Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Ψηφίστε όλοι για να ξαναλειτουργήσει η Θεολογική Σχολή της Χάλκης

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕΤΟ

Ηλεκτρονική δημοσκόπηση για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης διεξάγεται στην ιστοσελίδα τού CNN Turk. Μπείτε λοιπόν όλοι στον σχετικό site kai ψηφίστε για να ξανανοίξει.
Κάνοντας κλικ ΕΔΩ θα οδηγηθείτε στην σχετική σελίδα η δημοσκόπηση βρίσκεται στο δεξί μέρος στο μέσο της σελίδας εκεί που λέει Anket και στα τούρκικα ρωτάει Sizce Heybeliada Ruhban Okulu acilmali mi? ( αν θα πρέπει να ξαναλειτουργήσει η σχολή) το ΝΑΙ είναι το EVET... ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕΤΟ


Επαναστατικός Αγώνας και Σέχτα : Νέα δεδομένα βλέπουν οι Αμερικανοί


Ποιος δολοφόνησε τον αστυνομικό Νεκτάριο Σάββα; Η ελληνική αστυνομία συνέκλινε το προηγούμενο διάστημα στο ότι η δολοφονία θα πρέπει να αποδοθεί στη "Σέχτα Επαναστατών". Εν τούτοις ανάλυση της εξειδικευμένης αμερικανικής εταιρεία αναλύσεων σε θέματα μυστικών υπηρεσιών και τρομοκρατίας «Stratfor Global Intelligence» έρχεται να περιπλέξει τα δεδομένα, καθώς υποστηρίζει, ότι την ευθύνη για την δολοφονία του αστυνομικού στα Άνω Πατήσια έχει ο «Επαναστατικός Αγώνας» και όχι η «Σέχτα Επαναστατών».
H εταιρεία αναφέρει ότι... οι πρακτικές του «Επαναστατικού Αγώνα» έχουν ομοιότητες με την δράση της «17 Nοέμβρη» και επισημαίνει πως το επίπεδο κινδύνου αυξάνεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα.
Σε ανάλογα συμπεράσματα έχει προβεί και το Στέιτ Nτιπάρτμεντ. Εκτιμάτε δηλαδή ότι ο Επαναστατικός Αγώνας αντικατέστησε την δράση και τον ιδεολογικό χώρο που τις προηγούμενες δεκαετίες κάλυπτε η «17 Νοέμβρη».
H αμερικανική εταιρεία Stratfor Global Intelligence καταλήγει συμπερασματικά ότι τα μέλη του Eπαναστατικού Aγώνα είναι άκρως επικίνδυνα, καθώς παλαιότερα απέφευγαν τα κτυπήματα που θα προκαλούσαν πολλά θύματα και προειδοποιούσαν για τα σημεία επίθεσης, ενώ τώρα δολοφονούν χωρίς να ενδιαφέρονται για τις συνέπειες.

http://www.foreignpress-gr.com/

tvland από σήμερα στον "αέρα"


Ξεκίνησε σήμερα το ταξίδι του στην blogόσφαιρα ένα νέο blog η tvland. Στη χώρα της τηλεόρασης , θα βρείτε όλα τα επεισόδια των αγαπημένων σας σειρών , τις αγαπημένες σας εκπομπές , τα τηλεπαιχνίδια που σας εντυπωσίασαν,ταινίες που θέλετε να δείτε, νέα από την τηλεόραση, μπόλικο κους κους και ότι άλλο έχει μια tvland που σέβεται τον εαυτό της. ...


Video Art Festival Μηδέν στην Καλαμάτα από 10 έως 12 Ιουλίου

Το Video Art Festival Μηδέν είναι έτοιμο να γεμίσει και φέτος τις γραφικές γειτονιές του Ιστορικού Κέντρου της Καλαμάτας με εικαστικές εικόνες, χρώματα και ήχους και, πάνω απ’ όλα, με φρέσκιες σκέψεις και δημιουργικές ιδέες καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο, που συναντιούνται σε μια ακόμη καλοκαιρινή γιορτή βιντεοδημιουργίας από τις 10 έως τις 12 Ιουλίου στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.
Για 5η συνεχή χρονιά, το Festival Μηδέν παρουσιάζει τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις σύγχρονης βιντεοτέχνης από .... όλο τον κόσμο, με τη συμμετοχή πολλών αναγνωρισμένων και καταξιωμένων καλλιτεχνών, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και μια σημαντική πλατφόρμα εκκίνησης για φοιτητές και νέους δημιουργούς, που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του βίντεο και των εικαστικών τεχνών.

Φέτος, στις προβολές του φεστιβάλ συμμετέχουν 245 καλλιτέχνες από περισσότερες από 40 χώρες από όλο τον κόσμο. Το βασικό πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει επιμελημένες θεματικές ενότητες video art (Transforming the ordinary, Strange Thoughts, Missing Text, 17 Continents, Video Art + Dance, Urban (R)evolutions), αλλά και αρκετές ειδικές προβολές και αφιερώματα σε ομάδες και φεστιβάλ του εξωτερικού (Cologne OFF Video & Film Festival, VideoChannel, Globalscreen, κ.α.) καθώς και ένα επετειακό πρόγραμμα προβολών για τα 5 χρόνια παρουσίας του φεστιβάλ στον εικαστικό χώρο, με επιλογές έργων από τις προηγούμενες διοργανώσεις.

Το Festival Μηδέν θα πραγματοποιηθεί σε ανοιχτούς χώρους (με ελεύθερη είσοδο για το κοινό) στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας, από τις 10 έως τις 12 Ιουλίου.

Παραδόθηκε ο δράστης του εγκλήματος στην Καλαμάτα...

Παραδόθηκε χθες το βράδυ στις αστυνομικές αρχές ο δράστης του εγκλήματος που έγινε χθες το μεσημέρι στον κεντρικό παραλιακό δρόμο της Καλαμάτας. Ο δράστης με μια καραμπίνα από κοντινή απόσταση πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε υπεύθυνο καταστήματος της περιοχής... καθώς από ότι φαίνεται είχαν διαφορές μεταξύ τους. Οι πληροφορίες λένε ότι είχαν καυγαδίσει έντονα και δημοσίως πριν λίγες μέρες. Ενώ χθες το μεσημέρι μπροστά στα έντρομα μάτια θαμώνων και περαστικών έγινε το πρωτοφανές για τα χρονικά της Καλαμάτας έγκλημα. Ο άτυχος νεαρός που δέχθηκε τα πυρά δεν άντεξε και... εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα ενώ ο δράστης χθες το βράδυ συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του παραδόθηκε στην Αστυνομία ομολογώντας την πράξη του η οποία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του.


Related Posts with Thumbnails