Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Πρωταθλητές Ευρώπης η Εθνική Ομάδα Νέων στο Μπάσκετ

Μια ακόμη χρυσή σελίδα στον ελληνικό αθλητισμό έγραψε η Εθνική ομάδα Νέων Μπάσκετ κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάσκετ του 2009 αφού επικράτησε στον τελικό της διοργάνωσης που έγινε στην Ρόδο της Γαλλίας με σκορ 90-85.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή της ομάδας που για ακόμη μια φορά έκαναν όλη την Ελλάδα περήφανη....


Ολοκληρωθηκαν οι τελικοί του Beach Volley Εφήβων - Νεανίδων στην Κυπαρισσία


Ολοκληρώθηκαν σε μια όμορφη ατμόσφαιρα στην Κυπαρισσία οι τελικοί αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley Νεανίδων - Εφήβων στην παραλία του Αι Λαγούδη Οι Κισκήρας Αντώνης και Κοτζαμπάσης Κωνσταντίνος για δεύτερη συνεχή χρονιά ανακηρύχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος στην κατηγορία των Εφήβων επικράτησαν με 2-0 σετ των Ιωνά Ρεζκ και Κώστα Κογκαλίδη,στον μεγάλο τελικό των αγοριών.
Ενώ στα κορίτσια οι Τερέζα Καράβη και Χριστίνα Πασιαλή επικράτησαν με 2-1 σετ των Μαρικρίστα Μαγκανάρη και Νάντια Μωραιτίδου και στέφθηκαν Πρωταθλήτριες Ελλάδος στην κατηγορία των Νεανίδων.



Σήμερα οι τελικοι του beach volley Εφηβων - Νεανίδων στην Κυπαρισσία...

Στην πανέμορφη πόλη της Κυπαρισσίας συνεχίζονται σήμερα και ολοκληρώνονται το απόγευμα με τους μεγάλους τελικούς οι αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley Εφήβων - Νεανίδων. Στην όμορφη παραλία του ΑΙ Λαγούδη όπου έχουν δημιουργηθεί οι εγκαταστάσεις οι κορυφαίες ομάδες των Εβήβων και των Νεανίδων συναγωνίζονται για το φετινό στέμμα του πρωταθλητή , με τους θεατές να κατακλύζουν το γήπεδο για να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις Για αυτό ξέρετε και ....σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην μαγευτική Κυπαρισσία


Υψηλή επικινδυνότητα σήμερα για φωτιές σε όλη την χώρα ...


Αυξημένη προσοχή και εγρήγορση χρειάζεται από όλους σήμερα καθώς για όλη σχεδόν την χώρα υπάρχει υψηλή επικινδυνότητα για φωτιές ενώ αρκετές περιοχές βρίσκονται στο επίπεδο της πολύ υψηλής επικινδυνότητας ....

Related Posts with Thumbnails