Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Διαζύγιο για τον Μελ Γκίμπσον μετά από 28 χρόνια γάμου....


Χωρίζει ο Μελ Γκίμπσον μετά από 28 χρόνια γάμου καθώς η σύζυγος του Ρόμπιν Γκίμπσον υπέβαλε αίτηση διαζυγίου , αφού υποστηρίζει ότι υπάρχουν αγεφύρωτες διαφορές μεταξύ τους .....


Ξεκινά η χορήγηση επιδόματος για τα στεγαστικά δάνεια... Ποιοί δικαιούνται - Τι δικαιολογητικά χρειάζονται

Αρχίζει από τη Μ. Τρίτη, 14 Απριλίου 2009, η καταβολή της έκτακτης ενίσχυσης ύψους 500 ευρώ στους πολίτες που έχουν λάβει στεγαστικό δάνειο κύριας κατοικίας και πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου 3756/2009, σχετικά με την έκτακτη ενίσχυση δανειοληπτών, όπως ανακοίνωσαν ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννης Παπαθανασίου και ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκος Λέγκας.
Η έκτακτη ενίσχυση θα δοθεί για....
στεγαστικά δάνεια κύριας κατοικίας που έχουν συναφθεί έως τις 5/3/2009 με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ή με Πιστωτικά Ιδρύματα τα οποία λειτουργούν στην Ελλάδα.
Η έκτακτη ενίσχυση θα δοθεί για στεγαστικά δάνεια κύριας κατοικίας που έχουν συναφθεί έως τις 5/3/2009 με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ή με Πιστωτικά Ιδρύματα τα οποία λειτουργούν στην Ελλάδα.

Δικαιούχοι
Δικαιούχοι της ενίσχυσης είναι οι πάσης φύσεως συνταξιούχοι που είναι ή ήταν δικαιούχοι του ΕΚΑΣ κατά το τελευταίο τρίμηνο πριν από την κατάθεση της διάταξης αυτής στη Βουλή, δηλαδή από 5/12/2008 έως 5/3/2009, καθώς και οι άνεργοι που έχουν λάβει επίδομα από τον ΟΑΕΔ σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο κατά το ίδιο διάστημα.
Η καταβολή της ενίσχυσης θα πραγματοποιείται από τα καταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος, με την υποβολή σχετικής αίτησης -υπεύθυνης δήλωσης, όπου θα αναφέρεται ότι το στεγαστικό δάνειο αφορά σε κύρια κατοικία και ότι ο δικαιούχος δεν έχει λάβει την ίδια παροχή από άλλη αιτία.

Δικαιολογητικά

Η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση θα χορηγείται στα υποκαταστήματα της ΑΤΕ και θα συνοδεύεται από τα εξής δικαιολογητικά:

• προκειμένου για τους συνταξιούχους, βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα καταβολής του ΕΚΑΣ, ή οποιοδήποτε άλλο ισοδύναμο αποδεικτικό έγγραφο, και βεβαίωση του Πιστωτικού Ιδρύματος ότι υφίσταται στεγαστικό δάνειο κύριας κατοικίας που έχει συναφθεί έως τις 5/3/2009.

• προκειμένου για τους άνεργους, βεβαίωση του ΟΑΕΔ και βεβαίωση του Πιστωτικού Ιδρύματος ότι υφίσταται στεγαστικό δάνειο κύριας κατοικίας που έχει συναφθεί έως τις 5/3/2009.

Η υποβολή των δικαιολογητικών πρέπει να γίνει εντός δύο μηνών από την ημερομηνία έναρξης ισχύος του Νόμου (31/3/2009), ενώ ο κάθε δικαιούχος λαμβάνει την ενίσχυση με μία μόνο ιδιότητα. Η ενίσχυση είναι αφορολόγητη και δεν υπολογίζεται στα εισοδηματικά όρια για την καταβολή του ΕΚΑΣ, του επιδόματος πολυτέκνου και οποιασδήποτε άλλης παροχής κοινωνικού χαρακτήρα.

http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/04/13/1652764.htm


Μεγάλη Δευτέρα....




21 νεκροί στην Πολωνία απο φωτιά σε κέντρο αστέγων και άπορων

Είκοσι ένας άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 20 τραυματίσθηκαν κατά την πυρκαγιά που ξέσπασε τη νύκτα στο κέντρο υποδοχής αστέγων και άπορων οικογενειών στο Κάμιεν Πομόρσκι, της βορειοδυτικής Πολωνίας, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Πολλοί τραυματισμοί προκλήθηκαν όταν ....οι ένοικοι πήδηξαν από τα παράθυρα του τριώροφου κτιρίου.
Τουλάχιστον 77 άνθρωποι διέμεναν στο κέντρο. Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα.
Ο πρωθυπουργός Ντόναλντ Τασκ επέστρεψε από τις διέκοψε τις πασχαλινές του διακοπές για να επισκεφθεί τον τόπο του δυστυχήματος.

πηγη: http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/04/13/1652679.htm

Επιτυχής η επέμβαση στην 30χρονη θύμα επίθεσης με αλυσοπρίονο στην Καλαμάτα...

Επιτυχής ήταν η χειρουργική επέμβαση που έγινε στο ΚΑΤ στην 30χρονη που έπεσε θύμα επίθεσης από τον εν διαστάσει σύζυγος της το Σάββατο το μεσημέρι σε διαμέρισμα στην παραλία της Καλαμάτας, ο οποίος μετά από καβγά της επιτέθηκε με ένα αλυσοπρίονο και προσπάθησε να τις κόψει τα πόδια και τα χέρια. Οι γιατροί κατάφεραν να επανασυγκολίσουν τα άκρα της άτυχης γυναίκας και εκφράζεται αισιοδοξία για την συνέχεια.....





Από σήμερα τα Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού

Από σήμερα ξεκινά η διάθεση των Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού από την Εργατική Εστία. Συνολικά θα διατεθούν 750 χιλιάδες δελτία και θα πάρουν όλοι όσοι έχουν απογραφή χωρίς κλήρωση.... Άντε και καλές διακοπές


Άμεση ανάγκη για αίμα ....

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 6 ΕΤΩΝ ΜΕ ΟΞΕΙΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ. ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΤΕΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ…
Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΑΒ+ (ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ). ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΣΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ- ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ (παιδο-ογκολογικό ) (2310 993506 & 2310 993944)
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.


Related Posts with Thumbnails