Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ...

Γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των τριών ένοπλων που απήγαγαν το πρωί τον εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλο από το Καβούρι.
Το χρονικό της απαγωγής
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία μέχρι στιγμής, ο εφοπλιστής έφυγε από το σπίτι του για τα γραφεία του στον Πειραιά. Σε μικρή απόσταση στην οδό Ακτής, τρεις άγνωστοι έκλεισαν το δρόμο στη Μερσεντές του κ. Παναγόπουλου, έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου και ανάγκασαν τον ίδιο και τον οδηγό του με την απειλή των όπλων να επιβιβαστούν στο δικό τους αυτοκίνητο, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν ένα τζιπ σκούρου χρώματος.
Όπως μετέδωσαν ραδιοφωνικοί σταθμοί, ένα από τα όπλα των δραστών ήταν Καλάσνικοφ.
Τη σκηνή της απαγωγής είδε ένας οικοδόμος από παρακείμενη οικοδομή ο οποίος ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Αμέσως ξεκίνησε έρευνα στην περιοχή και λίγο αργότερα βρέθηκε το τζιπ καμένο στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στο Κορωπί.
Δεμένος με χειροπέδες ο οδηγός
Κοντά στο καμένο όχημα βρέθηκε ο οδηγός του εφοπλιστή δεμένος με χειροπέδες. Ο οδηγός οδηγήθηκε αρχικά στο αστυνομικό τμήμα Κορωπίου, αλλά αυτή την ώρα μεταφέρεται στην Ασφάλεια Αττικής στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση, προκειμένου να δώσει κατάθεση.
Οι δράστες εξαφανίστηκαν με άλλο αυτοκίνητο που είχαν στο σημείο παίρνοντας μαζί τους και τον κ. Παναγόπουλο.
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι πρόκειται για ενέργεια του Κοινού Ποινικού Δικαίου με κίνητρο πιθανότατα τα λύτρα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επικοινωνία των απαγωγέων με την οικογένεια του απαχθέντος.

Πηγη:naftemporiki.gr

ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ

Γιγαντίαια επιχείριση της Αστυνομίας είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του εφοπλιστή και των απαγωγέων του ..... χτενίζεται όλη η γύρο περιοχή .... ενώ λαμβάνονται μαρτυρίες από την περιοχή του συμβάντος που έγινε λίγο πριν της 9 το πρωί στο Καβούρι

ΑΠΑΓΩΓΗ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ.....

ΜΕ ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΠΕΡΙΚΛΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ SUPERFAST FERRIES ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ....

ΌΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ- ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ- ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΟΠΛΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ....

ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΠΕΡΙΚΛΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ Ο ALPHA

Εκλεισε τον Ζόνεφελντ ο Παναθηναϊκός

Η επιθυμία του Χενκ Τεν Κάτε γίνεται πραγματικότητα. Ο Ολλανδός προπονητής ήθελε τον Μάικ Ζόνεφελντ στον Παναθηναϊκό και η μένουν μόνο τα τυπικά για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή. Επειτα από παιχνίδι τακτικής ανάμεσα στο «τριφύλλι» και την Αϊντχόφεν, η συμφωνία έκλεισε. Ο 28χρονος αριστεροπόδαρος μπακ χαφ θα παραχωρηθεί δανεικός για έξι μήνες στους «πράσινους» έναντι 250.000 ευρώ. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει και το αν θα μπει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Αν συμβεί αυτό, δεν θα ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Ουσιαστικά, μιλάμε για την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού τον Ιανουάριο. Ο Ζόνεφελντ αγωνίζεται στην Αϊντχόφεν από το 2007, αλλά φέτος είχε μόλις πέντε συμμετοχές, γεγονός που τον οδήγησε να πιέσει τους Ολλανδούς να πουν το «ναι» στην ομάδα του Τεν Κάτε.
πηγη:sport-fm.gr

Σε ποιο υπουργείο ήταν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης;




http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2009/01/blog-post_11.html

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ .... ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ Qatar Airways ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ .....

Διαψεύδει ο αντιπρόεδρος της Qatar Airways Αλί Αλ Ραΐς, τις πληροφορίες που ήθελαν την εταιρία να είχε ενδιαφερθεί για την αγορά της Ολυμπιακής. Τονίζει μάλιστα, πως η εταιρεία του ουδέποτε ενδιαφέρθηκε να αγοράσει την Ολυμπιακή ή οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία. Ο αξιωματούχος της εταιρίας συμπλήρωσε ότι η προσφορά έφτασε στα χέρια της εταιρείας από την ελληνική Κυβέρνηση χωρίς η Qatar Airways να έχει επιδείξει προηγουμένως κάποιο ειδικό ενδιαφέρον.
Υπενθυμίζεται πως Έλληνες κυβερνητικοί αξιωματούχοι είχαν καλλιεργήσει κλίμα προσδοκίας, που επέτεινε και η επίσκεψη προ μηνών του πρωθυπουργού στο Κατάρ. Η δήλωση του Ραΐς δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα των αραβικών Εμιράτων "National", στην ηλεκτρονική σελίδα της Washington Post καθώς και στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.Μάλιστα, η αγγλόφωνη "The National" αναφέρει το διόλου θετικό σχόλιο του Άντισον Σόνλαντ, διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας Innovation Analysis Group, ο οποίος απορεί για το ενδιαφέρον της Qatar για την Ολυμπιακή και τονίζει πως "η Qatar είναι μία μοντέρνα εταιρεία και οποιαδήποτε σχέση με την Ολυμπιακή θα μπορούσε να βλάψει την εικόνα της. Το brand 'Ολυμπιακή' είναι νεκρό, όπως και η αρχαία Ελλάδα".
πηγη:skai.gr


τι να πούμε εμείς .... ποιούς δούλευαν οι κυβερνόντες .... όλους εμάς , τον εαυτό τους ή και καλά πιθανούς άλλους ενδιαφερόμενους

Ανοικτή η πόρτα της επιτήρησης για τν ελληνική οικονομία .... το έλλειμα για το 2008 ανώ του 3%του ΑΕΠ

Ανοιχτή είναι η πόρτα της νέας επιτήρησης για την ελληνική οικονομία, καθώς το έλλειμμα του 2008 διαμορφώθηκε οριστικά αισθητά πάνω από το 3% του ΑΕΠ.
Ο κ. Γιάννης Παπαθανασίου εξετάζει την κατάργηση του αφορολόγητου για τους ελεύθερους επαγγελματίες και το ΕΤΑΚ.
H εξέλιξη αυτή, που θα επικυρωθεί την προσεχή Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, με τη δημοσιοποίηση της έκθεσης της Κομισιόν αποτελεί ένα σημαντικό πονοκέφαλο για τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου, ενώ περιορίζει τις κινήσεις του σχετικά με τις αλλαγές που προτίθεται να δρομολογήσει στην οικονομική πολιτική, του προκατόχου του, Γ. Αλογοσκούφη.
Τα αλλεπάλληλα προβλήματα με το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων (ΕΤΑΚ), η αδιαφορία των φορολογουμένων για τις ρυθμίσεις των χρεών και την περαίωση των εκκρεμών υποθέσεων, η αποτυχία της ενοποίησης της φορολογίας των καυσίμων για την είσπραξη επιπλέον 1,2 δισ. ευρώ, στέρησαν έσοδα από τα δημόσια ταμεία και δεν κατέστη εφικτή η κάλυψη της μαύρης τρύπας των εσόδων, των 2,6 δισ. ευρώ.
Στο πλαίσιο αυτό, το έλλειμμα, το 2008, αυξήθηκε σχεδόν μία μονάδα πάνω από το στόχο του προϋπολογισμού (2,5% του ΑΕΠ) και έφτασε στην περιοχή του 3,5% του ΑΕΠ.
Το θέμα της νέας επιτήρησης είχε αφήσει ανοιχτό και ο πρώην ΥΠΟΙΟ, Γ. Αλογοσκούφης, όπως και ο επίτροπος Χοακίν Αλμούνια, με τη μοναδική περίπτωση να την αποφύγει η Ελλάδα, λόγω της κρίσης και εφόσον αποδείξει ότι ο εκτροχιασμός του ελλείμματος οφείλεται στις συνέπειες της κρίσης. Πάντως, μέχρι και τον περασμένο Σεπτέμβριο, η κυβέρνηση υποστήριζε ότι η ελληνική οικονομία και ο κρατικός προϋπολογισμός είναι αλώβητοι από την κρίση.


πηγη:απόσπασμα από ρεπορτάζ της naftemporiki.gr
Related Posts with Thumbnails