Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Νέρι Καστίγιο


Παίκτης του Ολυμπιακού όπως όλα δείχνουν θα είναι και πάλι ο Νέρι Καστίγιο , ο 25χρονος πρώην ερυθρόλευκος πέρασε σήμερα από τα γραφεία του Ολυμπιακού. Όπως όλα δείχνουν παίκτης Ολυμπιακός και Σαχτάρ έχουν έρθει σε συμφωνία και ο Νέρι θα φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα της αγαπημένης του ομάδας όπως δήλωσε ....


ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ

Η Ανακοίνωση του αναφέρει "Η πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, της ΕΕ, της ηγεσίας της ΝΔ, αλλά και του ΛΑΟΣ, αποκτά όλο και πιο αντιλαϊκά, αντεργατικά, βάρβαρα χαρακτηριστικά. Αυτή είναι η αλήθεια που δεν μπορούν να κρύψουν όσο και πασχίζουν κι βαφτίζουν το κρέας ψάρι.
Οι εργαζόμενοι της χώρας μας πρέπει.... να απαντήσουν σε αυτή την αντιλαϊκή βαρβαρότητα ακόμα πιο μαζικά, ενιαία και αποφασιστικά απ' ότι στις 17 Δεκέμβρη του 2009. Εκεί στόχευε η πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ και το κάλεσμά του για απεργία στις 11 Φλεβάρη του 2010.

Για μια ακόμη φορά ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός, παίζοντας το παιχνίδι εργοδοσίας και κυβέρνησης, αποφασίζει αγώνα μια μέρα μπρος, μια μέρα πίσω από αυτή που προτείνει το ΠΑΜΕ, κωλυσιεργεί, αποπροσανατολίζει, υπονομεύει και διασπά.

Το ΠΑΜΕ δεν θα τους επιτρέψει να υλοποιήσουν το σχέδιό τους για εκτόνωση των αγωνιστικών διαθέσεων σε κάποιες άμαζες και σε διαφορετικές ημερομηνίες απεργιακές εκδηλώσεις..

Καλεί όλες τις οργανώσεις της εργατικής τάξης να πάρουν απεργιακές αποφάσεις για τις 10 Φλεβάρη 2010. Καλεί όσες οργανώσεις είχαν πάρει απόφαση για τις 11 Φλεβάρη να αποφασίσουν για τις 10 Φλεβάρη 2010.

Καλεί την εργατική τάξη, ακόμα πιο αποφασιστικά να γυρίσει την πλάτη στους εργατοπατέρες του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, καθιστώντας τους έτσι, όσο γίνεται λιγότερο επικίνδυνους για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης.

Καλεί Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, Σωματεία, όλους τους εργαζομένους σε κάθε τόπο δουλειάς να οργανώσουν, χωρίς καθυστέρηση τη συμμετοχή στην απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ


Η Κυβέρνηση κινείται με ..ορθοπεταλιά



Μάλλον νομίζουν ότι η διακυβέρνηση είναι εκδρομή για πικνίκ...



Δωρεάν εδαφολογική ανάλυση για τους κατ’ επάγγελμα αγρότες του Ν. Ηλείας

Ένα σύγχρονο Εδαφολογικό Εργαστήριο Γεωανάλυσης για τη διάγνωση των προβλημάτων στις καλλιέργειες των αγροτών, τη μελέτη των εδαφών των καλλιεργούμενων περιοχών και την βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων, δημιούργησε στο νομό Ηλείας το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σε συνεργασία, μάλιστα, με τη Νομαρχία Ηλείας, όλοι οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν μία βασική εδαφολογική ανάλυση έως τις 31 Ιουλίου.
Το εργαστήριο λειτουργεί εδώ και περίπου ...δύο μήνες, στελεχωμένο από ειδικευμένο προσωπικό γεωπόνων και εδαφολόγων, οι οποίοι προσφέρουν την επιστημονική τους βοήθεια στους αγρότες, που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του 2007. Αποτελεί μια από τις παρεμβάσεις, που ανέλαβε το ΑΠΘ στις πυρόπληκτες περιοχές, με στόχο την ανοικοδόμηση και την αποκατάσταση των παραγωγικών και κοινωνικών υποδομών.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του εργαστηρίου, αναπληρωτή καθηγητή της Σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ κ. Δημήτρη Αλιφραγκή, ήδη πολλοί είναι οι αγρότες που έχουν στραφεί στο εργαστήριο ζητώντας αναλύσεις στο έδαφος το νερό και τους φυτικούς ιστούς των καλλιεργειών τους, προκειμένου να προσδιοριστούν τα προβλήματά τους και να δοθούν οι κατάλληλες λύσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα και την ποσότητα της παραγωγής τους.

Από τα βασικότερα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι καλλιεργητές, όπως φαίνεται έως στιγμής, είναι η υπερλίπανση και η υποβάθμιση των εδαφών από τις πυρκαγιές. Στόχος του εργαστηρίου είναι να συμβάλει στην αύξηση της παραγωγής και στη μείωση του κόστους, στη βελτίωση της ποιότητας και την ελάττωση της ρύπανσης από χημικά, παράλληλα με τη διατήρηση των φυσικών πόρων.

Ο εξοπλισμός του εργαστηρίου είναι άρτιος και σύγχρονος, με δυνατότητα να παρέχει αναλύσεις και συμβουλές και σε όμορους νομούς, όπως της Αχαϊας, της Μεσσηνίας και της Αρκαδίας. Σε δεύτερο στάδιο, το εργαστήριο σκοπεύει να προσφέρει ποιοτικό έλεγχο στα παραγόμενα προϊόντα, καθώς και να καταρτίσει εδαφολογικούς χάρτες με βάση τα χαρακτηριστικά, τις ιδιότητες και τις ανάγκες των εδαφών. Επίσης, θα λειτουργήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα για τις μεταπτυχιακές σπουδές και την πρακτική άσκηση φοιτητών.

Τη χρηματοδότηση του Εργαστηρίου ανέλαβε ο διεθνής Ανθρωπιστικός Οργανισμός Ορθόδοξων Χριστιανών.

http://www.paseges.gr/

Έκαναν σεξ μέσα στην εκκλησία

Σάλο στο χώρο των πιστών προκάλεσε η είδηση που έρχεται από το Ρενεσχόφεν της Βαυαρίας.
Όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild οι πιστοί άκουσαν περίεργες φωνές και αγκομαχητά την ώρα της λειτουργίας.
Ο αστυνομικός και η φίλη του, σχολιάζουν οι πιστοί, δεν έκαναν καν τον κόπο να κάνουν... ησυχία!
Η λειτουργία διακόπηκε και ο υπεύθυνος του Ναού ανέβηκε στο πατάρι απ' όπου ακούγονταν ο θόρυβος του πόθου και έπιασε επ αυτοφόρω το ζευγάρι.
Η γυναίκα έφυγε τρέχοντας ενώ ο αστυνομικός πιο... ψύχραιμος αποχώρησε λίγο αργότερα σαν να μη συμβαίνει τίποτε.
Τον αστυνομικό αναγνώρισαν οι πιστοί και ο ιερέας του Ναού και τώρα ενδέχεται να αντιμετωπίσει ποινή για άσεμνες πράξεις και διακοπή θρησκευτικής τελετής.

http://www.tanea.gr/

Related Posts with Thumbnails