Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Ελληνάρες οδηγοί ... Αδιανόητο και τραγικό!!!!

Eπειδη στο Νεο Κλειστο Αυτοκινητόδρομο που συνδεει τη Χαλκιδα με το Σχηματαρι εξ αιτίας εργων υπαρχει μποτιλιάρισμα Ελληνες Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΔΗΓΟΙ κριναν σκοπιμο να κανουν ΟΠΙΣΘΕΝ και μαλιστα ΦΟΡΤΗΓΑ αλλά και ΙΧ να κανουν κανονικη ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ στον Αυτοκινητόδρομο και μαλιστα να καταλάβουν εκτος από τη λωριδα ασφαλειας και ακομα μια ωστε να βγουν απο την εξοδο του Βαθεως ενω τα αυτοκίνητα ερχονταν με 120km/h
Αν εχετε την απορία γιατι καθε χρόνο θρηνουμε τοσα θυματα στην ασφαλτο δειτε το VIDEO...



http://www.halkida.tv/article/1449

Amber alert ... Βοηθείστε να βρεθεί ο μικρός Χρήστος


Ο Χρήστος Κονδύλης 7 ετών εξαφανίστηκε από τη Νέα Μάκρη στις 7/9/2009στις 7 π.μ. Έχει καστανόξανθα κοντά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,10 μ. και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κίτρινες πιζάμες, σορτς και κοντομάνικο μπλουζάκι και μαύρες παντόφλες.


Στο 6,1 % η διαφορά σε Δημοσκόπηση της Metron Analysis για τον ΑΝΤ1

Σημαντική διαφορά που φτάνει στο 6,1% δίνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis για τον ΑΝΤ1. Πιο συγκεκριμένα το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 35,7%, έναντι 29,6% της Νέας Δημοκρατίας και ακολουθούν το ΚΚΕ με 6,3%, ο ΛΑΟΣ με 4,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 4%, και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1,6%


Δημοσκόπηση της GPO για το MEGA στο 5,5% η διαφορά

Στο 5,5% η διαφορά ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για το MEGA, ενώ μεγάλο είναι το ποσοστό του δεν ξέρω δεν απαντώ
Αναλυτικά ΠΑΣΟΚ 32%, Ν.Δ. 26,5%, ΚΚΕ 6,8%, ΛΑΟΣ 6,2%, ΣΥΡΙΖΑ 3,6%, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 2,3%, ΔΞ/ΔΑ 19,9%


86-54 Διέλυσε η Εθνική μας τα Σκόπια

Σίφουνας η Εθνική μας στην πρεμιέρα του Eurobasket συνέτριψε με 32 πόντους διαφορά την ομάδα των Σκοπίων. Το τελικό σκορ 86-54 με μια εθνική ομάδα ανώτερη σε όλα τα επίπεδα δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης ....


Όλοι πρέπει να το υποστηρίξουμε...


Το blog είναι το Transplantlink. Στο Profile του γράφει: "Το ιστολόγιο υποστηρίζεται από ανθρώπους που υποβλήθηκαν σε μεταμόσχευση. Σκοπός του είναι η πληροφόρηση και η ανταλλαγή απόψεων πάνω στο ευαίσθητο θέμα της μεταμόσχευσης και σ’ ότι σχετίζεται μ’ αυτό. Επίσης να καταγγέλλει από δημόσια θέση τα κακώς κείμενα που αντιμετωπίζουν οι μεταμοσχευμένοι ασθενείς τόσο στο χώρο της Υγείας όσο και στις επαφές τους με υπηρεσίες του Δημόσιου ή Ιδιωτικού Τομέα."


Πάγωμα προσλήψεων σε Δημόσιο και ΟΤΑ λόγω εκλογών.

«Παγώνουν» οι προσλήψεις σε δημόσιο και ΟΤΑ μέχρι να ορκιστεί η νέα κυβέρνηση, που θα προκύψει από τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.
Πλήρες «πάγωμα» των διαδικασιών και στο ΑΣΕΠ μέχρι να ορκιστεί η νέα κυβέρνηση, καθώς σύμφωνα με τη νομοθεσία δεν επιτρέπονται προσλήψεις στο δημόσιο και τους ΟΤΑ την προεκλογική περίοδο. Σύμφωνα με πηγές της ανεξάρτητης αρχής, εντός των αμέσως επόμενων ημερών αναμένεται η σχετική εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών, με την οποία θα απαγορεύονται όλες οι διαδικασίες που αφορούν προσλήψεις, όπως συνέβη και στις προηγούμενες εκλογές του 2007, ενώ σημειώνεται ότι..... εξαιρούνται προσλήψεις σε περίπτωση φυσικών καταστροφών κλπ.
Όπως έγινε γνωστό από το ΑΣΕΠ, το «πάγωμα» αφορά όλες τις διαδικασίες ακόμη και την έκδοση προσωρινών ή οριστικών αποτελεσμάτων ή και ενστάσεων που υποβάλλονται σε διαγωνισμούς.
Από την αρχή διευκρινίστηκε δε ότι όλες οι διαδικασίες «παγώνουν» από σήμερα, με τη θυροκόλληση του Προεδρικού Διατάγματος για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών για την Κυριακή 4 Οκτωβρίου.

http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/09/07/1711570.htm

Θετικό το εφετείο Μονάχου για το δεύτερο ένταλμα σύλληψης Χριστοφοράκου

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, το υπουργέιο Δικαιοσύνης αναφέρει: "Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Νικόλαος Δένδιας ενημερώθηκε σήμερα από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε ότι το Εφετείο του Μονάχου εξέδωσε θετική απόφαση επί του δεύτερου ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης του κ. Μιχάλη Χριστοφοράκου".


Καμπάνα 3 αγωνιστικών στο Σισε από την Uefa

Βαριά έπεσε η καμπάνα από την uefa για τον Σισέ του Παναθηναϊκού τον οποίο τιμώρησε με 3 αγωνιστικές για την απευθείας κόκκινη που έφαγε στο μάτς με την Ατλέτικο Μαδρίτης για επικίνδυνο μαρκάρισμα. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει όλους τους αγώνες του πρώτου γύρου που θα δώσει το ΠΑΟ στο Europa League....


Εκτός υποψηφιοτήτων συνέχεια .....

Από ότι φαίνεται αυτές οι εκλογές θα χαρακτηριστούν από αυτούς που θα μείνουν εκτός υποψηφιοτήτων. Έτσι από το χώρο του ΠΑΣΟΚ ο Αλέκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές , κάτι το οποίο ήδη έχει ανακοινώσει και ο Νίκος Χριστοδουλάκης. Από τη ΝΔ την απόφαση της να μην είναι υποψήφια αναμένεται να ανακοινώσει και η Άννα Ψαρούδα - Μπενάκη και μάλλον θα ακολουθήσει και ο Αριστοτέλης Παυλίδης ....


Δεν θα είναι υποψήφιος ο Αλέκος Αλαβάνος


Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου ο Αλέκος Αλαβάνος όπως γνωστοποίησε σήμερα ο ίδιος. Μια ακόμη αναπάντεχη εξέλιξη σε όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα σε ΣΥΝ και ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ όπως έχει αποφασιστεί η κάθοδος στις εκλογές θα γίνει χωρίς αρχηγό ψηφοδελτίου....


Αποτελέσματα Β φάσης Κυπέλλου Μεσσηνίας ....Ποίοι πέρασαν

Αναγέννηση - Πανιώνιος 0-4
Νίκη Πλάτης - Βαλύρα 3-0
Φαραί - Τσικλητήρας Πύλου 1-2
Αιθαία - ΠΑΟΚ Καλ. 0-3
Χανδριναϊκός - Καλό Νερό 1-1
Βέργα - Πάμισος Αριος 2-5
Πατίστα - Ομόνοια 1-3
Κεραυνός - Εθνικός Μελιγαλά 0-2
Παναθηναϊκός - Χώρα 3-0
Ολυμπιακός Καλ. - Κυπαρισσία 1-0
Καλλιθέα - Μεσσηνιακός 1-1
Μιλτιάδης - Σπερχογεία 0-5
Τέλος Άγρας - Εράνη 0-0
Πανθουριακός - Δοξα 3-0
Απόλλωνας - Ηρακλής Καλ. 1-3

Επίσης στην επόμενη φάση έχει περάσει και το Διαβολίτσι ανευ αγώνα


Από σήμερα ξεκίνησε η προεκλογική περιόδος ... περαστικά μας







Ξεκινά και επίσημα η προεκλογική περίοδος


Και επίσημα από σήμερα ξεκινά η προεκλογική περίοδος για τις εθνικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 4 Οκτωβρίου. Τα κόμματα και τα επιτελεία τους θα ανοίξουν τσίτα τα γκάζια για πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα σε αυτή την κούρσα. Σημαντική διαφορά σε αυτή την αναμέτρηση η απαγόρευση των δημοσκοπησεων 15 μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες. Ότι δούμε δηλαδή σε δημασκοπήσεις θα είναι μέχρι της.... 20 του μηνός περίπου από εκεί και μετά θα ακούσουμε πολλά και διάφορα ότι σενάριο θέλει ο καθένας ....


Χάθηκε κιονόκρανο από την Αρχαία Ολυμπία

Ενορκη Διοικητική Εξέταση διενεργείται για κιονόκρανο που χάθηκε από τον υπαίθριο χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου ήταν τοποθετημένο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, αργά το βράδυ του Σαββάτου η αναπληρώτρια προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς Μαρία Βλαζάκη, ενημερώθηκε από την προϊσταμένη της Ζ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Αρχαίας Ολυμπίας Γεωργία Χατζή, ότι σύμφωνα με ...αναφορά φύλακα του συγκεκριμένου αρχαιολογικού χώρου, «απουσίαζε από τη θέση του κιονόκρανο διαστάσεων 30 εκ. επί 30 εκ. επί 20 εκ. που ανήκε σε Παλιοχριστιανική Βασιλική των αρχών του 6ου αιώνα μ.Χ».
Το συγκεκριμένο κιονόκρανο, μαζί με άλλα παρεμφερή αρχιτεκτονικά μέλη, βρισκόταν τοποθετημένο πάνω σε τειχίο του ναού, στον υπαίθριο χώρο.
Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, η κ. Βλαζάκη ενημέρωσε τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού για το συμβάν και λίγο αργότερα, σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία, ο γενικός γραμματέας μετέφερε στην κ. Βλαζάκη την οδηγία να διεξαχθεί με το πρώτο φως της ημέρας ενδελεχής έρευνα σε όλον τον αρχαιολογικό χώρο και ειδικά στην περίμετρό του, προκειμένου να διαπιστωθεί αν το κιονόκρανο είχε μετακινηθεί από τρίτους σε διαφορετική θέση από την αρχική του.
Το πρωί της Κυριακής, η κ. Χατζή ανέφερε ότι είχε περατωθεί η διαταχθείσα πρωινή έρευνα στον αρχαιολογικό χώρο, χωρίς να ανευρεθεί το κιονόκρανο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αμέσως μετά ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία και ζητήθηκε άμεσα η συνδρομή της.
Ο γενικός γραμματέαςς του Υπουργείου Πολιτισμού ανακοίνωσε στην κ. Βλαζάκη ότι λόγω των γεγονότων αυτών, η προϊσταμένη της Ζ΄Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων τίθεται σε αναστολή εκτέλεσης καθηκόντων, μέχρι να διερευνηθούν οι πιθανές ευθύνες της και της ζήτησε να αναλάβει το χειρισμό της όλης υπόθεσης, μεταβαίνοντας αμέσως η ίδια στην Αρχαία Ολυμπία.

http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=316555&cid=1

Νεκρός ληστής σε συμπλοκή με αστυνομικούς

Νεκρός έπεσε σήμερα το πρωί ένας ληστής από τα πυρά αστυνομικών σε συμπλοκή στο Παλαιό Φάληρο, ενώ αναζητείτε ο συνεργός του που συμμετείχε στο ίδιο επεισόδιο.
Το όλο συμβάν έγινε στις 7 το πρωί στο Παλαιό Φάληρο , όταν αστυνομικοί που είχαν εντοπίσει κλεμμένη μηχανή η οποία είχε χρησιμοποιηθεί σε ληστείες σούπερ μάρκετ , ζήτησαν από τους δύο νεαρούς που πήγαν να την πάρουν να παραδοθούν. Αυτοί αμέσως τράβηξαν όπλα και πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι και ανταπέδωσαν τα πυρά. Από αυτά θανάσιμα τραυματίστηκε ο ... ένας από αυτούς ο οποίος και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο , ενώ ο δεύτερος κατάφερε να διαφύγει. Αν και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έχει κρυφτεί σε ακατοίκητο σπίτι πίσω από το Καραϊσκάκι , περιοχή την οποία έχουν περικυκλώσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας ....


Related Posts with Thumbnails