Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας μιλάει για όλους και για όλα... στο Kafeneio

Δημήτρη να σε καλωσορίσουμε στο καφενείο. Σε θεωρούμε έναν από την παρέα μας διότι πολλές φορές έχουμε φιλοξενήσει άρθρα σου στο καφενείο.Σε ευχαριστούμε για την αποδοχή της προτασής μας να δώσεις την πρώτη συνέντευξη σου στο καφενείο. Κάτσε αναπαυτικά στη καρέκλα, πιες τον καφέ που φτιάξαμε και απάντησε στις ερωτήσεις μας χωρίς φόβο και πάθος

Ερώτηση :Η πρώτη ερώτηση που έρχεται στο στόμα όλων είναι . Δημήτρη γιατί;; και τι σου εξασφαλίζει πως με το κόμμα αυτό θα εκλεγείς

Τίποτε και κανείς δεν μου εξασφαλίζει την εκλογή. Μόνο ο....
ψηφοφόρος και οι όποιες "πιέσεις" ασκούνται, έμμεσα η άμεσα, σ αυτόν. Σαφώς οι πιθανότητές μου με το ΛΑ.Ο.Σ. είναι πολύ μεγαλύτερες δεδομένου ότι αυτός ανεβαίνει ενώ η Ν.Δ. πέφτει αλλά δεν είναι ΕΚΕΙ το θέμα. Περίμενα 21 μήνες για κάποια ένδειξη, για κάποιο ενδιαφέρον εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας και δεν ήρθε ποτέ.Έστειλα 4 επιστολές, έκανα 204 τηλεφωνήματα. Παγερή αδιαφορία. Δεν με ήθελαν, έτσι όπως είμαι. Δεν ήξεραν τι και ποιους ήθελαν.Δεν ήξεραν που πάνε. Η πρόταση από το Γιώργο Καρατζαφέρη ήρθε ευγενική, φιλική και με πολύ καλές προοπτικές και προυποθέσεις. Περίμενα.Μέχρι που δεν μπορούσα να περιμένω άλλο.

Ερώτηση Μήπως θα έπρεπε να είχες ενημερώσει τους πολίτες και να μην είναι αυτή η κίνηση σου έτσι ξαφνική

Οι πολιτικοί φίλοι μου ήξεραν την κατάσταση, να μη σου πω ότι πολλοί μου το συζητούσαν από μόνοι τους. Και στο κάτω κάτω της γραφής, εδώ η χώρα ολόκληρη καιγόταν( πραγματικά και μεταφορικά) και βούλιαζε, θα απασχολούσα τον κόσμο με τα προσωπικά μου;

Ερώτηση: Με αυτή σου την κίνηση μήπως προδίδεις τους ψηφοφόρους που σε ψήφισαν σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις ;
Τους είχαν προδώσει ( κι εμένα άλλωστε) προηγουμένως αυτοί που "φρόντισαν" να μην επανεκλεγώ το 2007.

Ερώτηση
Πες μας τους λόγους που σε ώθησαν σε αυτή την κίνηση.

Έχω "ανοιχτούς λογαριασμούς" με τους Αθηναίους και τις Αθηναίες που στο πρόσωπό μου είχαν δει ένα άτομο με πραγματικά καλές προθέσεις και καλές πρωτοβουλίες που δεν προχώρησαν από αδιαφορία ή σκοπιμότητα "τρίτων". Αυτούς τους λογαριασμούς θέλω απαραιτήτως να τους κλείσω, έστω επιδιώκοντάς το μέσα από άλλο κόμμα, το οποίο θα μου επιτρέψει να φανώ αποτελεσματικός. Ο Καρατζαφέρης μου το προσφέρει. Και ενδιαφέρεται για τα προγράμματα και τους σχεδιασμούς μου: Ανάπτυξης του Σχολικού Αθλητισμού , Διευκόλυνσης της Ζωής των Αναπήρων, Περιορισμού της Ηχορύπανσης της Αθήνας , Αξιοποίησης των Δυνατοτήτων των Τυφλών μέσα από ειδικά μαθήματα εξειδίκευσης, Καθορισμού Διαδικασιών για τις Διαδηλώσεις, Διεθνών Ανταλλαγών Υπηρεσιών Δασοπυρόσβεσης, Ολυμπιακής Παιδείας και Ερασιτεχνικού Αθλητισμού στις γειτονιές και άλλα. Τι καλύτερο;

Ερώτηση: Τι εχεις να πεις σε αυτούς που θα πουν ότι όλα τα κάνεις για μια έδρα στη Βουλή και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η ένταξή σου στο ΛΑΟΣ δεν θα χαρακτηριστεί ευκαιριακή;

Απαντώ : έλλειψη οποιασδήποτε άλλης προοπτικής, απουσία ενθάρρυνσης για ανάπτυξη πρωτοβουλιών, δυνατότητα άσκησης δυναμικού Κοινοβουλευτικού Ελέγχου επί της ουσίας, ανάληψη κοινωνικής ευθύνης. Ο ΛΑ.Ο.Σ. μου τα εγγυάται. Μια έδρα στη Βουλή; Τι να την κάνω; Καρέκλες έχω και στο σπίτι μου. Και οι κάθε λογής "απολαβές", μόνο μείωση παρουσιάζουν. Να ξέρετε ότι τα "έσοδα" των βουλευτών από το "ταμείο" της Βουλής είναι ελάχιστα αν αφαιρέσεις τα αναγκαία έξοδα και αν περιορίζεσαι μόνο σ αυτά.

Ερώτηση: θα εγκατέλειπες την Ν.Δ. αν είχες κάποιες πιθανότητες εκλογικής επιτυχίας;

Να το θέσω διαφορετικά: Αν ήθελαν να με αξιοποιήσουν, θα μου την είχαν εξασφαλίσει την εκλογική επιτυχία και το 2007. Άλλωστε τι να την κάνω την εκλογική επιτυχία μέσα σ΄ένα κόμμα διχασμένο στο οποίο θα έπρεπε να ταχθείς οπωσδήποτε με κάποια πλευρά για να επιβιώσεις;

Ερώτηση:
Πως κρίνεις την Κίνηση Καραμανλή να πάει σε εκλογές

Ο Καραμανλής δεν είναι ούτε τυχαίος, ούτε αναλώσιμος. Δυστυχώς, επέτρεψε σε πολλούς τυχαίους και αναλώσιμους να ευδοκιμήσουν κοντά του. Για να το κάνει, ξέρει ότι ήταν η καλύτερη λύση.

Ερώτηση: Ποιά είναι η γνώμη σου για τις αντιδράσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας όπως του Λιάπη και άλλων

Περίεργες έως και ακραίες αλλά μέσα από το πρίσμα της υποκειμενικότητας που τις διέκρινε, αναμενόμενες έως και σωστές.
Ερώτηση: Ποια πιστεύεις ότι είναι μεταξύ του ΛΑΟΣ και της Ν.Δ. η πολιτική διαφορά;


Ο ΛΑΟΣ ανεβαίνει και η Νέα Δημοκρατία φθείρεται. Ο ΛΑΟΣ διευρύνει το "γήπεδο" ενώ η Νέα Δημοκρατία αυτοπεριορίζεται. Ο ΛΑΟΣ είναι ανοιχτός σε νέες ιδέες και στηρίζει την ατομική προσωπικότητα και πρωτοβουλία ενώ η Νέα Δημοκρατία τα πολεμά και τα αποκλείει.

Ερώτηση: Πως θα συγκεράσεις τις μετριοπαθείς πολιτικές σου απόψεις με εκείνες του λαός που σε μερικές περιπτώσεις είναι ακραίες..

Αυτό είναι δουλειά του Καρατζαφέρη, όχι δικιά μου. Έχω κάποιες διαφορές αλλά έχω και πολλές συμπτώσεις απόψεων.Και δεν πηγαίνω στο ΛΑΟΣ ως "επαναστάτης ποπολάρος". Την πολιτική, επαγγελματική και κοινωνική μου εμπειρία "κουβαλάω".


Ερώτηση: Νιώθεις το καράβι της Ν.Δ. να βουλιάζει στα σκάνδαλα ή στην απραξία;


Η Νέα Δημοκρατία είναι μεγάλο κόμμα. Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα αλλά δεν θα βουλιάξει όταν αποφασίσουν οι επικεφαλής της να ξαναδούν αντικειμενικά την πορεία της. Θα πάρει όμως καιρό. Κι ως τότε...

Ερώτηση:Κατέβηκες σε δύο εκλογές με αρχηγό τον Καραμανλή. Μπορείς να μας τον χαρακτηρίσεις;;

Δεν τον ξέρω καθόλου. Τον αείμνηστο πατέρα του και τον αδελφό του ήξερα καλύτερα. Τον ίδιο τον έχω δει τετ - α - τετ δυο φορές: Όταν του πήρα συνέντευξη για τη ΧΩΡΑ το 2.000 και όταν με κάλεσε στο Μαξίμου, το 2004.

Ερώτηση: Χαρακτηρισέ μας και τον Καρατζαφέρη και εξήγησε μας γιατί με τον Καρατζαφέρη.

Τον Καρατζαφέρη τον ξέρω 35 χρόνια. Έχει χιούμορ, είναι έξυπνος, κατά περιπτώσεις...πανούργος, βρίσκει λύσεις, γεννά ιδέες, έχει πάντα άμεσες απαντήσεις και σέβεται τη διαφωνία. Και σου χαμογελάει!

Ερώτηση: Ποιά είναι η άποψη σου για τις Κυβερνήσεις συνεργασίας;


Επειδή έζησα έντονα τα γεγονότα του 1989-90, με δυο λέξεις: Ξινό μήλο.

Ερώτηση:Σε μια υποθετική περίπτωση ακυβερνησίας και μη ύπαρξης κυβέρνησης θα συμβούλευες τον Καρατζαφέρη να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία για να αποκτήσει ο τόπος Κυβέρνηση

Ναι. Υπό όρους.

Ερώτηση:Τελειώνοντας θα ήθελα να σε ρωτήσω . Δημήτρη τελικά Υπάρχει φιλότιμο;;


Ναι. Αλλά όχι από πολλούς. Και όχι πολύ συχνά.

Δημήτρη θέλω να σε ευχαριστήσω και πάλι για την παρουσία σου στο καφενείο και για τις απαντήσεις που μας έδωσες. Σου ευχόμαστε να έχεις επιτυχίες στο νέο δρόμο που ξεκινά

http://kafeneio-gr.blogspot.com/2009/09/blog-post_4834.html

Ούτε ο Βουλγαράκης θα είναι υποψήφιος

Ούτε ο Γιώργος Βουλγαράκης μετά τον Μιχάλη Λιάπη θα είναι υποψήφιος όπως ανακοίνωσε ο ίδιος. Από ότι φαίνεται την κάνουνε από μόνοι τους πριν τους αποκάμει ο Καραμανλής.
Διαβάστε την επιστολή του στον Καραμανλή:
Κύριε Πρόεδρε,
Στη διαδρομή κάθε πολιτικού, έρχεται η στιγμή που πρέπει να πει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο Όχι.
Σε όλη μου τη ζωή επέλεξα να αγωνίζομαι για τα ιδανικά, τις αρχές και τις αξίες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης. Να είμαι στρατιώτης της.
Ειδικά σε αυτή ... την ιστορική συγκυρία που το κόμμα δίνει μία κρίσιμη μάχη για το εθνικό συμφέρον και το μέλλον της πατρίδας μας, όλοι οι νεοδημοκράτες οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αγωνιστούμε για τη νίκη.
Αυτό θα πράξω και εγώ, όπως από παιδί πάντοτε έκανα στα Πανεπιστήμια, στις γειτονιές της Αθήνας, στη Βουλή και στις κυβερνητικές θέσεις που μου εμπιστευτήκατε.
Και θα το πράξω με αίσθημα ευθύνης, παραμερίζοντας το προσωπικό μου συμφέρον. Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση της παράταξης, αλλά όχι από τη θέση του υποψηφίου βουλευτή.
Σ ' αυτές τις εκλογές, δεν θα είμαι υποψήφιος, λέγοντας ένα μεγάλο όχι στον κανιβαλισμό της πολιτικής ζωής, στην επιβράβευση του κυνισμού και της πολιτικής ανθρωποφαγίας.

Η απόφασή μου αυτή δε συνιστά ούτε υποχώρηση, ούτε παραδοχή αδυναμίας. Η σχέση μου άλλωστε με τους συμπολίτες μου της Α Αθηνών , είναι συνεχής, στέρεα και αδιατάρακτη.

Υπαγορεύεται ωστόσο από την πεποίθησή μου, ότι θα πρέπει να κριθώ με βάση τα πραγματικά γεγονότα και όχι με βάση τα ψεύδη των πολιτικών μου αντιπάλων.
Αυτό όμως μπορεί να γίνει σε ουδέτερο πολιτικό χρόνο, προφανώς όχι τώρα και σε καμία περίπτωση, σε βάρος της παράταξης.
Είμαι βέβαιος ότι ο χρόνος θα δικαιώσει την επιλογή μου και θα ανανεώσει τη σχέση εμπιστοσύνης που χρόνια τώρα έχω με τους Νεοδημοκράτες.


Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Γιώργος Α. Βουλγαράκης


Δεν έρχεται τελικά ο Χριστοφοράκος ...

Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας αποφάσισε σήμερα να μην εκδώσει τον Μιχαλη Χριστοφοράκο στην Ελλάδα με το σκεπτικό ότι τα αδικήματα για τα οποία παραχωρείτε έχουν παραγραφεί....


Αποκτήστε και αυξήστε τους φίλους σας στο Facebook... Πωλούνται φίλοι !!!!

Μην πολύαγχώνετσε και μην στεναχωρίεσται αν δεν έχετε πολλούς φίλους στο Facebbok , η λύση εφόσον θέλετε να αποκτήσετε περισσότερους είναι απλή ... Μπορείτε να τους αγοράσετε. Όσο για το από που μια εταιρία η uSocial (http://usocial.net)με έδρα την Αυστραλία προσφέρει αυτή την υπηρεσία.
Ήδη η συγκεκριμένη εταιρεία έχει προσφέρει την υπηρεσία αυτή στο Twitter και πλέον σκοπεύει να το κάνει και στο Facebbok. Πάντως το Facebook προειδοποιεί ότι όσοι αγοράσουν φίλους μπορεί να αποβληθούν μόνιμα από αυτό.
Όσο για τις τιμές αυτές ... δεν πάνε με το κιλό αλλά με το κομμάτι έτσι από ότι λένε τα ξένα πρακτορεία (που ξέρουν και καλύτερα) υπάρχουν πακέτα των 1000 φίλων έως των 10000 με τιμές από 177 έως 1167 δολάρια. Τώρα αν είναι ντόπια τα φιλαράκια ή εισαγόμενα τι να σας πούμε θα σας γελάσουμε ....

-Πιάσε 3 κιλά ..
- Βγήκε κάτι παραπάνω 3,200 να το αφήσω ;;
- Άστο....

Αυτά γίνονται τριγύρω μας και εμείς ασχολούμαστε με τις εκλογές.
Για αυτό δεν θα γίνουμε Ευρωπαίοι ποτέ ρεεεεε









Νέοι διορισμοί 347 εκπαιδευτικών ΠΕ06 και ΠΕ33 ... Δείτε τα ονόματα

Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2009-2010 διορίζονται 347 εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους κλάδους ΠΕ06, και ΠΕ33, εκ των οποίων 130 εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ06 διορίζονται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Οι διοριζόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις οποίες διορίζονται για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας από 4 Σεπτεμβρίου έως και 9 Σεπτεμβρίου 2009 και θα ....τοποθετηθούν προσωρινά με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης, ύστερα από πρόταση του οικείου Περιφερειακού Συμβουλίου, σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής που διορίστηκαν, μέχρι λήξεως του έτους για το οποίο διορίζονται.

O πίνακας με τα ονόματα των προσληφθέντων εκπαιδευτικών έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΕΠΘ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Στον αέρα η απόσυρση ΙΧ αυτοκινήτων , όπως και άλλα μέτρα ...λόγω εκλογών

Μάλλον δεν θα δούμε την πολυαναμενώμενη απόσυρση των ΙΧ αυτοκινήτων που είχε εξαγγελθεί και αυτό καθώς από ότι διαβάζουμε στον τύπο, ακόμη δεν έχει ψηφιστεί από την βουλή η οποία και διαλύεται την Δευτέρα. Χαρακτηριστικά σήμερα η Ημερησία αναφέρει "Στις καλένδες μπήκε και η επίμαχη τροπολογία που αφορά στην επαναφορά του μέτρου της απόσυρσης καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι έτοιμη αλλά δεν κατατέθηκε ώστε να ψηφιστεί από το θερινό τμήμα της Βουλής με αποτέλεσμα να ανασταλεί το μέτρο επ’ αόριστον!" Κάτι παρόμοιο αναφέρει και η Ναυτεμπορική. Παράλληλα με την απόσυρση πάει και το μέτρο για ....
τα πράσινα τέλη κυκλοφορίας , πράγμα που σημαίνει ότι όσοι έχουν αυτοκίνητα παλαιότερων ετών θα την "γλιτώσουν και φέτος".
Ενώ στον αέρα μένουν ή παγώνουν αν προτιμάτε και κάποια άλλα μέτρα όπως: Η αναστολή των πλειστηριασμών για χρέη ιδιωτών η φυσικών προσώπων μέχρι 200.000 ευρώ μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου του 2009. Το μέτρο που προέβλεπε την καταβολή του ΦΠΑ σε τρεις μηνιαίες δόσεις. Το θέμα των μετατάξεων των εργαζομένων της παλαιάς Ο.Α. στο Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ.

Έγινε τελική η κηδεία του Μαικλ Τζάκσον ...


Χθες τελικά έγινε η κηδεία του Μαϊκλ Τζάκσον του βασιλιά της Ποπ , ο οποίος είχε πεθάνει από τις 25 Ιουλίου. Η τελετή της ταφής έγινε σε στενό κύκλο στο κοιμητήριο του Forest Lawn σε προάστιο του Λος Άντζελες.


Οδηγίες προς ναυτιλομένους.... υποψηφίους

Ο Ακτιβιστής θέλοντας να συμβάλλει στην όσο το δυνατόν αξιοπρε πέστερο και αποδοτικότερο προεκλογικό αγώνα των υποψηφίων βουλευτών, είχε επαφές με πολλούς ειδικούς επιστήμονες. Μαζέψαμε τις συμβουλές τους. Ελπίζοντας ότι θα βοηθήσουν τους εθνοπατέρες μας προσπαθήσαμε να τις ταξινομήσουμε και σας τις παρουσιάζουμε:
Παίρνετε καθημερινά ένα δισκίο βαλεριάνα, για να είστε κουλαριστοί
Μην πίνετε καφέδες και ιδιαίτερα φραπέδες, προσέξτε τα νευράκια σας
Να τρώτε ελαφρά
Κάντε .... πρόγραμμα ασκήσεων γυμναστικής, για μισή ώρα την ημέρα τουλάχιστον
Μην παραλείπετε να καλείτε κάθε βράδυ στο γραφείο σας μασσέζ για ένα χαλαρωτικό μασσάζ
Μην παρακολουθείτε πολιτικές συζητήσεις στην TV. Προτιμήστε κουτσομπολίστικες εκπομπές που θα σας ηρεμούν
Μην διαβάζετε οικονομικές ειδήσεις, κυρίως από Ελλάδα. Θα σας στρεσσάρουν. Και ίσως σας κάνουν να πιστέψετε ότι πρέπει να διορθώσετε την κατάσταση
Διώξτε την πεθερά από το σπίτι, ίσως και τη γυναίκα σας
Μην κατηγορήσετε ποτέ κανένα αντίπαλό σας για πολυτελή ή .... έκλυτη ζωή, ούτε να υπαινιχθείτε πως μπορεί να ενέχεται σε υπόθεση διαφθοράς, διαπλοκής, εκβιασμού, χρηματισμού κλπ. Για τον απλούστερο λόγο, ότι μπορεί και εκείνος να κάνει το ίδιο σε σας. Μην κάνεις ότι δεν θέλεις να σου κάνουν.
Φροντίστε (αν δεν το έχετε ήδη κάνει) να βρείτε χορηγούς. Πού αλλού θα βρείτε το απαραίτητο παραδάκι; Μην ξεχάσετε να υποσχεθείτε ότι θα τους το ανταποδώσετε (πάντα υπάρχουν τρόποι.....)
Μην λέτε ποτέ την άποψή σας για οποιοδήποτε θέμα που αφορά τους ψηφοφόρους σας. Είναι αναπόφευκτο ότι σίγουρα κάποιους θα δυσαρεστήσετε.Εκτός αν μιλάτε σε καθέναν ξεχωριστά, και απαιτώντας προκαταβολικά την εχεμύθειά του
Μιλάτε γενικόλογα και διατηρείτε ένα μόνιμο μυστηριώδες χαμόγελο δίκην Τζοκόντας. Θα θεωρήσουν ότι έχετε πλήρεις και έγκυρες πληροφορίες αλλά και έτοιμες λύσεις για όλα.
Σε ομιλίες σας φροντίζετε, κάθε 70 λέξεις να αναφέρετε το όνομα του αρχηγού του κόμματος, με ιδιαίτερο στόμφο και αναμένοντας αυθόρμητο χειροκρότημα ( αλλιώς πείτε στους κλακαδόρους σας να δίνουν το έναυσμα)
Σε περίπτωση που κληθείτε για συζήτηση σε τηλεοπτικό σταθμό (ίσως χρειαστεί να δώσετε κάτι για να επιτύχετε την πρόσκληση) μην διστάσετε να απαριθμήσετε τα πολλά και σπάνια προσόντα και αρετές σας.
Μην απαντάτε ποτέ άμεσα στην ερώτηση που σας τίθεται. Είναι τρε μπανάλ. Ιδιαίτερα στην ερώτηση "αν το κόμμα σας θα αυξήσει την φορολογία". Εσείς ξέρετε.... την μπάλα... στα μνήματα...
Προσπαθήσετε να φωνάζετε περισσότερο από όλους τους άλλους καλεσμένους της τηλεοπτικής εκπομπής. Πάντα
Μην ξεχάσετε να τυπώσετε διαφημιστικά με φωτογραφία σας της περασμένης τουλάχιστον δεκαετίας, ίσως και εικοσαετίας
Αν δεν εκλεγείτε, μην στενοχωρηθείτε. Δεν χάσατε τίποτα. Και έπειτα όλο και κάπου θα σας βολέψει ο αρχηγός, αν νικήσει το κόμμα σας. Αν το κόμμα σας ηττηθεί σκεφτείτε πως υπάρχουν και οι επόμενες εκλογές.Έπειτα όλο και κάποιο νόμο θα περάσει η νέα Βουλή ώστε να αποζημιώσει τους κόπους σας.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!
http://activistis.gr/

Sexy Twitter Picture Kim Kardashian


Και επειδή πολύ σας τα έχουμε πρήξει με τα πολιτικά και τις εκλογές είπαμε να αναρτήσουμε ένα θεματάκι διαφορετικό που κυκλοφόρησε πολύ σήμερα. Απολαύστε την Kim Kardashian σε μια φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο Twitter ....


Ελατε όλοι να συμετέχετε στην Δημοσκόπηση που κάνουμε ....

Περιμένουμε την συμμετοχή όλων σας στην Δημοσκόπηση που κάνουμε για τις ερχόμενες εκλογες . Μπείτε και ψηφίσε ΟΛΟΙ...


Related Posts with Thumbnails