Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Δώρο Τζίγγερ στους φιλάθλους του Ολυμπιακού

Τι να λέμε τώρα δεν μπα να φέρεις Ιμπαγάσα , Καμορανέζι , Τρεζεκε και δεν ξέρω ποιον άλλο. Θα την έλεγες σαν Ολυμπιακός μια δυο στον αιώνιο αντίπαλο τον Παναθηναϊκό , άντε θα κάνανε και καμία στραβή και μετά τα κεφάλια μέσα.
Το καλύτερο για τον Ολυμπιακό ήταν η κίνηση Τζίγγερ να βάλει πρόεδρο στην ομάδα τον πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού Νίκο Κωσνταντόπουλο - φυσικά δεν έχουμε τίποτα με τον άνθρωπο ούτε λέμε ότι δεν κάνει- αλλά όπως και να το κάνουμε το σχετικό δούλεμα θα πάει σύννεφο.
Άντε να δούμε τι θα γράφουν αύριο οι αθλητικές φυλλάδες αλλά και πολύ περισσότερο τι συνθήματα θα ακούσουμε κατά την διάρκεια της χρόνιας.
Έχουμε την υποψία ότι θα πέσει πολύ γέλιο

Αδυνατούν να καταβάλουν τις δαπάνες λειτουργίας τους οι νομαρχίες

Με κεντρικό θέμα την δυσχερή οικονομική κατάσταση των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων συνεδρίασε σήμερα το πρωί το Δ.Σ της ΕΝΑΕ.
Συζητήθηκαν επίσης και άλλα ζητήματα των Ν.Α μέχρι την ολοκλήρωση της παρούσας αυτοδιοικητικής περιόδου. Υπογραμμίστηκε η ανάγκη να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του θεσμού και η κατά το δυνατόν αταλάντευτη μετάβαση στο θεσμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης την 1 Ιανουαρίου του 2011.
Για όλα τα παραπάνω προβλήματα ομόφωνα αποφάσισε το Δ.Σ, να... αποσταλούν εκ νέου επιστολές στους Υπουργούς Εσωτερικών, Οικονομικών και Περιβάλλοντος. Κυρίως να υπάρξει άμεσα συνάντηση, την ερχόμενη εβδομάδα, μαζί τους καθώς οι Ν.Α αδυνατούν να καταβάλουν τις δαπάνες λειτουργίας τους με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος πρόεδρος στον Παναθηναϊκό !!!!

Αυτό και αν είναι είδηση ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού , όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Αυτόν θα προτείνει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στο διοικητικό συμβούλιο που ξεκινά σε λίγη ώρα και αναμένεται να υπερψηφιστεί...

Στατιστικά στοιχεία των Ειδικών Μαθημάτων 2010

Από το Γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων κ. Ιωάννη Πανάρετου, ανακοινώνεται ότι, τα στατιστικά στοιχεία με αντίστοιχα υποβοηθητικά γραφήματα για την κλιμάκωση των βαθμολογιών των υποψηφίων στα Ειδικά Μαθήματα συνολικά και ανά μάθημα, είναι διαθέσιμα στη διεύθυνση: http://ypepth.opengov.gr/panaretos/?p=2130
Σημειώνεται ότι φέτος, παρότι υπήρξε σημαντική αύξηση των γραπτών κατά 36,19% στα ειδικά μαθήματα οι... αναβαθμολογήσεις σε σχέση με το 2009 μειώθηκαν από 18,34% πέρυσι σε 8,21% φέτος, δηλαδή περισσότερο από το μισό.

Ειδικότερα, στα Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά οι αναβαθμολογήσεις φέτος ήταν μόνο 8,73% (865 γραπτά), 11,02% (144 γραπτά) και 6,64% (75 γραπτά) αντίστοιχα, ενώ πέρυσι έφτασαν στα Αγγλικά το 26,02% (1764 γραπτά), στα Γερμανικά το 26,95% (238 γραπτά) και στα Γαλλικά ήταν 18,86% (152 γραπτά).

Όσον αφορά στις κατανομές των βαθμολογιών ανά μάθημα, παρατηρούμε ότι:

• Στο Ελεύθερο σχέδιο έχει αυξηθεί φέτος κατά 11,39 ποσοστιαίες μονάδες το ποσοστό των υποψηφίων που έγραψαν από 15 και πάνω (τα ποσοστά ήταν 40,91% το 2010 και 29,52% το 2009).

• Αντίθετα, στο Γραμμικό σχέδιο μειώθηκαν σημαντικά οι υποψήφιοι που έγραψαν από 15 και πάνω φτάνοντας μόλις το 45,78% το 2010 ενώ το 2009 άγγιζαν το 65,93%.

• Στα Αγγλικά αυξήθηκε φέτος το ποσοστό όσων έγραψαν από 15 έως 18 σε 41,75% σε σχέση με 36,73% πέρυσι, ενώ μειώθηκε στο 6,12% από 10,19% πέρυσι το ποσοστό όσων έγραψαν από 18 και πάνω.

• Στα Γαλλικά μειώθηκε τόσο το ποσοστό των υποψηφίων που έγραψαν από 15 έως 18 όσο και το ποσοστό όσων έγραψαν από 18 και πάνω φτάνοντας το 20,90% σε σχέση με 28,66% πέρυσι (μείωση δηλαδή κατά 8 περίπου ποσοστιαίες μονάδες).

• Στα Γερμανικά έχουμε αλλαγή της εικόνας της κατανομής των βαθμολογιών φέτος με τον μεγαλύτερο όγκο των υποψηφίων να συγκεντρώνεται προς τα δεξιά (προς τις μεγαλύτερες δηλαδή βαθμολογίες), ενώ πέρυσι ο κύριος όγκος των βαθμολογιών συγκεντρωνόταν στις χαμηλές βαθμολογίες. Χαρακτηριστικό είναι ότι φέτος οι αριστούχοι (εκείνοι δηλ. Που έγραψαν από 18 και πάνω) έφτασαν το 12,74% ενώ πέρυσι το αντίστοιχο ποσοστό ήταν μόνο 4,42%. Αντίστοιχα, το ποσοστό όσων έγραψαν από 15 έως 18 φέτος έφτασε το 23,71% αυξημένο κατά 12 περίπου ποσοστιαίες μονάδες από το περσινό 11,55%. Αντίθετα εκείνοι που έγραψαν λιγότερο από 5 φέτος ήταν μόλις 3,32% ενώ το 2009 έφταναν στο 16,65%.

• Στα Ιταλικά παρατηρείται αύξηση των αριστούχων κατά 3,5 περίπου ποσοστιαίες μονάδες με το αντίστοιχο ποσοστό φέτος να ανέρχεται στο 21,12% έναντι του 17,48% το 2009. Ακόμα μεγαλύτερη αύξηση παρουσιάζει το ποσοστό όσων έγραψαν από 15 έως 18 (κατά 7,5 περίπου ποσοστιαίες μονάδες) φτάνοντας φέτος το 38,51% έναντι του 31,07% το 2009.

• Στα Ισπανικά σημειώνεται η μεγαλύτερη αύξηση των αριστούχων από όλα τα ειδικά μαθήματα. Το ποσοστό εκείνων που έγραψαν από 18 και πάνω πέρυσι ήταν 15,12% ενώ φέτος σκαρφάλωσε στο 33,92% (δηλαδή υπερδιπλασιάστηκε). Αντίθετα, το ποσοστό όσων έγραψαν από 15 έως 18 μειώθηκε σημαντικά από 46,51% το 2009 σε 34,50% φέτος.

• Στην Αρμονία η εικόνα φέτος δεν διαφέρει πολύ από τη περσινή, κυρίως στις μικρές βαθμολογίες. Παρουσιάζεται μία μικρή μείωση κατά 1,5 περίπου ποσοστιαία μονάδα στους αριστούχους, και κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες στους υποψηφίους που έγραψαν από 15 έως 18. Και φέτος όμως το μεγαλύτερο ποσοστό των υποψηφίων συγκεντρώνεται στις βαθμολογίες τις μικρότερες του 12 (σε ποσοστό 74,35%, ενώ το 2009 ήταν 69,51%).

• Στον Έλεγχο Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων το ποσοστό με τη μεγαλύτερη μείωση είναι εκείνο όσων έγραψαν από 5 έως 10 (έφτασε στο 22,76%, ενώ πέρυσι ήταν 43,78%). Τη μεγαλύτερη αύξηση σημείωσαν οι υποψήφιοι που έγραψαν από 15 έως 18 φτάνοντας σε ποσοστό 18,46% έναντι του περσινού 8,40%. Οι αριστούχοι εμφάνισαν και αυτοί αύξηση ανεβαίνοντας από το 0,65% του 2009 στο 4,55% φέτος.

Συνεχίζεται η παρέλαση ονομάτων στον Ολυμπιακό

Τόσοι και τόσοι έχουν ακουστεί φέτος ωσ στόχοι και πιθανές μεταγραφές στον Ολυμπιακό , από σήμερα προστέθηκε και το όνομα του Τρεζεκέ.
Αντε για να δουμε τι θα γίνει και με αυτόν

Συνελήφθη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Η "Ελευθεροτυπία" το έκανε θέμα στην πρώτη της σελίδα, με ειρωνικό σχόλιο υπογεγραμμένο από την εκδότρια Μάνια Τεγοπούλου. Ο λόγος για την παράβαση υπερβολικής ταχύτητας και παραβίαση διπλής διαχωριστικής γραμμής για την οποία συνελήφθη στη Λάρισα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Ο υπουργός οδηγούσε ο ίδιος το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο, όταν τροχονόμοι τον σταμάτησαν, στην περιοχή των Τεμπών, καθώς κινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα και μάλιστα παραβίασε τη διπλή διαχωριστική γραμμή.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης εξήγησε ότι είναι ...τακτική του να κάνει τέτοιου είδους παραβάσεις για να τσεκάρει την αντίδραση των αστυνομικών οργάνων και απένειμε τα εύσημα στους τροχονόμους που τον σταμάτησαν.

Έχει ενδιαφέρον όμως το πρωτοσέλιδο σχόλιο της Μάνιας Τεγοπούλου στην "Ελευθεροτυπία".

"Πριν από 10 μέρες, ως νέος Χαρούν αλ Ρασίντ, ο Μιχ. Χρυσοχοϊδης βγήκε «incognito;» στους εθνικούς δρόμους, κινούμενος με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παραβιάζοντας τη διπλή διαχωριστική γραμμή στο ύψος των Τεμπών, για να ελέγξει τα όργανα του! Ελπίζω να ήταν όλα στην θέση τους.
Μ.Τ"

Πάντως ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε "συληφθεί" και σε άλλη τροχαία παράβαση κατά τη διάρκεια της πρόσφατης αιφνιδιαστικής επίσκεψής του στην Πάτρα, όταν μπήκε ανάποδα στο λιμάνι, από την πύλη εξόδου στην Ηρωων Πολυτεχνείου, προσπερνώντας την πύλη 7 της εισόδου και χωρίς να αντιληφθεί τις απαγορευτικές πινακίδες.

Αν του έκοψαν τελικά κλήση δεν μάθαμε!!!

πηγη: thebest.gr

Θετικό το τεστ δανεισμού του Ελληνικού Δημοσίου

Στο 4,65% διαμορφώθηκε το επιτόκιο των εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας που εξέδωσε σήμερα το Δημόσιο, στην πρώτη απόπειρα δανεισμού μετά την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης. Το συνολικό ποσό που αντλήθηκε ανέρχεται στο 1,625 δισ. ευρώ.
Η έκδοση γραμματίων που έληγαν υπερκαλύφθηκε κατά 3,64 φορές, έναντι 7,67 στην προηγούμενη έκδοση, στις 13 Απριλίου.
Ο ΟΔΔΗΧ είπε ότι αποδέχθηκε συμπληρωματικές μη-ανταγωνιστικές προσφορές, ύψους 375 εκατ. ευρώ και συνεπώς το συνολικό ποσό που αντλήθηκε από τη δημοπρασία ήταν 1,625 δισ. ευρώ.
Ο ΟΔΔΗΧ είχε εκδώσει εξάμηνα έντοκα τον... περασμένο Απρίλιο, με το επιτόκιο να διαμορφώνεται σε 4,55% έναντι 1,38% τον Ιανουάριο.
Πηγη: tanea.gr

Κλειστή η Ακρόπολη μέχρι τις 12 το μεσημέρι

Εν μέσω καλοκαιριού , λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων κλειστός θα παραμείνει σήμερα ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης μέχρι τις 12 το μεσημέρι. όσοι θέλουν να τον επισκεφθούν θα πρέπει να πάνε ντάλα μεσημέρι.

Α ρε Ελλάδα αθάνατη ....

Sara Carbonero η πιο sexy δημοσιογράφος του Μουντιάλ

Η Sara Carbonero η Ισπανίδα δημοσιογράφος είδε είχε στρέψει πάνω τα βλέμματα πολλών όπως και τα φλας της δημοσιότητας όμως μετά το καυτό φιλί από τον αγαπημένο της Κασίγιας σε Live σύνδεση μάλιστα , έγινε πασίγνωστη σε όλο τον κόσμο ....

Αναζήτηση ΑΜΚΑ

Επειδή τις μέρες αυτές πολλοί θα χρειαστείτε τον αριθμό ΑΜΚΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ 
Βρείτε τον ΕΔΩ
Related Posts with Thumbnails