Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Επιβεβαιώνει ο ΠΑΟΚ το ενδιαφέρον από Άραβες

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει " Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει και επισημοποιεί ότι πράγματι εδώ και λίγες εβδομάδες βρίσκεται σε επαφή με Μεγάλο Διεθνή Επενδυτικό Οργανισμό, προερχόμενο εκ της Μέσης Ανατολής, ο οποίος δια μέσω εκπροσώπου του έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού Μετοχικού Πακέτου της ΠΑΕ.

Οι συζητήσεις είναι σε σχετικά προχωρημένο στάδιο και... βρίσκονται σε συνεχή εξέλιξη, ωστόσο τίποτα δεν θεωρείται ακόμη δεδομένο, αλλά ούτε και αποκλείεται, και προς αυτού η όποια περαιτέρω συζήτηση ή αναφορά επί του θέματος με επιπλέον λεπτομέρειες, κρίνεται ανούσια και δεν ωφελεί κανέναν, ιδιαίτερα δε, τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.

Οποιαδήποτε άλλη φημολογία η οποία έχει να κάνει με την αναφορά συγκεκριμένων ονομάτων δήθεν Επενδυτών, διαμεσολαβητών κλπ, είναι αστεία, λανθασμένη, ψευδής και επικίνδυνη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης, χειρίζεται προσωπικά το όλο θέμα, και θα ενημερώσει ο ίδιος τον κόσμο του ΠΑΟΚ κατά τις προσεχείς εβδομάδες, εφόσον θα υπάρξει στο ζήτημα η ανάλογη εξέλιξη.

Οτιδήποτε άλλο πέραν της παρούσης ανακοίνωσης, ή τυχόν νεότερων επισήμων ανακοινώσεων από την ίδια την ΠΑΕ, αποτελεί παραφιλολογία, την οποία ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να αντιμετωπίζει με επιφύλαξη και να μην παρασύρεται.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Θα μας τρελάνουν στο Μέγκα με τον ΠΑΟ ;;;;

Καλά εκεί στο Μέγκα δεν παίζονται , άγγιξε το θαύμα ο Παναθηανϊκός λένε όταν όπως είπε και ο Σωτηρακόπουλος μια φάση έκανε σε όλο τον αγώνα και αυτή στο 83΄. Και από την άλλη η Ρουμπιν έχει χάσει ευκαιρίες και ευκαιρίες.
Τι να πει κανείς ....

Στο μηδέν έμεινε ο Παναθηναϊκός. 0-0 τελικο

Ισόπαλος 0-0 ήρθε ο ΠΑΟ κόντρα στην Ρομπιν Καζάν χάνοντας τις όποιες ελπιδες για κάτι καλύτερο στην συνέχεια του ομίλου

Δύο ύποπτα δέματα στον εμπορευματικό σταθμό στο αεροδρόμιο Ελέυθεριος Βενιζέλος

Δύο ύποπτα δέματα εντοπίστηκαν το βράδυ της Τρίτης στον εμπορευματικό σταθμό του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στο σημείο έχει σπεύσει συνεργείο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών για να ελέγξει τα ύποπτα αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία θεωρεί... ότι κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για παγιδευμένα με εκρηκτικά πακέτα και από στιγμή σε στιγμή πρόκειται να προχωρήσει σε ελεγχόμενες εκρήξεις.

www.in.gr

Ένας αστυνομικός τραυματίας από συμπλοκή της ομάδας ΔΙΑΣ με κακοποίους στο Παλαιό Φάληρο

Ένας αστυνομικός της ομάδασ ΔΙΑΣτραυματίστηκε από πυροβολισμούς που δέχθηκαν πριν λίγη ώρα στο Παλαιό Φάληρο. Η επίθεση φαίνεται ότο έγινε από ένοπλους ληστές Σούπερ Μάρκετ

Δεν υπάρχουν τραυματίες από την έκρηξη στην πρεσβεία της Ελβετίας

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ δεν υπάρχουν τραυματίες από την έκρηξη στην πρεσβεία της Ελβετίς η οποία σημειώθηκε στον ακάλυπτο χώρο της και ήταν σχετικά μικρής ισχύς

Έκρηξη στην Πρεσβεία της Ελβετίας

έκρηξη πριν λίγο στην πρεσβεία της Ελβετίας στην Αθήνα ...

Εντυπωσιακή φωτογραφία του Ήλιου

Νέα φωτογραφία του Ήλιου παρουσιάζει με έναν μάλλον πρωτότυπο τρόπο την έντονη δραστηριότητα της άγριας ηλιακής ατμόσφαιρας.
Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον 56χρονο Alan Friedman, ερασιτέχνη αστροφωτογράφο, με ένα μόλις 14 ίντσες τηλεσκόπιο από το δωμάτιο του σπιτιού του.
Ο Νεοϋορκέζος σχεδιαστής ευχετήριων καρτών, περνάει πολλές ώρες τα βράδια προσκολλημένος στο τηλεσκόπιο του, το οποίο έχει... ονομάσει «Μικρός Μεγάλος Άνδρας», κοιτώντας τον ουρανό.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία απεικονίζει την ατμόσφαιρα του Ήλιου, γνωστή ως χρωμόσφαιρα, και έχει τραβηχτεί με ειδικό φίλτρο υδρογόνου που συλλαμβάνει μόνο ένα μικρό μέρος του ορατού φάσματος φωτός.

Στη φωτογραφία φαίνονται οι εκρήξεις που γίνονται καθημερινά στην επιφάνεια του Ήλιου, του θερμότερου αστεριού που βρίσκεται κοντά στη Γη.

www.protothema.gr
Related Posts with Thumbnails