Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού




Ασύλληπτη οικογενιακή τραγωδία στην Καλλιθέα...

Μια ασύλληπτη τραγωδία διαδραματίστηκε σήμερα το μεσημέρι στην Καλλιθέα , 40χρονος αφού σκότωσε την 26χρονη σύζυγο του κόβοντας της τον λαιμό ....στην συνέχεια πήδηξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος με τα δύο του ανήλικα παιδιά με αποτέλεσμα να πέσει σε ταράτσα διπλανής πολυκατοικίας και να σκοτωθεί όπως και το ένα από τα δυο του παιδιά ... ενώ άλλο έχει μεταφερθεί τραυματισμένο στο νοσοκομείο....


Δείτε πως θα είναι μερικές γνωστές ταινίες στο ...μέλον.


Πως άραγε θα είναι μερικές από τις γνωστές σήμερα ταινίες στο μέλον εφόσον οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές τους αποφασίσουν να γυρίσουν ακόμη μια ...... δείτε όπως τις επινόησαν στο http://www.worth1000.com/.....





























Με "δρακόντεια" μέτρα ξεκίνησε η δίκη στην Κατερίνη για τα "πράσινα παπούτσια"

Ξεκίνησε η δίκη της υπόθεσης "πράσινα παπούτσια" που αφορά επεισόδια του Μάη του 2007 που είχαν σημειωθεί έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κατερίνης κάθισαν 5 άτομα που κατηγορούνται για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και βομβών, πρόκληση εμπρησμών κλπ.
"Δρακόντεια" τα αστυνομικά μέτρα που ελήφθησαν εντός και εκτός της δικαστικής αίθουσας με τέσσερις κλούβες των ΜΑΤ να βρίσκονται πέριξ του δικαστηρίου.
Περίπου πενήντα άτομα ήρθαν για.... συμπαράσταση στους δικαζομένους και αναρτήσαν έξω από το δικαστικό μέγαρο ένα πανό που γράφει : "Άμεση απόσυρση των κατηγοριών για τους 5 της 5ης ΜΑΪΟΥ '07 και Άμεση αθώωση του συμφοιτητή μας Π. Κετίκη" και με υπογραφή "Φοιτητικοί Σύλλογοι Α.Π.Θ"

http://lefteria.blogspot.com/2009/05/blog-post_697.html

«Μπλόκο» Βωβού για το γήπεδο...

Να μη χορηγηθεί άδεια εργασιών για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό πριν την οριστική απόφαση του ΣτΕ για το αν κρίνεται επιτρεπτή η κατασκευή του εμπορικού κέντρου, καλεί το ΥΠΕΧΩΔΕ με επιστολή του ο Μπάμπης Βωβός. Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα ο εν λόγω επιχειρηματίας έκανε γνωστό πως θα αξιώσει αποζημίωση 280 εκατ. ευρώ αν τελικά το εμπορικό κέντρο δεν συμπεριληφθεί στη Διπλή Ανάπλαση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:...

«Η διοίκηση της «Μπάμπης Βωβός – Διεθνής Τεχνική Α.Ε.» απέστειλε προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. εξώδικη δήλωσή της, με την οποία, επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματός της, τις καλεί να μην προχωρήσουν στην χορήγηση αδείας εκσκαφών, αντιστηρίξεων και λοιπών οικοδομικών εργασιών για το γήπεδο του Παναθηναϊκού προ της εκδόσεως της οριστικής αποφάσεως του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία θα κρίνεται επιτρεπτή η κατασκευή εμπορικού κέντρου, βάσει των διατάξεων του άρθρου 12, παρ. 2β, του Ν. 3481/2006, δηλαδή με συντελεστή δομήσεως 1,6 και εμπορικές χρήσεις».

Η απόφαση του ΣτΕ θα καθαρογραφεί το λιγότερο σε 1-1,5 χρόνο. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ζητήσει από τον δήμο εγγυήσεις, ότι θα πληρώσει όσο χρειαστεί για να απαλλοτριώσει και να αποζημιώσει τον επιχειρηματία, προκειμένου να περάσουν στην κυριότητα του δήμου τα στρέμματα και να ολοκληρωθεί το έργο.

πηγη: http://www.sport-fm.gr/article/177318

Σαρδάμ σε δελτίο τύπου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ....

Σαρδαμ σε δελτίο τύπου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που εκδόθηκε χθες με αφορμή την υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή του Φιλιατρινού Φράγματος στην Μεσσηνία. Καθώς τον Μεσσήνιο βουλευτή και πρώην υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Γιάννη Λαμπρόπουλο τον αναφέρουν... Βασίλη , έτσι όμως έλεγαν αδερφό του βουλευτή που έχασε την ζωή του πριν δύο χρόνια περίπου σε κυνηγετικό ατύχημα.
όμως και στην συνέχεια στις δηλώσεις του κ. Λαμπρόπουλου εντοπίσαμε ένα ακόμη... "λαθάκι" αφού στις δηλώσεις για το Μιναγιώτικο φράγμα αναφέρει ότι θα καλύψει την περιοχή της Ηλείας !!! προφανώς ο κ. Λαμπρόπουλος θα είπε Πυλίας όπου και βρίσκεται το ποτάμι.... Ενώ το ίδιο λάθος υπάρχει και λίγο πιο κάτω στις δηλώσεις του βουλευτή Δημήτρη Σαμπαζιώτη. Λίγο προσοχή παιδιά !!!!


Καμία ανησυχία για το κρούσμα γρίπης λεέι ο Αβραμόπουλος

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας τόνισε σήμερα το πρωί ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος για το πρώτο κρούσμα της νέας γρίπης (γρίπη των χοίρων) που διαγνώστηκε σε 19χρονο που ήρθε από την Αμερική. Είμαστε σε ετοιμότητα και προετοιμασμένοι τόνισε επισημαίνοντας παράλληλα ότι και η υγεία του νεαρού δεν εμπνέει καμία ανησυχία ενώ βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση. Τέλος ζήτησε την συμμετοχή των πολιτών για την εφαρμογή των απαραίτητων προληπτικών μέτρων ....


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗN ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ DEPECHE MODE

Η επιστροφή των χρημάτων για τα εισιτήρια της συναυλίας των DEPECHE MODE, της 12ης Μαΐου 2009 που αναβλήθηκε και για όσους δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συναυλία σε νεώτερη ημερομηνία που θα γίνει γνωστή σύντομα, θα πραγματοποιηθεί από το TICΚET HOUSE Αθήνας (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς) και από το TICKET HOUSE Θεσσαλονίκης, (Μητροπόλεως 102) από το Σάββατο 23 Μαΐου 2009 έως και το Σάββατο 20 Ιουνίου 2009.

Μέρες και ωράρια λειτουργίας:...

Αθήνα:
Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:30 έως 18:30
Σάββατο, από τις 10:30 έως 16:00

Θεσσαλονίκη:
Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 11:00 έως 14:30 και 17:30 έως 20:30
Σάββατο, από τις 11:00 έως τις 15:00

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εξαργύρωση των εισιτηρίων είναι:
To εισιτήριο για όσους δεν ακυρώθηκε
Το απόκομμα του εισιτηρίου με την ονομαστική τιμή και το λογότυπο του συγκροτήματος για όσους είχαν μπει στο χώρο και το εισιτήριο τους είχε ακυρωθεί.
Related Posts with Thumbnails