Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

EXTREME SPORTS .... ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ... Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ




ΛΑΡΙΣΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1

ΑΦΗΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΙΣΟΠΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-1 ....

ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΣΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ....

ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΡΑΧΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ "ΑΛΗΜΑΚΙ" ΩΣ ΤΟΠΟ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ
«Το Τοπικό Συμβούλιο Ραχών, σε συνεδρίασή του που έλαβε χώρα την 11η Δεκεμβρίου καταγγέλλει ομόφωνα την επιλογή από το Δημοτικό Συμβούλιο Κυπαρισσίας της θέσης Αλημάκι (παράνομη χωματερή) σαν τόπο εναπόθεσης των μπαλοποιημένων απορριμμάτων των Δήμων τής πρώην επαρχίας Τριφυλίας.
Το Τοπικό Συμβούλιο Ραχών καταγγέλλει την απόφαση αυτή, που ελήφθη ερήμην των κατοίκων του Δημοτικού Διαμερίσματος Ραχών.
Είναι αδιανόητο το Δημοτικό Συμβούλιο Κυπαρισσίας στην ίδια συνεδρίασή του στις 10-12-2008 από τη μία να ψηφίζει ομόφωνα την παύση λειτουργίας της παράνομης χωματερής του Αλημακίου, που τόσα χρόνια στωικά υπομένουμε και από την άλλη να αποφασίζει, έστω και δια πλειοψηφίας ότι, κατάλληλη θέση για την εναπόθεση των “επεξεργασμένων” σκουπιδιών όχι μόνο της Κυπαρισσίας, αλλά όλης σχεδόν της Τριφυλίας, να είναι ο ίδιος χώρος.
Είναι αδιανόητο, ενώ οι επίσημες μελέτες από την Περιφέρεια για το ποιες είναι οι κατάλληλες και αποδεκτές επιστημονικά και περιβαντολογικά θέσεις να μην περιέχουν τη θέση Αλημάκι σαν κατάλληλη θέση, να αποφασίζει το Δημοτικό Συμβούλιο ότι, η θέση αυτή είναι καταλληλότερη όταν μάλιστα είναι γνωστό ότι, ο δήμαρχος Κυπαρισσίας πρότεινε άλλη θέση πριν τη συνεδρίαση του Δ.Σ. (Μεταλλείο), αλλά κάτω από τη δίκαιη πίεση των κατοίκων της περιοχής που δημιούργησαν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. ένα κλίμα έντασης, υποχρεώθηκε να αλλάξει επιλογή, εφόσον η πρόταση του Προεδρείου, αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι, που ανήκουν στην Παράταξή του, ψήφισαν τη θέση Αλημάκι. Το Τοπικό Συμβούλιο Ραχών καθιστά υπεύθυνη τη Δημοτική Αρχή για κάθε πρόβλημα που θα παρουσιαστεί τόσο στην υλοποίηση όσο και στη λειτουργία της απόφασης αυτής, δηλώνοντας ότι, θα εναντιωθεί με όλα τα μέσα και με όλη του τη δύναμη στην υλοποίηση αυτής της απαράδεκτης απόφασης».

Μαθητές παρέδωσαν 100 χιλιάδες ευρώ που έπεσαν από ληστές

Στην Αστυνομία παρέδωσαν τρεις μαθητές πακέτο με 100 χιλιάδες ευρώ που έπεσε από ληστές και ήταν μέρος από τη λεία της ληστεία τους στην Αργυρούπολη.
Συγκεκριμένα, ένοπλη ληστεία σημειώθηκε την Παρασκευή σε χρηματαποστολή στην Αργυρούπολη. Το ύψος του ποσού που εκλάπη δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πιθανόν να ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, την ώρα που οι δράστες διέφευγαν, τούς έπεσε πακέτο με εκατό χιλιάδες ευρώ, το οποίο μάζεψαν τρεις ανήλικοι μαθητές παρακείμενου σχολείου.
Ο ένας από αυτούς, ειδοποίησε τον πατέρα του, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία και τα χρήματα παρεδόθησαν
πηγη:in.gr
Related Posts with Thumbnails