Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Βουτιά στη Wall Street μετά την ορκομωσία Ομπάμα .... άνοδος για το πετρέλαιο

Δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιονούς σε οικονομικό επίπεδο ο Ομπάμα ... βουτιά στο χρηματηστληριο της Νέας Υόρκης , ενώ αντίθετα το πετρέλαιο κινήθηκε έντονα ανοδικά.
έχουμε και λέμε ......

Dow Jones -4,01% 7949,09 μονάδες

Nasdaq -5,78% 1440,86 μονάδες
Πετρέλαιο Crude 6,11% 38,74

Απίστευτο προσέλαβαν Μέντιουμ να εντοπίζει όσους χρωστάνε .....

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές εταιρίες στη Λιθουανία επιστράτευσε τις ...υπερφυσικές ικανότητες ενός μέντιουμ, προκειμένου να εντοπίσει όσους οφείλουν ή φοροδιαφεύγουν. Η Βιλίγια Λομπατσιουβιένε είναι διάσημη στη χώρα για το "ταλέντο" της. Οι τεχνικές της περιλαμβάνουν ξόρκια, χρήση βοτάνων, "ανάγνωση...αύρας" και άλλα συναφή, που την έχουν κάνει ένα από τα δημοφιλέστερα τηλεοπτικά πρόσωπα. Όπως δήλωσε ο ..... διευθυντής της εταιρίας Αλμάντας Τσελκόνας, το διάσημο μέντιουμ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κυνηγούς οφειλετών" Skolu Isieskojimo Biuras (SIB), των οποίων η ιστοσελίδα αναφέρει ότι "Υπάρχουν περιπτώσεις που πρέπει να εφαρμόζονται αθέμιτες μέθοδοι και μέσα". Πρόσθεσε επίσης ότι η Βιλίγια δεν πρέπει να θεωρείται μάγισσα. "Είναι παραψυχολόγος και ένα έμπειρο άτομο, που γνωρίζει κόσμο, πώς να επικοινωνεί με τον κόσμο, πώς να τους βοηθάει με τα προβλήματά τους και τις αποτυχίες τους", τόνισε ο Τσελκόνας. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον Τσελκόνας η χρήση μέντιουμ και παραψυχολόγων γίνεται ευρέως, ακόμη και από τον νομικό χώρο.
ΠΗΓΕΣ:ert.gr (ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ)

Να δούμε τι άλλο έχουμε να ακούσουμε και να δούμε , όχι τίποτα άλλο αλλά σκεφτείτε να σφίξουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα με την οικονομική κρίση

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Υπάρχει ελπίδα;;;;; Με τον Ομπάμα ;;;

Μόλις τέλειωσε ο λόγος του Μπάρακ Ομπάμα και ανέλαβε και επισήμως τα καθήκοντά του. Αν έχει κάτι πολύ θετικό αυτός ο άνθρωπος τότε σίγουρα είναι ο λόγος του. Καθαρός, άνετος, πραγματικός ρήτορας που ξέρει τι να πει και πώς να το πει. Και αυτό έκανε άλλη μια φορά και τώρα. Μίλησε για πολλά και είπε και καλά και περίεργα. Είπε θα προσπαθήσει να βοηθήσει την Αμερική, την οικονομία, να αποσύρει στρατεύματα από το Ιράκ, να δημιουργήσει θέσεις εργασίας. Είπε όμως ότι η Αμερική είχε αντιμετωπίσει και παλιότερα απειλές και θα το κάνει και τώρα. Στις παλιότερες απειλές ανέφερε ναζισμό και κομμουνισμό (τυπική αμερικανική προσέγγιση, όλα σ' ένα τσουβάλι) και είπε ότι είναι δυνατοί και όποιος τολμήσει να τους αντισταθεί θα τον συντρίψουν....
Σκληρή λέξη που μας τρομάζει όλους στο τι μπορεί να εννοεί. Μίλησε για κίνυδνο πυρηνικών (των άλλων φυσικά, τα δικά τους δεν πιάνονται) που αν υπάρξει θα τον αντιμετωπίσουν (Ιράν;).
Είπε ακόμα ότι θα πορευτούν με συμμαχίες που θα κάνουν σε όλο τον κόσμο καθώς και ότι η Αμερική αποτελείται από χριστιανούς, Εβραίους, μουσουλμάνους (κίνηση προς τους μουσουλμάνους για πιθανή συνεργασία;). "Η Αμερική θα είναι φίλος με κάθε χώρα που αγαπά τη δημοκρατία". (Ποιά δημοκρατία;;;)
Συνολικά ενώ αυτός ο άνθρωπος σε τραβάει και τον ακούς μάλλον οι ελπίδες που εναπόθεσαν όλοι σ'αυτόν αργά ή γρήγορα θα διαψευστούν...Δεν είναι απαισιοδοξία, ρεαλισμός είναι....

Too good to be true my fellow Americans....

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Ο 44ος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΒΑ


Ορκίστηκε πριν λίγο παρουσία περίπου 2 εκ. Αμερικανών ο νέος πρόεδρος της Αμερκής Μπάρακ Ομπάμα .... στην ομιλία του αναφέρθηκε σχεδόν σε όλα τα ζητήματα .....


εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία και ο Θεός ....να βοηθά τον Kόσμο

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ .....

http://www.washingtonpost.com/wp-srv/mmedia/postpoliticstv.html

Απάντηση Ν. Πατέρα στον Σ. Κόκκαλη....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η χθεσινή προκλητική δήλωση του κ. Σ. Κόκκαλη εγκαταλείπει την γραμμή της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί "ανθρώπινων λαθών" της διαιτησίας ως προς ένα θέμα που έθιξε τα συμφέροντα της. Προφανώς εννοεί ότι ο καταλογισμός ανύπαρκτων πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και ο μη καταλογισμός υπαρκτών πέναλτι εις βάρος του Ολυμπιακού εξακολουθούν να αποδίδονται σε "ανθρώπινα λάθη".
Οι αντιαθλητικές ενέργειες πρέπει να αντιμετωπιστούν για να προστατευθούν όχι μόνο οι "ακριβοί" και παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστές, αλλά όλοι οι αθλητές και η υγεία τους.
Από την συγκεκριμένη αρχή δεν εξαιρούνται οι αντιαθλητικές ενέργειες ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υπενθυμίζουμε "μαρκαρίσματα" ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στους πρόσφατους αγώνες του με τη Λάρισα και την Ξάνθη που έμειναν ατιμώρητα.
Τέλος προκαλεί εντύπωση η ανεπιτυχής προσπάθεια νομιμοποίησης των "επιτευγμάτων" του Ολυμπιακού τα τελευταία 13 χρόνια. Όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν δει τα αμέτρητα "ανθρώπινα λάθη" της διαιτησίας αυτής της περιόδου και τις προκλητικές ανακοινώσεις διαμαρτυρίας ή συγχαρητηρίων ανάλογα με τη περίσταση (βλ. πρόσφατη ανακοίνωση αποχώρησης Γκαγκάτση και επί-"βράβευση" Γερμανάκου).
Συμφωνούμε απόλυτα με τον κ. Σ. Κόκκαλη μόνο ως προς το "ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ".


Η χθεσινή δήλωση Κόκκαλη

Ως Πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αλλά και άνθρωπος που δραστηριοποιείται στον χώρο του ποδοσφαίρου τα τελευταία 15 χρόνια αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση αφενός να προστατέψω τα συμφέροντα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και αφετέρου να θέσω ένα σοβαρό θέμα το οποίο, αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα, θα προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα τα οποία δεν επιτρέπουν στο Ελληνικό Πρωτάθλημα να γίνει πιο ανταγωνιστικό και ποιοτικό σε σχέση με τα ξένα πρωταθλήματα.
Ειδικότερα, το τελευταίο διάστημα παρατηρώ μία άκρως αντιαθλητική έως βίαιη συμπεριφορά από ορισμένους ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια τους να αντιμετωπίσουν αντιπάλους συναδέλφους τους για να πετύχουν ένα θετικό αποτέλεσμα.
Οι αντιαθλητικές και επικίνδυνες αυτές συμπεριφορές, θα έπρεπε να τιμωρούνται άμεσα από τους διαιτητές που είναι οι μόνοι αρμόδιοι για την τήρηση των κανονισμών, όπως άλλωστε προβλέπεται ρητά.
Αντίθετα, παρακολουθώ τους τελευταίους μήνες συμπεριφορές απαράδεκτες που ξεπερνούν τα όρια του σκληρού ή δυνατού παιχνιδιού να μένουν ατιμώρητες από τους διαιτητές παρά του ότι είναι οφθαλμοφανείς.
Το φαινόμενο αυτό αρχίζει πλέον να γενικεύεται και αυτό φυσικά πηγάζει από την ατιμωρησία και την ανοχή. Ειδικά δε στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ βιώνουμε αυτή τη κατάσταση σε υπερθετικό βαθμό και πλέον μπαίνει σε κίνδυνο η υγεία των ποδοσφαιριστών μας, αλλά και η περιουσία του συλλόγου, που μετά το όνομα, το σήμα και τις εγκαταστάσεις, δεν είναι άλλη από αυτή του έμψυχου δυναμικού μας.
Οι προσπάθειες κάποιων να «εξηγήσουν» τις επιτυχίες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ τα τελευταία 13 χρόνια μέσω της δήθεν διαιτητικής εύνοιας και η χωρίς τελικό αποτέλεσμα προπαγάνδα τους, έχει βρει τη φετινή περίοδο αποδέκτες κάποιους διαιτητές, οι οποίοι φοβούμενοι ίσως να μην «χρεωθούν» εύνοια προς τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ή θέλοντας να αποδείξουν ότι δεν είναι «ελέφαντες», ξεπερνούν τα όρια και μη τηρώντας τους κανονισμούς επιτρέπουν τέτοιες βίαιες, αντιαθλητικές και αντισυναδελφικές συμπεριφορές.
Η αναβάθμιση του Ελληνικού Πρωταθλήματος θα πρέπει να στηριχθεί σε ορισμένες προϋποθέσεις. Εκτός της σημαντικής παραμέτρου που αφορά στην αντιμετώπιση της βίας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, για την οποία η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, μία ακόμα σημαντική παράμετρος, είναι κατά την άποψή μου η επένδυση σε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που είναι βέβαιο ότι δίνουν στο πρωτάθλημά μας μία ιδιαίτερη αίγλη και λάμψη. Η κάθε ομάδα προσπαθεί σύμφωνα με τις οικονομικές της δυνατότητες να αποκτήσει τους καλύτερους.
Είναι απαράδεκτο από τη μία να επιθυμούμε τέτοιες επενδύσεις και να χαιρόμαστε να βλέπουμε στα γήπεδα μας ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης και από την άλλη να αδυνατούμε να τους προστατέψουμε από κάποιους που είναι προφανές ότι αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο ως κάτς.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τους τελευταίους μήνες έχει εκφράσει τη συγκεκριμένη θέση πολλές φορές μέσω του Τύπου, αλλά ως όφειλε και στα αρμόδια όργανα του πρωταθλήματος. Δυστυχώς, δεν έχει αλλάξει κάτι και κάθε Κυριακή συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τους αθλητές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και όχι μόνο, να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα να διαφυλάξουν τη σωματική τους ακεραιότητα.
Φτάνει πια. Πριν ξαναζήσουμε σοβαρούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) έχει υποχρέωση να δώσει ρητές κατευθύνσεις στους διαιτητές και φυσικά εκείνοι να τηρούν τους κανονισμούς σε κάθε περίπτωση, για οποιαδήποτε ομάδα, με τα ίδια μέτρα και σταθμά, ειδικά στον τομέα της βίας εντός αγωνιστικών χώρων και της προστασίας των πρωταγωνιστών που δεν είναι άλλοι, από τους ποδοσφαιριστές.»
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Π. ΚΟΚΚΑΛΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2 ως 20 Φεβρουαρίου οι δηλώσεις για συμμετοχή στις Πανελλαδικές 2009.....και ηλεκτρονικά η υποβολή

Από τις 2 έως τις 20 Φεβρουαρίου θα μπορούν οι υποψήφιοι για εισαγωγή στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ να υποβάλουν την αίτησή τους για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2009. Από φέτος η αίτηση - δήλωση θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά.
Υπόχρεοι για την υποβολή της αίτησης είναι:
α) οι μαθητές της τελευταίας τάξης των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ),
β) οι απόφοιτοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ,
γ) οι απόφοιτοι - κάτοχοι βεβαίωσης πρόσβασης ημερήσιου ΓΕΛ που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων εισακτέων των ημερησίων ΓΕΛ χωρίς νέα εξέταση για εισαγωγή στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, στις Σχολές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού και στα ΤΕΦΑΑ και
δ) οι μαθητές της τελευταίας τάξης Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) - ομάδας Β'.
Εντός των προσεχών ημερών τα τέσσερα κατά περίπτωση έντυπα της αίτησης θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΕΠΘ. Ο υποψήφιος είτε από το Διαδίκτυο είτε από το Λύκειό του θα προμηθεύεται την αίτηση, θα συμπληρώνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη συμμετοχή του στις πανελλαδικές εξετάσεις και θα προσέρχεται στο Λύκειό του, όπου θα την υποβάλει ηλεκτρονικά.
πηγη:in.gr

Στους δρόμους βγαίνουν οι αγρότες .... αλλά γιατί;

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι φαίνεται για τους αγρότες και για ακόμη μια φορά πέρνουν τα τρακτέρ τους και βγαίνουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν ....
Σίγουρα η κατάσταση στον αγροτικό χώρο δεν είναι η καλύτερη καθώς χρόνο με το χρόνο οι παραγωγοί βλέπουν το εισόδημα τους να συρικνώνεται .... οι τιμές στα προϊόντα τους στο χωράφι είναι μικρότερες από πέρυσι .... την στιγμή που στα ράφια αυξάνονται ....

το κόστος καλλιέργειας έχει εκτοξευθεί τα τελευταία δύο χρόνια , καθώς με αφορμή τις τιμές του πετρελαίου λιπασματα , φυτοφάρμακα , πλαστικά πληραν αυξήσεις τουλάχιστον 30% .... χωρίς βέβαια να υπάρχει ανάλογη μείωση τώρα που η τιμή του πετρελαίου έπεσε....

πληρώνουν ΦΠΑ .... για τα καλλιεργητικά εφόδια λες και είναι είδη πολυτελείας .....


οπότε λογικό είναι όλος αυτός ο κόσμος να έχει αγανακτήσει .... μη βλέποντας και τις πολιτικές υποσχέσεις να υλοποιούνται ..... και πάλι να είναι στους δρόμους

Ανάκληση μοτοσικλετών BMW F650GS


Σε ανάκληση μοτοσικλετών BMW F650GS προχωρά η BMW HELLAS , πιο συγκεκριμένα αφορά 345 μοτοσικλέτες, παραγωγής από τον Ιανουάριο 2008 έως τις 29 Αυγούστου 2008, στις οποίες έχει ενδεχόμενα εφαρμοστεί λάθος ροπή σύσφιξης στο εμπρόσθιο σύστημα πέδησης. Η BMW HELLAS θα ενημερώσει τους κατόχους προκειμένου να γίνει αντικατάσταση των βιδών χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ.... 30 ΕΚ. ΤΑ ΛΥΤΡΑ

Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλο , καθώς χθες το βράδυ απελευθερώθηκε από τους απαγωγείς του οι οποίοι προηγουμένως πήραν τα λύτρα .... που από ότι λέγεται είναι τις τάξεως των 30 εκ. ευρώ.

τα λύτρα παραδόθηκαν σε περιοχή της Βοιωτίας , νωρίς χθες το βράδυ ενώ τον εφοπλιστή άφησαν ελεύθερο μερικές ώρες αργότερα στην περιοχή του Χαϊδαρίου κοντά σε ένα παρκάκι .... όπου και εντοπιστηκε μετά τις 1 τα μεσάνυχτα από περιπολικό της αστυνομίας.

Η κατάσταση τησ υγείας του είναι καλή και αμέσως αφού επικοινώνησε με την οικογένεια του πήγαν και τον πήραν και επέστρεψε σπίτι του....
από τις λεπτομέρειες που μετέδωσε ο Πάνος Σόμπολος στο Μέγκα είπε ότι στο σημείο που τον άφησαν τον μετέφεραν στο πορτ παγκαζ του αυτοκινήτου και επίσης του έδωσαν το όπλο (φυσικά άδειο) που είχαν πάρει από τον οδηγό του....

από εδώ και πέρα πιο ουσιαστικά στο παιχνίδι μπαίνει και η αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών ..... λεπτομέρεια η προφορά της φωνής άυτού που έπερνε τηλέφωνο και μιλούσε με την οικογένεια όπως ειπώθηκε στον Alpha

"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ" ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ...

Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα (Ξενοδοχείο Αμαλία) Συνδιάσκεψη στελεχών απ’ όλη την Ελλάδα, με αντικείμενο την ίδρυση νέου πολιτικού κόμματος. Η Συνδιάσκεψη υπήρξε η κατάληξη τρίμηνης προεργασίας, κατά την οποία 9 ομάδες εργασίας εργάστηκαν συστηματικά με αυτόν τον σκοπό.
Την εισαγωγική ομιλία εκφώνησε ο δικηγόρος-δημοσιογράφος Αντώνης Παπαγιαννίδης, ο οποίος ανέλυσε την πολιτική συγκυρία και αναφέρθηκε στις προοπτικές του νέου πολιτικού κόμματος. Στη συνέχεια, ο Νίκος Ράπτης, εκπαιδευτικός, Διδάκτωρ Παιδαγωγικών Επιστημών και διευθυντής του ιστοτόπου ανάλυσης και διαλόγου «Προοδευτική Πολιτική», παρουσίασε τις βασικές προγραμματικές θέσεις και την πολιτική φιλοσοφία του νέου κόμματος. Ακολούθως, ο Γιάννης Σακιώτης παρουσίασε το καταστατικό, δίδοντας έμφαση στις καινοτόμες διατάξεις και προβλέψεις του. Η Συνδιάσκεψη ενέκρινε το καταστατικό και τις θέσεις που πρότειναν οι αρμόδιες ομάδες εργασίας, συγκρότησε το πρώτο πολιτικό συμβούλιο του κόμματος και το εξουσιοδότησε να καταρτίσει την λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών.
Επίσης η Συνδιάσκεψη αποφάσισε για την ονομασία του κόμματος, η οποία είναι: Δημοκρατικοί, με έμβλημα, ένα κλαδί ελιάς, που συμβολίζει την Ελλάδα, την Ειρήνη και τη Δημιουργία, το οποίο φιλοτέχνησε ο γλύπτης Φοίβος Σαργέντης.
Τέλος, η Συνδιάσκεψη εξέλεξε Πρόεδρο του κόμματος τον Μελέτη Μελετόπουλο, εκπαιδευτικό, Διδάκτορα Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών, διευθυντή των περιοδικών «Νέα Κοινωνιολογία» και «Νέα Πολιτική» και Αναπληρωτή Πρόεδρο τον Γιάννη Σακιώτη, εκπαιδευτικό, Διδάκτoρα Πολιτικών Επιστημών και διευθυντή των περιοδικών «Οικοτοπία» και «Νέα Πολιτική». Εξελέγη επίσης τριμελή επιτροπή τήρησης του καταστατικού και τριμελής εξελεγκτική επιτροπή. Η Συνδιάσκεψη έκλεισε με ομιλία του κ. Μελετόπουλου στην οποία ο ομιλητής αναφέρθηκε στις αξίες και στο όραμα του νέου κόμματος.
To Πολιτικό Συμβούλιο αποτελείται από τους (σε παρένθεση αναγράφεται ο οργανωτικός ή θεματικός τομέας αρμοδιότητας): Όθωνα Ιακωβίδη (Οργανωτικά), Χρήστο Χατζημιχαήλ (Γραφείο Τύπου), Μιλτιάδη Γκουζούρη (Επικοινωνιακός Σχεδιασμός), Θεόδωρο Πολυζωίδη (Οικονομικοί Πόροι), Χρήστο Λυντέρη (Νομική Αρωγή), Νίκο Ράπτη (Θέματα Θεωρίας), Κωνσταντίνο Ζιάβρα (Οικονομική Πολιτική), Αντώνη Τσαμούλη (Προετοιμασία Ευρωεκλογών), Απόστολο Μαλλά (Περιβάλλον και Ποιότητα Ζώής), Δημοσθένη Μπακόπουλο (Εθνικά Θέματα), Μπάμπη Πετρά (Θέματα Νεολαίας), Σωτήρη Μητραλέξη (Διάδοση Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού), Χρήστο Βρούστη (Θέματα Δικαιοσύνης), Κώστα Λυντέρη (Παιδεία), Δημοσθένη Κυριαζή (Ψηφιακή Δημοκρατία), Νίκο Γεωργιόπουλο (Θέματα Μεταναστευτικής Πολοιτικής) και Γιώργο Γκέκα (Συντονιστή Περιφέρειας Θεσσαλονίκης).
Related Posts with Thumbnails