Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Βρέθηκαν τα αυτοκίνητα που είχαν κλέψει από τον Ριέρα

Στην Αλαβανία κοντά σε περιοχή των ΑΓίων Σαράντα βρέθηκαν τα δύο αυτοκίνητα που είχαν κλέψει άγνωστοι από το γκαραζ του Ριέρα στην Αθήνα την 1η Δεκεμβρίου.

Δημόσια Προκήρυξη- Πρόσκληση για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την πλήρωση της θέσεως Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 179 «Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης» του Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης (ΦΕΚ 87/Α/01-06-2010)» και της Εγκυκλίου 59 με θέμα «Θεσμικές Αλλαγές του Προγράμματος Καλλικράτης» του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με Α.Π. 74896
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ...
Οι ενδιαφερόμενοι για την θέση του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους με δήλωση στο προεδρείο του περιφερειακού συμβουλίου κατά την έναρξη της διαδικασίας επιλογής, η οποία έχει εισαχθεί ως θέμα ημερήσιας διάταξης στην τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011, και ώρα 17:00 στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης».


Οι αρμοδιότητες του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης περιγράφονται ως ακολούθως:
- Υποδοχή των καταγγελιών άμεσα θιγομένων πολιτών και επιχειρήσεων για κακοδιοίκηση των υπηρεσιών, των νομικών προσώπων και επιχειρήσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
- Διαμεσολάβηση για την επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν από τις ανωτέρω καταγγελίες.
- Υποχρέωση έγκαιρης απάντησης (έγγραφης ή ηλεκτρονικής) εντός 30 ημερών στους διοικουμένους.
- Σύνταξη ετήσιας έκθεσης απολογισμού πεπραγμένων της περιφερειακής αρχής και παρουσίασης από τον ίδιο και συζήτησης στην ειδική δημόσια συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.
- Διατύπωση προτάσεων βελτίωσης διοίκησης της περιφερειακής διοίκησης και των σχέσεών της με το κοινό, τόσο στο πλαίσιο της ετήσιας έκθεσης του όσο και σημαντικών προβλημάτων κακοδιοίκησης που εντοπίζονται από τον ίδιο.

Η θητεία του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης ακολουθεί τη θητεία των περιφερειακών αρχών.

Συνάντηση Τατούλη σήμερα με τους δημάρχους της Μεσσηνίας

Με τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας θα συναντηθεί ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης στις 16.00 στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Χειμερινές εκπτώσεις 2011

Στις 15 Ιανουαρίου ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις σε όλα τα εμπορικά καταστήματα της χώρας , οι οποίες και θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου
Related Posts with Thumbnails