Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Ματ Νταρμπισάιρ


Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι για τα επόμενα 4 χρόνια ο Ματ Νταρμπισάιρ καθώς σήμερα ανακοινώθηκε η μεταγραφή του και η συμφωνία με την Μπλάκμπερν ...


Αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων ...

Αύριο θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των γραπτών για της Πανελλαδικές Εξετάσεις σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας. Οι βαθμοί αναμένεται να έχουν δημοσιοποιηθεί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι και θα αναρτηθούν σε όλα τα λύκεια της χώρας.
Όσον αφορά τις βάσεις των σχολών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ αυτές αναμένεται να ανακοινωθούν στα τέλη Αυγούστου ....

Αποτελέσματα Πανελλαδικών. Υπολογισμός Μορίων Πανελλαδικών

Την παραίτηση του υπέβαλε ο Αλαβάνος ...

Την πρόθεση του να παραιτηθεί από βουλευτής και κατά συνέπεια και από επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Αλέκος Αλαβάνος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Παραίτηση η οποία δεν έγινε αποδεκτή και ασκήθηκαν πιέσεις ώστε να μην επιμείνει ... Από ότι φαίνεται όμως ο κ. Αλαβάνος εμμένει σε αυτή του την θέση και εξελίξεις αναμένονται την....
ερχόμενη Δευτέρα όπου θα συνεχιστεί η συζήτηση σε νέα συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ....
Έλα Αλεεεκοοο !!! Πόσο πήραμε στις εκλογές;;;;

Η ΣΕΧΤΑ Επαναστατών πίσω από την δολοφονία του αστυνομικού...

Η ΣΕΧΤΑ Επαναστατών βρίσκεται πίσω από την δολοφονία του 41χρονου αστυνομικού της αντιτρομοκρατικής που έγινε χθες το πρωί στα Πατήσια. Αυτό δείχνουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια αφού κάλυκες που βρέθηκαν στο χώρο του εγκλήματος ταυτοποιούνται με το 9 χιλιοστών όπλο που χρησιμοποιεί η οργάνωση.
Μια οργάνωση που στο παρελθόν είχε αναφερθεί με σκληρά λόγια κατά των αστυνομικών ....


Related Posts with Thumbnails