Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ SUPER LEAGUE

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-0
ΑΡΗΣ-ΛΑΡΙΣΑ 0-0
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-2
ΟΦΗ-ΞΑΝΘΗ 0-2
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 1-0
ΑΕΚ-ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-1
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟΚ 1-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-0

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Σταύρος Ξενίδης

Στα 84 χρόνια του έφυγε από τη ζωή, σήμερα το μεσημέρι ο Σταύρος Ξενίδης, παλαίμαχος ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. ʼφησε την τελευταία του πνοή στο γηροκομείο της Αθήνας, όπου εφιλοξενείτο από τον περασμένο Μάιο, έχοντας σοβαρά προβλήματα υγείας, που του προκάλεσαν αλλεπάλληλα εγκεφαλικά επεισόδια.
πηγη:naftemporiki.gr

Έκκληση για αίμα προκειμένου να σωθεί 28χρονος

Μεγάλη ανάγκη από αίμα έχει ένας 28χρονος που έπεσε θύμα τροχαίου με μοτοσικλέτα.
Ο Βαγγέλης Μερισιώτης νοσηλεύεται με σοβαρές βλάβες σε ζωτικά όργανα στη 2η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός και χρειάζεται άμεσα 40 φιάλες αίμα, καθώς σύμφωνα με τους γιατρούς πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση μεταμόσχευσης ήπατος.
Η οικογένεια καλεί όποιον έχει ομάδα 0 αρνητικό να σπεύσει στον Ευαγγελισμό και να δώσει λίγο από το αίμα του προκειμένου να σωθεί η ζωή του 28χρονου.
πηγη:zougla.gr

Δούρειος ίππος στο Διαδίκτυο υπέκλεψε 550.000 τραπεζικούς κωδικούς

Ένας «Δούρειος ίππος» που κρύβεται σε μολυσμένες ιστοσελίδες εδώ και σχεδόν τρία χρόνια έχει υποκλέψει κωδικούς πρόσβασης για 300.000 λογαριασμούς καταθέσεων και 250.000 λογαριασμούς χρεωστικών και πιστωτικών καρτών, ανακοίνωσε εταιρεία ασφάλειας υπολογιστών.
Ο δούρειος ίππος Sinowal, για τον οποίο υπάρχουν ενδείξεις ότι συνδέεται με το ρωσικό οργανωμένο κυβερνοέγκλημα, είναι πιθανώς το πιο εξελιγμένο και αποτελεσματικό εργαλείο ηλεκτρονικής απάτης που έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα, εκτιμά η RSA FraudAction Research Lab.
Σύμφωνα με το CNet, η τακτική του Sinowal είναι ιδιαίτερα πονηρή: ο δούρειος ίππος εγκαθίσταται στον υπολογιστή όταν ο χρήστης επισκεφθεί μολυσμένες ιστοσελίδες, οι οποίες συνήθως έχουν σχέση με την πορνογραφία και τον τζόγο αλλά ορισμένες φορές ανήκουν και σε «σοβαρούς» και δημοφιλείς δικτυακούς τόπους.
Το κακόβουλο λογισμικό ενεργοποιείται στη συνέχεια όταν το θύμα επισκεφθεί κάποια από τις 2.700 διευθύνσεις ηλεκτρονικών τραπεζιών πληροφοριών τις οποίες είναι προγραμματισμένος να αναγνωρίζει.
Στη συνέχεια εισάγει παραπλανητικά πεδία στις ιστοσελίδες ζητώντας από το χρήστη να πληκτρολογήσει ευαίσθητα δεδομένα όπως το PIN της κάρτας του ή ο Αριθμός Κοινωνικής Ασφάλισης που χρησιμοποιείται στις ΗΠΑ.
Η απάτη συνεχίζεται χωρίς διακοπή από το Φεβρουάριο του 2006.
Η RSA FraudAction Research Lab έχει διαβιβάσει τα κλεμμένα δεδομένα που εντόπισε τόσο στις διωκτικές αρχές όσο και στα οικονομικά ιδρύματα με τα οποία συνεργάζονται τα θύματα.
πηγη:in.gr
Related Posts with Thumbnails