίες και πολλά προβλήματα. Τα οποία αν δεν διορθωθούν τότε θα είναι δύσκολα τα πράγματα στα γήπεδα της ...Νοτίου Αφρική. Ο Ρεχάγκελ πρέπει και πάλι να βρει την μαγική συνταγή για να πετύχουμε κάτι καλό.
Αυτός ξέρει....

Όχι της Ελλάδας στην καλλιέργεια γενετικά τροποποιημένης πατάτας.

Με αφορμή την έγκριση καλλιέργειας γενετικά τροποποιημένης πατάτας για βιομηχανική χρήση που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες και με γνώμονα την προφύλαξη δημόσιων αγαθών όπως η υγεία, το περιβάλλον και η βιοποικιλιότητα, η Ελλάδα προτίθεται να ενεργοποιήσει νομικές ρήτρες που θα απαγορεύουν την καλλιέργεια της γενετικά τροποποιημένης πατάτας Amflora επί,, ελληνικού εδάφους.

Οι αποφάσεις της Κομισιόν που αγγίζουν θέματα ιδιαίτερα ευαίσθητα για το σύνολο της κοινωνίας, θα πρέπει να λαμβάνονται με περίσκεψη, διαφάνεια και πλήρη επιστημονική τεκμηρίωση. Ταυτόχρονα, η χώρα μας, θα συνεχίσει να υπερασπίζεται το δικαίωμα επιλογής κάθε κράτους-μέλους για την εφαρμογή αποφάσεων που αφορούν τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα.

Η Εθνική Στρατηγική που προωθούμε στηρίζεται σε ένα μοντέλο ποιοτικής, πιστοποιημένης και φιλικής προς το περιβάλλον γεωργίας, και όχι στη μαζική και εντατική παραγωγή με αμφίβολα αποτελέσματα για τη Δημόσια Υγεία και τους φυσικούς πόρους».

video τσόντα με την Αλεξανδράτου

Χαμός γίνεται με το βίντεο τσόντα της Τζούλιας Αλεξανδράτου που κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Αυτό είναι θέμα που έχει τεθεί σε όλες τις μεσημεριανές εκπμπές . Τι δείχνει , ποιος το είδε , που γυρρίστηκε αυτά είναι κυρίες και κύριοι ερωτήματα ....

Από 1 Απριλίου οι αιτήσεις επιστροφης ΦΠΑ 2009 για τους Αγρότες Ειδικού Καθεστώτος

Οι προβλεπόμενες από τις διατάξεις της παραγράφου 3 της απόφασης Π.953/ 432/64/ΠΟΛ.41/3.2.88 αιτήσεις επιστροφής ΦΠΑ αγροτών του ειδικού καθεστώτος, οι οποίες αφορούν παραδόσεις αγροτικών προϊόντων και παροχές αγροτικών υπηρεσιών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη χρήση 2009, ειδικά για το έτος 2010, υποβάλλονται από 1ης Απριλίου 2010 έως 29 Οκτωβρίου 2010.


Πρώτη στην χασισοκαλλιέργεια η Μεσσηνία

Την πρωτιά για ακόμη μια χρονιά κατέχει η Μεσσηνία σύμφωνα με έκθεση του Στείτ  Ντιπέρτμεντ στην καλλέργεια χασις μαζί με την Αρκαδία , την Ηλεία , την Λακωνία και την Κρήτη.
όπως σημείωνει η Εφημέριδα Ελευθερία της Καλαμάτας οι περιοχές αυτές από τους Αμερικανούς θεωρούνται ωσς η τοπ στην παραγωγή χασις ....

Αναλυτικά τα νέα μέτρα για την οικονομία

Αναλυτικά, για το Δημόσιο η κυβέρνηση αποφάσισε περικοπή 30% στον 13ο και 14ο μισθό, καθώς και περικοπή 12% στα επιδόματα του Δημοσίου. Μειώνεται κατά 20% το ειδικό επίδομα των δικαστικών για ταχύτερη διεκπεραίωση υπόθεσης.
Επίσης μειώνεται 7% σε όλα τα επιδόματα όλων των διοικητών ή μελών ΔΣ που λαμβάνουν χρήματα από τον Κρατικό Προϋπολογισμό.
Παράλληλα ανακοινώθηκε η αύξηση του ΦΠΑ από 19% σε 21% και στα χαμηλά κλιμάκια από 4,5% σε 5% και από 9% στο 10%.
Επίσης, επιβάλλεται ειδικός φόρος για είδη πολυτελείας, ενώ Ι.Χ. πολυτελείας θα θεωρούνται όσα έχουν... τιμή άνω των 35.000 ευρώ.
Για τα νησιά του Αιγαίου παραμένει η έκπτωση 30% στον ΦΠΑ.
Επίσης η βενζίνη αυξάνεται κατά 0,08 ευρώ/λίτρο και κατά 0,03 ευρώ το πετρέλαιο, ενώ δεν θα υπάρξει αύξηση στο πετρέλαιο θέρμανσης.
Καταργείται η απαλλαγή του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου που ίσχυε για τη ΔΕΗ και η Ελλάδα εναρμονίζεται με Όδηγία που επιβάλλει ειδικό φόρο για κατανάλωση ρεύματος με εξαίρεση τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.
Στα τσιγάρα ο φόρος αυξάνεται από 63% σε 65%, ενώ στα ποτά ο φόρος είναι 20%.
Επίσης επιβάλλεται εφάπαξ εισφορά 1% σε όσους δηλώνουν εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ.
Παγώνουν οι συντάξεις σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.
Επίσης περιορίζεται κατά 5% (500 εκατ. ευρώ) το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.
Παγώνουν επίσης οι προσλήψεις στον Δημόσιο τομέα πλην των τομέων της υγείας, της παιδείας και της Αμυνας. Για κάθε πέντε συνταξιοδοτήσεις θα γίνεται μία πρόσληψη

Πηγη:in.gr

Βίντεο τσόντα με την Τζούλια Αλεξανδράτου... Κυκλοφόρησε στα περίπτερα Απαγορευμένο video

Πλεόν και στα περίπτερα ... Η sexy Τζούλια Αλεξανδράτου κυκλοφόρησε σε xxx στιγμές που μπορεί κανείς να βρει να πωλείται στα περίπτερα , ένα dvd που αναμένεται να γίνει ανάρπαστο...
Related Posts with Thumbnails