Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Μπαρτσελόνα – Τσέλσι 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι Μπαρτσελόνα - Τσέλσι.
Περισσότερες ευκαιρίες για την Μπάρτσα που ίσως δικαιούταν κάτι παραπάνω....


Αναστολή των κινητοποιήσεων της ΕΝΑΕ ... Ανοιχτές αύριο οι νομαρχίες

Την αναστολή των κινητοποιήσεων αποφάσισε σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο αργά σήμερα το απόγευμα η ΕΝΑΕ μετά και την θετική έκβαση που είχαν σήμερα το πρωί οι συναντήσεις με τους υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών κ. Παπαθανασίου και Εσωτερικών κ. Παυλόπουλο.
Η κυβέρνηση ικανοποίησε σε.... μεγάλο βαθμό τα αιτήματα των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, για τα οποία η ΕΝΑΕ είχε αποφασίσει να κλείσει τις Νομαρχίες αύριο Τετάρτη 29 Απριλίου 2009.

«Η ΕΝΑΕ ζήτησε και έλαβε γραπτές εγγυήσεις για την άμεση ικανοποίηση βασικών αιτημάτων της. Στις παρούσες δύσκολες οικονομικά συνθήκες, οι απαντήσεις της Κυβέρνησης κινούνται σε θετική κατεύθυνση, ως εκ τούτου αποφασίσαμε την αναστολή της αυριανής κινητοποίησης. Πάγια θέση της ΕΝΑΕ είναι η διεκδίκηση λύσεων στα σοβαρά οικονομικά και θεσμικά προβλήματα των Νομαρχιών, προκειμένου οι Ν.Α να λειτουργούν και να προσφέρουν στους πολίτες και στις κοινωνίες. Η ΕΝΑΕ πορεύεται με μοναδικό σκοπό να διαφυλάξει την ενότητα και την πραγματική και ουσιαστική διεκδίκηση των μεγάλων ζητημάτων του χώρου, μακριά από τις μικροκομματικές και παρωχημένες σκοπιμότητες και αντιλήψεις», δήλωσε μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δ.Σ ο Πρόεδρος της ΕΝΑΕ κ. Δημήτρης Δράκος.

Να σημειωθεί ότι μετά τις συναντήσεις με τους κ.κ Παπαθανασίου και Παυλόπουλο, σήμερα το πρωί, οι εκπρόσωποι των Νομαρχιών έλαβαν τις ακόλουθες απαντήσεις στα αιτήματα τους:

1. Για το θέμα της καταβολής των χρημάτων για τη συντήρηση του οδικού δικτύου: οι Νομαρχίες θα λάβουν με απόφαση που υπέγραψε ο κ. Παπαθανασίου 40 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 20 άμεσα καταβλητέα και τα υπόλοιπα 20 θα καταβληθούν μέσα σε ένα μήνα.
Επί πλέον συμφωνήθηκε να υπάρξει άμεση συνεργασία για να καθοριστεί το πραγματικό ύψος της δαπάνης συντήρησης του δικτύου. Η δαπάνη που θα προκύψει αυτή θα καταβληθεί σταδιακά μέσα στο 2009.

2. Οφειλές για τη μεταφορά μαθητών: Ο Υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε ότι:
Πρώτον: θα πληρωθούν άμεσα οι οφειλές που υπάρχουν για το 2007.
Δεύτερον : Ρυθμίζονται οι οφειλές του 2008 και θα καταβληθούν σε τριμηνιαίες δόσεις εντός του 2009.

3. Τέλη μεταβίβασης αυτοκινήτων : Ο κ. Παπαθανασίου ανακοίνωσε ότι θα περιοριστούν σε 4 μήνες τα τέλη μεταβίβασης και η απώλεια του εσόδου αυτού θα καλυφτεί πλήρως από το Υπ. Οικονομίας.


4. Κώδικας Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων: Ο κ. Παυλόπουλος ανακοίνωσε ότι άμεσα κατατίθεται στη Βουλή ο Κώδικας Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, με σκοπό να ψηφιστεί από την Ολομέλεια της, ή εφόσον δεν υπάρξει ο απαιτούμενος χρόνος, να ψηφιστεί στο πρώτο θερινό Τμήμα της Βουλής με διαδικασία Νομοσχεδίου.

5. Σχετικά με το θέμα της στελέχωσης των Ν.Α ο Υπουργός Εσωτερικών δεσμεύτηκε για τη βελτίωση του θεσμικού πλαισίου που θα ξεπερνά γραφειοκρατικές διαδικασίες και θα επιταχύνει τη στελέχωση των Ν.Α. Στο θέμα δε των συμβάσεων έργου ο κ Παυλόπουλος δεσμεύτηκε να προχωρήσει σε εγκρίσεις σύμφωνα με τη δυνατότητα των προϋπολογισμών των Ν.Α .

Τα παραπάνω αναφέρει το δελτίο τύπου της ΕΝΑΕ

Το πρόγραμμα αγώνων των play-offs της Super League

1η Αγωνιστική: 10 Μαΐου

ΑΕΚ-Λάρισα

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

2η Αγωνιστική: 13 Μαΐου...

Λάρισα-ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

3η Αγωνιστική: 17 Μαΐου


Παναθηναϊκός-Λάρισα

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

4η Αγωνιστική: 20 Μαΐου

Λάρισα-Παναθηναϊκός

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ


5η Αγωνιστική: 24 Μαΐου

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Λάρισα-ΑΕΚ

6η Αγωνιστική: 31 Μαΐου

ΠΑΟΚ-Λάρισα

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός


Πηγή: SPORT-FM



ΕΚΔΟΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΣΤ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Τ/2007)

Εκδόθηκε και καταχωρίστηκε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ η οριστική βαθμολογία των συμμετεχόντων στην ειδική γραπτή δοκιμασία (τεστ γενικών γνώσεων & δεξιοτήτων) του ΑΣΕΠ.
Οι αλφαβητικοί πίνακες, στους οποίους .....παραπέμπει ο σχετικός ηλεκτρονικός σύνδεσμος (link) που ακολουθεί, περιλαμβάνουν τα στοιχεία και την επίδοση όσων συμμετεχόντων πέτυχαν βαθμολογία 25 μονάδων και άνω με άριστα το 100. Μετά από σχετική συνεννόηση με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα τα στοιχεία και η επίδοση όσων πέτυχαν χαμηλότερη βαθμολογία δε δημοσιοποιούνται, αλλά μπορούν να αναζητηθούν από τους ίδιους τους συμμετέχοντες με την πληκτρολόγηση του ονόματος, του επιθέτου, του αριθμού ταυτότητας και του δεκαψήφιου κωδικού συμμετοχής τους στη συγκεκριμένη δοκιμασία, που τους είχε δοθεί κατά την εξέταση. Η σχετική εύρεση μπορεί να γίνει από το πλαίσιο αναζήτησης της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ, στο οποίο παραπέμπει ο αντίστοιχος ηλεκτρονικός σύνδεσμος που ακολουθεί.

Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν, όπως ισχύει για όλους τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, να απευθύνονται στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών ή να καλούν το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών στον αριθμό 1500. Διευκρινίσεις για οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με την αναζήτηση βαθμολογίας των διαγωνισθέντων παρέχονται από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα, τηλ: 2131319100).

Ο οριστικός πίνακας βαθμολογίας απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο και πρόκειται να δημοσιευθεί τμηματικά σε 19 φύλλα της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως. Το ΑΣΕΠ με νεότερη ανακοίνωσή του, μετά τη δημοσίευση των ανωτέρω ΦΕΚ, θα γνωστοποιήσει στους ενδιαφερόμενους τους αριθμούς των σχετικών φύλλων και τα ονόματα που θα περιλαμβάνονται στο καθένα από αυτά.

Η βαθμολογία που έλαβε κάθε υποψήφιος πολλαπλασιάζεται με συντελεστή 3 και προσμετράται στη βαθμολογία των λοιπών κριτηρίων του άρθρου 18 του Ν. 2190/1994. Το κριτήριο της ειδικής γραπτής δοκιμασίας στις διαδικασίες επιλογής προσωπικού θα τεθεί σε ισχύ μετά τη δημοσίευση του οριστικού πίνακα βαθμολογίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και θα αναφέρεται ρητά στο κείμενο των προκηρύξεων.

Προκειμένου να προσμετράται η μοριοδότηση του κριτήριου της ειδικής γραπτής δοκιμασίας στη συνολική βαθμολογία των υποψηφίων θα πρέπει ο κάθε υποψήφιος να αναγράφει την επίδοσή του στο σχετικό σημείο της αίτησης και να επισυνάπτει ως αποδεικτικό το αντίγραφο του ΦΕΚ στο οποίο θα αναγράφεται η βαθμολογία του.


Αλφαβητικοί πίνακες συμμετεχόντων με βαθμό ίσο ή μεγαλύτερο των 25 μονάδων
Αναζήτηση βαθμολογίας συμμετεχόντων με βαθμό μικρότερο των 25 μονάδων



ΕΚΔΟΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 155 ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Κ/2008-ΘΕΣΕΙΣ ΠΕ)

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 1Κ/2008 (ΦΕΚ 111/18.03.2008, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορούν την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 155 θέσεων τακτικού προσωπικού κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) σε φορείς και υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών, στις Περιφέρειες (Αττικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Ελλάδας, Θεσσαλίας, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων, Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου, Πελοποννήσου και Στερεάς Ελλάδας) και στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου–Γενική Γραμματεία Καταναλωτή (Υπουργείο Ανάπτυξης).

Τα αποτελέσματα έχουν καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ



Ο Γιώργος σφύριξε : Η Φάρσα του Μητσικώστα στον Καρατζαφέρη ...




Κανένα κρούσμα στην Ελλάδα από τον ιο της γρίπης των χοίρων...

Την διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει κανένα κρούσμα στην Ελλάδα από τον ιο της γρίπης των χοίρων έδωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος. Τόνισε πως εξετάστηκαν κάποιες περιπτώσεις ανθρώπων που είχαν ταξιδέψει στο Μεξικό αλλά δεν βρέθηκε τίποτα το "ύποπτο"....


ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ - ΛΟΓΙΑ ΠΙΠΕΡΑΤΑ!! .

Δέν βάζει μυαλό κανείς σε τούτο τον ντουνιά (εννοώ τον κόσμο όλο).
Ο φιλελευθερισμός στο κράχ του και αυτοί το χαβά τους.
Προσπαθούν να μπαλώσουν τις μαύρες τρύπες στις οικονομίες ολόκληρου του πλανήτη.
Και απορρούν οι λαοί του κόσμου.Τί γίνεται που πήγαν τα λεφτά τους; Ισως είναι καιρός να υπάρχει αλλαγή πλεύσης στην ονομαζόμενη παγκοσμιοποιημένη οικονομία.
Κατά τους θεωρητικούς της σοσιαλδημοκρατίας, υπάρχει η... πίστη ότι ο κόσμος έχει ανάγκη μιάς άλλης οικονομικής πολιτικής και ιδιαίτερα στην Ευρωπαική Ενωση. Ο Σαρκοζί, ο καβαλιέρο και οι άλλοι πρέπει να αντισταθούν, να αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα για να μπορέσουν να πείσουν ότι δέν ευθύνονται για τα χάλια της Ευρώπης και ότι μπορούν να έχουν το πάνω χέρι στις κυβερνήσεις των Ευρωπαικών χωρών.
Στην "φαιδρά πορτοκαλέα" την Ελλαδίτσα μας, ώς συνήθως, προσπαθούν να μας τρελλάνουν. Δέν πτοούνται ούτε απο σκάνδαλα (που σημειωτέον τα βαπτίζουν σκανδαλολογία).Η Υπόθεση Παυλίδη, δέν είναι σκάνδαλο επι του οποίου πρέπει να αποφανθούν οι κυβερνητικοί βουλευτές, αλλά εισιτήριο παραμονής στους βουλευτικούς θώκους (τόπε εξάλλου ο Γιάννης Μανώλης). Οι άλλες υποθέσεις (κουμπάροι κλπ) που υπήραν το δρόμο των δικαστηρίων αφού ασκήθηκαν διώξεις, παραμένουν υποθέσεις σκανδαλολογίας για την κυβέρνηση. Ο Καραμανλής παραμένει "καταλληλότερος πρωθυπουργός" για κάποιους, τότε πώς είναι οι ακατάλληλοι;
Η οικονομία θα πάει καλά, λένε οι κυβερνητικοί βουλευτές και οι υπουργοί και αναρωτιέται κανείς, ώς πότε θα μας δουλεύον όλοι τους;
Είμαστε βέβαια στο έλος των Τραπεζών.Τους τάδωσε όλα η κυβέρνηση αλλά δέν κουνιέται φύλλο.Ερχεται τώρα με νέα μέτρα (θετικά θα τα χαρακτήριζα) να δώσει κίνητρα για δάνεια, αλλά πολύ φοβάμαι πώς τίποτε δέν θα πετύχει, γιατί οι Τράπεζες λειτουργούν με τους δικούς των νόμους και εθιμικά θέσφατα, αφού βλέπουν μόνο τα χοντρά τους κέρδη και δέν πτοούνται ούτε απο τις δικαστικές αποφάσεςι που δικαιώνουν δανειολήπτες. Μα τόση ασυδοσία;
Απο την άλλη, μετά τις τρελλές αγελάδες, την γρίπη των πτηνών ,τώρα που εμφανίστηκε και η νόσο των χοίρων ,σε λίγο θα φτάσουμε στο σημείο να έχουμε ανάκη όχι γιατρού αλλά κτηνιάτρου.
Γιατί στον κόσμο τούτο όλα έχουν ζωοποιηθεί, έχει χαθεί κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
kraxtis-gr.blogspot.com


Παγκόσμια ημέρα δωρεάν παγωτού ...FREE CONE DAY


Πριν 30 χρόνια ακριβώς, σε ένα πρώην εγκαταλελειμμένο βενζινάδικο, που σήμερα πουλάει παγωτό, ουρές ανθρώπων συνωστίζονταν για να ακούσουν ένα... ευχαριστώ.
Το «ευχαριστώ» του Ben Cohen και του Jerry Greenfield, των δύο συμμαθητών που ψάχνοντας τι να κάνουν ξεκίνησαν το 1978 να φτιάχνουν παγωτό με το διάσημο πλέον όνομα: Ben & Jerry. Και επειδή το εγχείρημα «τους πήγε καλά», αυθόρμητα και όπως θα ταίριαζε σε δύο χίπις όπως αυτοί όταν έκλεισαν τον πρώτο χρόνο τους θέλησαν να πουν ευχαριστώ στους φίλους των παγωτών τους. Με ποιο τρόπο; Κερνώντας τους την αγαπημένη τους γεύση.
Η ημέρα αυτή ονομάστηκε ....FREE CONE DAY (Ημέρα Δωρεάν Παγωτού) και οργανώνεται από τότε κάθε χρόνο σε όλες τις αγορές των Ben & Jerry’s.

Τα θρυλικά παγωτά Ben & Jerry’s είναι πιστά στο παγκόσμιο κέρασμα παγωτού κάθε Απρίλη, και φέτος που κλείνουν ένα χρόνο παρουσίας στην Ελλάδα, το γιορτάζουν και σας περιμένουν.

Το FREE CONE DAY των Ben & Jerry’s γιορτάζεται σε 4 σημεία:
Στην Αθήνα στα:
Ster Cinemas Ίλιον, 18:0021:00
Allou! Fun Park, 18:0022:00
Golden Hall, 16.0020.00
Στη Θεσσαλονίκη στα Ster Cinemas στο Εμπ. Κέντρο Μακεδονία 18:0021:00




Μια φανταστική ιστορία .... Αξίζει να το διαβάσετε

Η πρώτη εικόνα που έχω από σένα, είναι από ένα βιβλίο Ιστορίας. Έμοιαζες με τέρας, είχες ένα ρόπαλο στο χέρι, έψαχνες για τροφή, έπρεπε να ζήσεις. Μετά έμαθες να μιλάς, ανακάλυψες τη φωτιά, μετά τον τροχό, έβαλες μια στέγη πάνω από το κεφάλι σου. Άρχισες να διαφέρεις από όλα τα υπόλοιπα γύρω σου. Αλλά δε σου έφτανε αυτό, έπρεπε να εξελιχθείς, να είσαι ο καλύτερος, να επιβληθείς έναντι όλων των άλλων. Ούτε όμως αυτό ήταν αρκετό. Έπρεπε να κατακτήσεις και το περιβάλλον, να υποτάξεις όσους περισσότερους ομοίους μπορείς.
Έκανες επεκτατικούς πολέμους, το αίμα σου κύλησε δίπλα στο αίμα κάποιου αγνώστου. Το μετάνιωσες. Κάποιος έπρεπε να... σε τιμωρήσει για αυτό. Επινόησες το θεό. Όμως δε σταμάτησες να ματώνεις τους ομοίους, όσο κι αν σε τιμωρούσε το «ανώτερο» δημιούργημα σου. Επινόησαν και εκείνοι το δικό τους θεό. Έπρεπε να κερδίσει μόνος ένας. Αλλά δεν τα κατάφερες. Έπρεπε να συμβιβαστείς. Έτσι επινόησες το χρήμα.. Πίστεψες στο χρήμα. Πίστεψαν και οι εχθροί – ομοίοι σου. Χωρίσατε τον τόπο που σας έθρεψε και σας μεγάλωσε σε κομμάτια, ανάλογα με τη δύναμη του ο καθένας που αντιστοιχούσε σε χρήματα.
Έζησες σε κοινωνίες, όπου όποια κι αν ήταν η δομή του πολιτικού συστήματος, χτίστηκαν πάνω στην ανταλλακτική αξία του χρήματος. Σου είπαν εξαρχής ότι κάποιος πρέπει να είναι ηγέτης στην κοινωνία σου. Κάποιες φορές σου τον επέβαλαν. Κάποιες άλλες ήταν πιο ευγενικοί και σου ζήτησαν να επιλέξεις μεταξύ κάποιων που είχαν τα περισσότερα χρήματα ή έστω κάποιων που και ο μπαμπάς τους έκανε την ίδια δουλειά και άρα ξέρανε… Το έκανες και αυτό. Όπως και να ‘χει, ο ηγέτης σε αντάμειβε για τη δουλεία σου στην κοινωνία χρηματικά.
Όχι πάντα όμως. Επαναστάτησες, διεκδίκησες και κέρδισες. Τον έβγαλες από τη μέση. Μετά όμως μάλωσες με το σύντροφο σου στον αγώνα και έφυγες. Κυβερνούσε αυτός μέχρι να τον διαδεχτεί ο κύριος αντίπαλος του που μετά κατάλαβες ότι δεν διαφέρει και πολύ. Δεν έχεις όμως τη δύναμη να τους βγάλεις από τη μέση. Κουράστηκες. Είπες και στα παιδιά σου ότι δεν χρειάζεται να κουράζονται για αυτά. Το μόνο που έχει σημασία, τους είπες, είναι να δουλέψουν και να βγάλουν χρήματα δικά τους κάποια στιγμή. Όπως έκανες κι εσύ άλλωστε.
Δε μπορούσες όμως να μη κάνεις απολύτως τίποτα. Έπρεπε να δείξεις στα παιδιά σου ότι ενδιαφέρεσαι, έστω λίγο, για τον κόσμο. Άρχισες να στέλνεις κάποια από τα χρήματα σου σε μια μη κυβερνητική ομάδα που βοηθούσε τους άστεγους. Μετά ξεκίνησες ανακύκλωση. Για αρχή μόνο πλαστικά. Έτσι σου είπαν ότι θα σου σωθεί ο κόσμος, Δε σου είπαν ποτέ ότι δε σου χρειάζεται το καινούριο σου μεταφορικό μέσο με δόσεις.


Δε σε ενδιέφερε εξάλλου. Ήταν μια ακόμα εξαντλητική μέρα στη δουλεία. Ξάπλωσες μπροστά στην τηλεόραση να ενημερωθείς για λίγα λεπτά. Σου είπαν ότι κάποιος φίλος του ηγέτη σου έκλεψε πολλά λεφτά από τους συμπολίτες της κοινωνίας σου. Δεν συγκινήθηκες. Μετά κάποιος «επίγειος υπηρέτης» ενός θεού έκλεψε κι εκείνος ακόμα περισσότερα χρήματα. Ούτε τώρα ταρακουνήθηκες. Λίγο πριν τελειώσει η ενημέρωση υπήρξε μια έκτακτη είδηση. Κάπου, κάποιος, που βγάζει χρήματα για να βρίσκεται στο δρόμο για τη δική σου προστασία, πυροβόλησε ένα παιδί. Ακαριαίος θάνατος είπανε…Τώρα αναστατώθηκες. Νόμιζες ότι μπορεί να ήταν κάποιο από τα δικά σου. Ηρέμησες όμως γρήγορα, Τα είχες καληνυχτίσει πριν λίγο. Ο νου σου επέστρεψε στην τηλεόραση. Άκουσες και τον ηγέτη της κοινωνίας σου να σε καθησυχάζει, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δε θα επαναληφθεί. Ήταν λάθος. Θυμήθηκες ότι κάτι παρόμοιο είχε ξαναγίνει και παλαιότερα αρκετές φορές.
«Κρίμα» σκέφτηκες και τα μάτια σου κλείσανε. Έπρεπε να είσαι ξεκούραστος την επόμενη μέρα στη δουλεία για να βγάλεις και άλλα χρήματα.
Αυτό όμως που δεν σκέφτηκες και δεν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό είναι ότι απέτυχες, ως… άνθρωπος.
Υ.Γ. 1. Για τη συγγραφή αυτού του κειμένου χρειάστηκαν 30 λεπτά. Σε αυτό το διάστημα πέθαναν 180 παιδιά στην Αφρική λόγω… πείνας. 100 Νοτιοασιάτες από… τα πειραματικά φάρμακα των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών που σε λίγα χρόνια θα μπορείς να χρησιμοποιείς κι εσύ με ασφάλεια όμως. 120 εργάτες σε ορυχεία και εργοστάσια σε όλο τον κόσμο για την παραγωγή ενέργειας και χρυσού.
Υ.Γ.2. Τι έκανες άνθρωπε αυτό το διάστημα;;; Εσύ : έγραψες αυτό το κείμενο. Εγώ : το διάβασα…

Άρθρο απο Kyan23 για το Episkiasis.wordpress.com

Δημοσκόπηση της GPO για τις Ευρωεκλογές και τις Εθνικές εκλογές













http://kafeneio-gr.blogspot.com/2009/04/gpo.html


Λουκέτο αύριο στις νομαρχίες. Συγκέντρωση και πορεία στο Σύνταγμα ...

Λουκέτο βάζουν αύριο οι νομαρχίες όλης της χώρας όπως αποφάσισε το ΔΣ της ΕΝΑΕ , αυτό ανακοίνωσε σε χθεσινή συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος της ΕΝΑΕ και νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος.
Επίσης αύριο στις 11 το πρωί θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα και πορεία στην Βουλή , στο υπουργείο Εσωτερικών και το υπουργείο Οικονομικών.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΝΑΕ Δημήτρης Δράκος:
«Την 29η Απριλίου 2009 οι Νομαρχίες θα προχωρήσουν σε... συμβολικό κλείσιμο, στις 10 π.μ θα συνεδριάσει το Δ.Σ της ΕΝΑΕ και θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Δ.Σ της Ένωσης με τις αντιπροσωπείες των Ν.Α στις 11.00 π.μ στο Σύνταγμα. Θα ακολουθήσει πορεία τους τη Βουλή και θα επιδοθεί ψήφισμα στον Πρόεδρο τους Βουλής και στα κόμματα. Εν συνεχεία η πορεία θα καταλήξει στο ΥΠΕΣ και στο ΥΠΟΙΟ όπου και εκεί θα γίνει επίδοση του ψηφίσματος.
Η Διοίκηση της Ενώσεως Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος που προχωρεί σε πανελλαδικές κινητοποιήσεις ζητεί την απόσυρση του σχεδίου νόμου για την κατάργηση των τελών αδείας και τελών μεταβιβάσεων οχημάτων, την ψήφιση του Κώδικα για την Ν.Α, την χορήγηση κονδυλίων για την κάλυψη των εξόδων μεταφοράς μαθητών και την συντήρηση του οδικού δικτύου αλλά και την κάλυψη των μεγάλων κενών σε προσωπικό"

ΝΕΩΤΕΡΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Αναστολή των κινητοποιήσεων της ΕΝΑΕ ... Ανοιχτές αύριο οι νομαρχίες


Η συνέχεια εδώ : http://kosmosnews.blogspot.com/2009/04/blog-post_9554.html

152 οι νεκροί στο Μεξικό απο τον ιο τησ γρίπης των χοίρων...

Αυξάνονται συνεχώς τα θύματα από τον ιο της γρίπης των χοίρων στο Μεξικό έφτασαν τα 152 , ενώ αποφασίστηκε να κλείσουν σχολεία και πανεπιστήμια. Ο συναγερμός ανέβηκε στην βαθμίδα 4. Ενώ κρούσματα έχουν εντοπιστεί στην Αμερική , τον Καναδά ,την Νότια Κορέα , την Ισπανία αλλά και την Βρετανία....


Απίστευτο βίντεο με Αλκοτεστ.... πολυ γέλιο

Δειτε το βίντεο και πειτε μας λέτε να χρειαζόταν να δουν τι θα γράψει το μηχάνημα.... πολύ γέλιο




Related Posts with Thumbnails