Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Συνεχίζετε το θρίλερ στην Αλβανία: Ισοπαλία Σοσιαλιστών-Δημοκρατικών με 70-70 έδρες!!!

Συνεχίζετε η μάχη στήθος με στήθος μεταξύ του Δημοκρατικού κόμματος του Σαλί Μπερίσα και του Σοσιαλιτικού κόμματος του Έντι Ράμα στην Αλβανία! Με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, το Σοσιαλιστικό κόμμα προηγείται με ποσοστό 41,03% και ο συνασπισμός του λαμβάνει 70 έδρες. Αναλυτικά ο Ράμα 65, 4 ο Μέτα και 1 το ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΙΑ. Ο συνασπισμός του δημοκρατικού κόμματος λαμβάνει επίσης 70 έδρες με τον Μπερίνα να έχει τις 67, το κόμμα των Τσάμηδων τους 2 και τον Μοισίου 1. Η διαδικασία καταμέτρησης προχωράει πολύ αργά και τα.... 600 περίπου τμήματα που απομένουν να καταμετρηθούν βρίσκονταιμ σε περιοχές που το Σοσιαλιστικό κόμμα καταλαμβάνει πολύ υψηλά ποσοτά. Οι περιοχές αυτές είναι το Φίερι,η Αυλώνα,το Ελ Μπασάν, η Λούσνια,το Μπεράτι και η Κορυτσά.

http://epirusgate.blogspot.com/2009/06/70-70.html

Χωρίς δελτίο ειδήσεων σήμερα ο ΑΝΤ1


Τελικά δεν βγήκε σήμερα το δελτίο του ΑΝΤ1 λόγω της απεργίας των τεχνικών του σταθμού που απαιτούνε από την Διοίκηση του ΑΝΤ1 την ανάκληση των απολύσεων και... την δέσμευση ότι δεν θα χαθεί ούτε μία θέση εργασίας γνωστοποιώντας στους εργαζόμενους και...

http://troktiko.blogspot.com/2009/06/1_9456.html

Συγκέντρωση αύριο των απολυμένων του Ελεύθερου Τύπου στην Βουλή

"Συνάδελφοι
ΟΛΟΙ έξω από τη Βουλή αύριο, Τετάρτη 1η Ιουλίου, στις 11 η ώρα το πρωί, να δηλώσουμε παρόν, στην συζήτηση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.
Eργαζόμενοι του "Ελεύθερου Τύπου" και του "Ξένιου""

Ξεκινά το SALONICA PRESS RADIO

Από Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009 ξεκινάει το νέο μας ταξίδι στο χώρο της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας μέσα από την μαγεία του ραδιοφώνου.
Η ομάδα του Salonica Press έχοντας πίστη στις δυνατότητες και τις προοπτικές των Νέων Μέσων φιλοδοξεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του διαδικτυακού ραδιοφωνικού κοινού.
Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού το..... Salonica Press Radio θα σας προσφέρει άφθονα μουσικά αφιερώματα καθώς και έκτακτες εκπομπές ενημερωτικού ή ψυχαγωγικού τύπου, πιλοτικού χαρακτήρα, που θα σας προδιαθέσουνε για το πλήρες πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου.

Salonica Press Radio - Tο ραδιόφωνο που θέλετε να ακούτε

Σας ανακοινώνετε το πρόγραμμα των 24ωρων αφιερωμάτων από 1 έως 5 Ιουλίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 1/7: MICHAEL JACKSON
ΠΕΜΠΤΗ 2/7: QUEEN
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/7: U2
ΣΑΒ/ΚΟ 4/7-5/7: DISCO
Salonica Press Radio - "Ακούστε την" διαδικτυακά


Το αργότερο τον Μάρτιο οι εκλογές... «παίζουν» και το φθινόπωρο!

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο με αφορμή το ενδεχόμενο συναινετικής εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας, αφού με τα σημερινά δεδομένα και με βάση τις θέσεις που έχουν διατυπώσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης, οι πρόωρες εκλογές τον Μάρτιο δείχνουν μονόδρομος.
Απρόσμενη χαρακτηρίζει μερίδα του φιλοκυβερνητικού τύπου την απόφαση του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ να μην ψηφίσει κανέναν για πρόεδρο της Δημοκρατίας τον ερχόμενο Μάρτιο στην Βουλή, με αποτέλεσμα η Νέα Δημοκρατία και ο ΛΑΟΣ να μην μπορούν... από μόνοι τους να επιλέξουν τον πρόεδρο της αρεσκείας τους!
Αφού, λοιπόν, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν κανέναν για την εκλογή Προέδρου θα χρειαστεί σε κάθε περίπτωση η συναίνεση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο όμως επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία ότι θα υποστηρίξει την επανεκλογή του Κάρολου Παπούλια, αλλά με ανανεωμένη τη λαϊκή εντολή, αφού δηλαδή διεξαχθούν βουλευτικές εκλογές.
Πάντως, το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών παραμένει ανοιχτό και για το φθινόπωρο, αφού πολλοί τις συνδέουν με την κατάρτιση του προϋπολογισμού και την κατάσταση της οικονομίας
http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2009/06/blog-post_1635.html

Οργή στην μπλογκόσφαιρα για Σανιδά..

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των bloggers στην γνωμοδότηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδά σύμφωνα με την οποία τα blogs δεν καταλαμβάνονται από το απόρρητο των επιστολών και της ελεύθερης ανταπόκρισης και επικοινωνίας, που προβλέπει το άρθρο 19 του Συντάγματος.
Η πρόταση για την άρση του απορρήτου και της ανωνυμίας των χιλιάδων blogger έγινε δεκτή με οργή, ειρωνείες αλλά και απειλές για αποκαλύψεις κρουσμάτων διαπλοκής και διαφθοράς.
Κάναμε μια «βόλτα» στην ελληνική «μπλογκόσφαιρα» και σας ....
μεταφέρουμε μερικά σχόλια που γράφτηκαν μετά την γνωμοδότηση Σανιδά.
Το Πρέζα TV γράφει ότι η γνωμοδότηση Σανιδά «συνεπάγεται με φίμωση των ελεύθερων φωνών, περιορισμό της γνώμης και της έκφρασης και λογοκρισία». Το blog εκτιμά ότι «τσούζει τους πάντες το ότι τα blogs και οι ελεύθερες φωνές που υπάρχουν στο Internet δεν πληρώνονται από πουθενά και ούτε γράφουν κατά παραγγελία». Καλεί δε τα πολιτικά κόμματα να πάρουν θέση.
Το Troktiko θεωρεί ότι η γνωμοδότηση Σανιδά δεν μπορεί να γίνει «πράξη». Ο Σανιδάς πριν φύγει έπρεπε να κάνει μια γνωμοδότηση - δώρο στην κυβέρνηση που την στήριξε σε όλες τις υποθέσεις της. Η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της με τους «κουμπάρους», την siemens, τον Ζαχόπουλο, τα ομόλογα κ.α και τώρα επειδή διαβλέπει από που έρχεται ο κίνδυνος κάνει μια απλή γνωμοδότηση. Τίποτα παραπάνω. Μια εκδούλευση του Σανιδά ήταν. Μια τρύπα στο νερό. Στο καλό από αύριο και να μας γράφει
http://www.foreignpress-gr.com/

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο Μπραις Μουν του Παναθηναϊκού

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο Μπράις Μουν στη Νότιο Αφρική. Όπως αναφέρει ο Τύπος της χώρας, ο άσος του Παναθηναϊκού τραυμάτισε θανάσιμα με το αυτοκίνητό του μία 25χρονη γυναίκα, επιστρέφοντας τα ξημερώματα από το πάρτι του συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της χώρας, Άαρον Μοκοένα. Ο 23χρονος παίκτης ενδέχεται να... αντιμετωπίσει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας!

πηγη:http://www.sport-fm.gr/


Ένας επιζών από το αεροπορικό δυστύχημα στιν Ινδικό

Ένα επιζών μεταξύ εντόπισαν τα σωστικά συνεργία μεταξύ των νεκρών στον Ινδικό Ωκεανό από την πτώση του Airbus των κρατικών αερογραμμών που συντρίβει σήμερα το πρωί. Από ότι διαβάζουμε οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για βρέφος....


Τραγωδία στην Ιταλία από έκρηξη βυτιοφόρου τρένου...

Τουλάχιστον 13 άτομα έχουν χάσει την ζωή τους και άλλοι 50 έχουν τραυματιστεί εκ των οποίων οι 35 σοβρά από έκρηξη σε βυτιοφόρο τρένο που μετέφερε υγραέριο στην πόλη Βιαρέτζιο της Ιταλίας. Έκρηξη που έγινε σήμερα τα ξημερώματα στο σταθμό της πόλης όταν η εμπορική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε. Οι σκηνές που ακολούθησαν θλυμιζαν κόλαση καθώς έγινε μεγάλη έκρηξη και οι φλόγες εξαπλώθηκαν παντού ενώ κατέρευεσαν και δύο κτήρια που ήταν κοντά στο σημείο του συμβάντος ...




Νέα αεροπορική τραγωδία με Airbus 310 της Yemenia Air


Νεά αεροπορική τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα σήμερα καθως αεροσκάφος Airbus 310 της Yemenia Air με 153 επιβαίνωνταις συνετρίβει στον Ινδικό Ωκεανό λίγο πριν προσγειωθεί στο Μορονί την πρωτεύουσα των νησιών Κομόρες που ήταν και ο τελικός του προορισμός.
Το αεροπλάνο είχει απογειωθεί από το Παρίσι.....



Ελευθερη η κίνηση Ι.Χ. πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη!

Εχουμε παρατηρησει τελευταια να κινουνται πετρελαιοκινητα αυτοκινητα Ι.Χ. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ανεξελεγκτα με ξενες πινακιδες απο Βουλγαρια-Ρουμανια-Πολωνια χωρις να τους ενοχλει κανεις! Και μας δημιουργειται η εξης απορια: Εμεις που πληρωνουμε τελη κυκλοφοριας, ασφαλειες, εφοριες και ολα τα συναφη γιατι να μην μπορουμε να αγορασουμε πετρελαιοκινητα απο την στιγμη που κυκλοφορουν κατα χιλιαδες αλλοδαποι εργαζομενοι που δεν πληρωνουν καμια εφορια και γενικως ΤΙΠΟΤΑ;
Στην Ελλάδα η
απαγόρευση χρήσης πετρελαίου έχει εφαρμογή στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και αφορά στην κίνηση αλλά και στην ταξινόμηση Ι.Χ. πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων.Εξαιρούνται τα ταξί, τα λεωφορεία, τα στρατιωτικά οχήματα και τα βαρέα φορτηγά.Σύμφωνα με τη σχετική κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ Β-27660/712) εξαίρεση δεν γίνεται για καμιά κατηγορία αυτοκινήτων, εκτός από τα φορτηγά ιδιωτικής χρήσης κάτω των 4 τόνων και πάλι υπό προϋποθέσεις (οι ιδιοκτήτες τους να κατέχουν άδεια παραγωγού ή και πωλητή σε λαικές αγορές και μεταφέρουν προϊόντα για πώληση).
http://messarea.blogspot.com/2009/06/blog-post_7513.html



Related Posts with Thumbnails