Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

"Έπεσε" το Facebook ... αδυνατη η σύνδεση

Εδώ και αρκετή ώρα το Facebook τα έχει παίξει και δεν μπορεί να μπει κανείς σε ολο τον κόσμο. Μιλάμε για τον πανικο ...

Καθηγήτριες έκαναν όργια με μαθητές τους



Πάρτι οργιών με ανήλικους διοργάνωναν δυο καθηγήτριες στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ. Στα πάρτι συμμετείχαν παιδιά ηλικίας από 11 έως 16 ετών. Οι δυο μεσήλικες 40αρες τους δίδασκαν τις ομορφιές της ζωής.Στα πάρτι εκτός από απαλή μουσική, χαμηλό φωτισμό και σεξουαλικά αντικείμενα υπήρχε και άφθονη μαριχουάνα για να νιώθουν πιο απελευθερωμένοι.
Πρόκειται για τη 42χρονη.... Σάρα Λίντλεϊ και την 44χρονη Άντρει Γραμπάγκιεφ οι οποίους είναι προφυλακισμένες αναμένοντας τη δίκη τους στη φυλακή Μπόλινγκ Σπρινγκς της Νότιας Καρολίνας.

Το οξύμωρο στην όλη υπόθεση είναι ότι οι δυο καθηγήτριες δίδασκαν στο σχολείο της Ευαγγελικής εκκλησιάς στη Λίμνη Μπόβεν.

Εκεί αποπλανούσαν τα ανήλικα και αφού τα οδηγούσαν σπίτι της Άντρει έκαναν οργιά μαζί τους καπνίζοντας μαριχουάνα.

Ο ανακριτής τις χρέωσε με δέκα παραβάσεις του νόμου περί ανηλίκων και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης μέχρι δέκα έτη.

Ο πάστορας Μάρκ Γουίλιαμς είπε ότι με το που ξέσπασε το σκάνδαλο οι δυο δασκάλες απολύθηκαν από το σχολείο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Σερίφη Τσάκ Ράιτ οι δυο γυναίκες είχαν σεξουαλική επαφή με περισσότερους νεαρούς απ’ ό, τι τις κατηγορούν.

πηγη:protothema.gr

Αλλάζουν τα δεδομένα στο δήμο Τριφυλίας

Αλλάζουν πλέον τα δεδομένα στο δήμο Τριφυλίας μετά την ανακοίνωση Τσίγγανου για την κοινή του πορεία με τον Κώστα Κόλλια και το συνδυασμό του.
Αλλάζουμε και εμείς την "δημοσκόπηση" που κάναμε με την καταγραφή της πρόθεσης για το τι θα ψηφίσετε.
Πάντως στα μέχρι τώρα αποτελέσματα ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος συγκέντρωνε ποσοστό 43%, ο Παναγιώτης Τσίγγανος 29% ο Κώστας κόλλιας 20% και Σαράντος Κουκούμης 7%
Συνεχίζουμε την ψηφοφορία με τα νέα δεδομένα πλέον

Απέσυρε την υποψηφιότητα του ο Τάκης Τσίγγανος συμπορεύεται με τον Κώστα Κόλλια

Απέσυρε όπως αναμενόταν την υποψηφιότητα ο Τάκης Τσίγγανος και δίνουν τα χέρια με τον Κώστα Κόλλια. Αναλυτικά η δήλωση Τσίγγανου "Μετά από διεξοδικές συζητήσεις με τους συνεργάτες μου, όπου κυριάρχησε το ενωτικό στοιχείο της παράταξης, αποφασίσαμε να δώσουμε τα χέρια με τον συνυποψήφιό μου κ. Κωνσταντίνο Κόλλια και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια μεγάλη συνεργασία, για μια νικηφόρα ενωτική πορεία και κοινό αγώνα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Η στήριξή μας στην τελική επιλογή του κόμματος... της Νέας Δημοκρατίας και στην υποψηφιότητα του κ. Κωνσταντίνου Κόλλια υπαγορεύεται από την ανάγκη διαφύλαξης της ενότητας της παράταξης που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την σφυρηλάτηση ισχυρών δεσμών μεταξύ των κοινωνιών που συναποτελούν το νέο δήμο Τριφυλίας.
Έτσι αποδεικνύουμε στη πράξη ότι στη Δημοκρατία (περιλαμβανομένης και της Νέας) δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Αυτό αποτελεί για εμάς και συνέπεια και δικαίωση.

Ημερίδα με τον Ιαβέρη την Δευτέρα στην Κυπαρισσία για την Οδική Συμπεριφορά

«Εν οίδα ότι ουδέν οίδα», έλεγε ο μεγάλος φιλόσοφος Σωκράτης. Όσο περισσότερα γνωρίζουμε για ένα ζήτημα, τόσο ευκολότερα καταλαβαίνουμε πόσα δε γνωρίζουμε σχετικά με αυτό.
Με αφορμή λοιπόν το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα και οι μοτοσικλέτες έχουν μπει βαθιά στην καθημερινότητά μας, ο «Σύλλογος Γυναικών Κυπαρισσίας» διοργανώνει ημέρα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με την οδική κυκλοφορία και ασφάλεια. Για το σκοπό αυτό θα... επισκεφθεί την πόλη μας ο οδηγός αγώνων «Ιαβέρης», κατά κόσμο Τάσος Μαρκουίζος, που έχει αφιερωθεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση αναφορικά με την οδική ασφάλεια, έχοντας μάλιστα δημιουργήσει και δική του σχολή.
Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, ωρα 19:30 λοιπόν, ο κ. Μαρκουίζος θα βρεθεί στο χώρο διαλέξεων του ΤΕΕ Κυπαρισσίας για να μας εκπαιδεύσει, όχι μέσω διδαχής της ίδιας της τέχνης της οδήγησης, την οποία κατέχει καλύτερα από τον καθένα μας, αλλά εστιάζοντας στη συνειδητοποίηση πως υπάρχουν πάρα πολλά που δε γνωρίζουμε σχετικά με αυτήν όταν βγαίνουμε στο δρόμο, ξεκινώντας πρώτα από τον εαυτό του. Η βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς είναι υπόθεση του καθενός μας.

Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ διαιτητές

Το ΣΔΟΕ έχει στα χέρια του στοιχεία για υπέρογκα κέρδη εν ενεργεία διαιτητών στο Στοίχημα.
Στο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Το Ποντίκι», υπάρχει παραστατικό είσπραξης από τον ΟΠΑΠ, όπου περιγράφεται ακριβώς πώς ένας διαιτητής κέρδισε μέσα σε μία οκταετία 300.000 ευρώ στο Στοίχημα.
Στο δημοσίευμα της εφημερίδας, γίνεται αναφορά και για... μάνατζερ, που είχαν τη δυνατότητα να κρύβουν από την εφορία τραπεζικούς λογαριασμούς δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.
Ήδη το ΣΔΟΕ ερευνά δύο περιπτώσεις λογαριασμών όπου διακινούνται χρήματα ποδοσφαιριστών, διαιτητών, ποδοσφαιρικών ανώνυμων εταιρειών, παραγόντων και άλλων επιφανών προσωπικοτήτων, που δραστηριοποιούνται στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

www.real.gr

Στο Αυτόφωρο οι φοροφυγάδες

Το υπουργείο Οικονομικών προωθεί διάταξη η οποία θα προβλέπει Αυτόφωρο για σοβαρές φορολογικές παραβάσεις, παράλληλα με την αυστηροποίηση του ισχύοντος ποινικού πλαισίου. «Το Αυτόφωρο θα ενεργοποιείται σε περιπτώσεις προκλητικής και μεγάλης φοροδιαφυγής. Αν όμως ο παραβάτης επιδίδεται συστηματικά στη μη έκδοση αποδείξεων ή δεν τηρεί βιβλία, τότε το... Αυτόφωρο θα τον αφορά» λένε στο υπουργείο Οικονομικών.

tanea.gr
Related Posts with Thumbnails