Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Οι Locomondo live στην Κυπαρισσία


ΤΟ ''11&11'' ΚΑΙ ''ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ'' ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ''Μ.Ε.Σ.Κ'' ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ :LOCOMONDO (live) ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΙΣ 19/07/2009 ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 21:30.ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10 EURO....


Εφιαλτικά σενάρια για τη Νέα Γρίπη


Εφιαλτικά σενάρια για την νέα Γρίπη αναφέρει στο κυριακάτικο πρωτοσέλιδο του το Πρώτο Θέμα , σύμφωνα με το εθνικό σχέδιο εκτάκτου ανάγκης ....


Πεσμένος ο τουρισμός

Βρισκόμαστε στα μέσα Ιουλίου αλλά δυστυχώς τα μαντάτα δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά για τον τουρισμό. Φαίνεται πως ο κόσμος βιώνει λίγο πολύ οικονομικές δυσκολίες, με αποτέλεσμα τα νησιά να έχουν εμφανώς πεσμένη τουριστική κίνηση.
Συγκεκριμένα, παρατηρήθηκε σε πολλά γνωστά νησιά των Κυκλάδων πως οι τουρίστες εμφανίζονται μαζικά τα σαββατοκύριακα και τις καθημερινές "ερημώνουν".

Περιορίζεται λοιπόν ο κόσμος σε τριήμερες αποδράσεις, ξεχνώντας πια τις μεγάλες διακοπές.

Οι τουριστικές επιχειρήσεις, που τόσο περιμένουν τους καλοκαιρινούς μήνες για να επιβιώσουν, δηλώνουν σχετικά ικανοποιημένοι από την κίνηση, αλλά επίσης παρατηρούν τουριστική πτώση.

Μεγάλη ελπίδα όλων είναι τώρα ο δημοφιλής Αύγουστος, ο μόνιμος μήνας διακοπών για πολλούς Έλληνες.
Τότε θα φανεί αν όντως ο Έλληνας ξεχνά τις διακοπές ή έστω και λίγο τις επιδιώκει....

*Η φωτογραφία είναι από κυκλαδίτικο νησί, από δημοφιλή παραλία και τραβήχτηκε ημέρα Τετάρτη, ώρα 20.00. Προσέξτε πόσο κόσμο έχει......
http://ourgreektv.blogspot.com/2009/07/blog-post_4365.html

Ο Σπύρος Λούης σε γλυπτό από άμμο στη Λοζάνη

Δύο γλυπτά διαφορετικά από τα συνηθισμένα υπάρχουν έξω από τα γραφεία της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.
Πρόκειται για δύο έργα τέχνης από άμμο που θα παραμείνουν εκεί μέχρι να ολοκληρωθεί η έκθεση «Ήρωες» στο Ολυμπιακό Μουσείο στη Λοζάνη και που στο ένα από αυτά εμφανίζεται η μορφή του Σπύρου Λούη.
Το γλυπτό με τον ομώνυμο τίτλο «Ήρωες» (φωτό) έχει ύψος 5 μέτρα αποτελεί.... φόρο τιμής στις μεγάλες μορφές των Ολυμπιακών Αγώνων από το 1896 που αναβίωσαν και εκτός από το Σπύρο Λούη απεικονίζονται στην ίδια σύνθεση ο Μοχάμεντ Άλι, η Καταρίνα Βιτ και ο Ρότζερ Φέντερερ.
Το δεύτερο γλυπτό έχει ύψος 2.5 μέτρα και παρουσιάζουν οι κατασκευαστές τον Μάικλ Φελπς που κέρδισε 8 χρυσά μετάλλια στο Πεκίνο.
Για την κατασκευή των δύο αγαλμάτων από άμμο χρειάστηκαν 75 τόνοι και πολύ δουλειά από μία ομάδα Ολλανδών καλλιτεχνών που ειδικεύονται στη συγκεκριμένη τεχνική.

http://greek-olympics.blogspot.com/2009/07/blog-post_18.html
Related Posts with Thumbnails