Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Οι αποκαλύψεις από το WikiLeaks

Θα γίνει χαμός 

Πάνω από 250.000 έγγραφα, τα οποία είχαν σταλεί στο αμερικανικό υπουργείο Άμυνας από πρεσβείες των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο, αναμένεται να αποκαλυφθούν στη μεγαλύτερη διαρροή απόρρητων πληροφοριών που έχει γίνει ποτέ από το WikiLeaks, η οποία μάλιστα έχει ξεκινήσει.
Tα έγγραφα αναμένονται να δημοσιοποιηθούν σταδιακά στους New York Times, τον Guardian τον Spiegel την El Pais και τη Le Monde .

Video Φάσεις και γκολ Κέρκυρα - ΠΑΟ 0-2

Κέρκυρα - Παναθηναϊκός 0-2

Έπιασε κορυφή

Με νίκη πέρασε από την Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός με σκορ 0-2 φτάνοντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Ολυμπιακό. Και τα δύο τέρματα των πράσινων ποιος άλλος από τον Σισέ , το πρώτο από αυτά με πέναλντι στο 79 το οποίο κέρδισε ο ίδιος και το δεύτερο στις καθυστερήσεις.

LIVE ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ζωντανά στο NOVASPORTS 2

Μόνο η νίκη στόχος για τον ΠΑΟ 

Στις 7.30 ζωντανά η αναμέτρηση μεταξύ Κέρκυρας και Παναθηναϊκού , σε ένα από τα σημαντικότερα της αγωνιστικής αφού με νίκη τους οι πράσινοι ξαναπιάνουν την κορυφή της βαθμολογίας.

Δ εθνική 6ος Όμιλος Αποτελέσματα 12ης Αγωνιστικής

 Τρενο η Καλαμάτα 

 Ολυμπιακός Κεφαλλονιάς-Αχιλλέας/Εθνικός Αιγιάλειας 2-0
Μεσσηνιακός-Εράνη Φιλιατρών 0-1
Διαγόρας Βραχνέικων-Πάμισος 0-0
Αχαϊκή-Αστέρας Αμαλιάδας 1-1
Κυπαρισσία-Εθνικός Σαγέικων 1-0
Τριταιικός-Ζαβλάνι 5-2
Αστέρας Μαχαιράδου-Καλαμάτα 0-2
Κροκεές-Σπάρτη 0-1

Κυπαρισσία - Εθνικός Σαγέικων 1-0

Επιστροφή στις νίκες για την Κυπαρισσία 

Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα της Κυπαρισσίας μετά από δύο συνεχόμενες ήττες καθώς επικράτησε στην έδρα των Σαεγέικων με σκορ 1-0. Το γκολ που ήταν αυτογκόλ σημείωθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι η ομάδα της Κυπαρισσίας πήρε το πολύτιμο τρίποντο για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Related Posts with Thumbnails