Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Χάλια μαύρα ο Ολυμπιακός 2-2 με τον ΠΑΣ

Πασάς στο Καραϊσκάκη η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου που πήρε πολύτιμη ισοπαλλία 2-2 απέναντι σε ένα Ολυμπιακό χωρίς αρχή μέση και τέλος. Οι ερυθρόελυκοι έδειξαν ότι έχουν τεράστια προβλήματα και αυτό που χρειάζεται είναι να χτίσουν νέα ομάδα. Βέβαια ο Ολυπιακός πέτυχε τέσσερα γκολ αλλά τα δύο ήταν αυτογκόλ και έτσι δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι θετικό. Φυσικά αποχαιρετά οριστικά το πρωτάθλημα αφού ... χάνει τις όποιες αμυδρέσ ελπίδες είχε να το διεκδικήσει.
Επίσης χαρακτηριστικές ήταν οι αποδοκιμασίες των οπαδών και τα συνθήματα υπέρ επιστροφής του Ερνέστο Βαλβέρδε.


ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ: ΗΠΙΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΜΕ 35 ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΗ Β΄ΑΘΗΝΑΣ

Τη λογική των ήπιων μεταβολών στους δήμους της Β΄ Αθήνας (και γενικότερα σε Αττική και Θεσσαλονίκη) επιλέγει το υπουργείο Εσωτερικών ενόψει του «Καλλικράτη». Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από τη σαββατιάτικη σύσκεψη των 14 από τους 18 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Β΄ (απουσίαζαν οι υπουργοί Εργασίας και Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Λοβέρδος και Μιχάλης Χρυσοχοίδης, καθώς και οι κύριοι Τηλέμαχος Χυτήρης και Μιλτιάδης Παπαϊωάννου), με τον υπουργό και υφυπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση και Γιώργο Ντόλιο.
Παρά το γεγονός ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου δεν... άνοιξε τα χαρτιά της, παραπέμποντας τις ανακοινώσεις για τις συνενώσεις των δήμων «σε ένα δεκαπενθήμερο», δηλαδή, λίγο πριν το Πάσχα (για να διαβάσετε το από 23/2 σχετικό ρεπορτάζ της αυτοδιοίκησης gr κάντε κλικ εδώ: http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=5908) από τη συζήτηση προέκυψε ότι:

- Το πληθυσμιακό κριτήριο για τις συνενώσεις στη Β΄ Αθήνας θα είναι το 25-30.000, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι οδηγούμαστε σε περίπου 35 δήμους από τους 48 που είναι σήμερα
- Δεν προκρίνεται η λογική των προσαρτήσεων αλλά των συνενώσεων όμορων δήμων, δηλαδή, τις «φυσικές επί του χάρτου», σύμφωνα με έναν εκ των βουλευτών με τους οποίους επικοινώνησε η αυτοδιοίκηση gr

Ποιοι είναι οι 35 δήμοι

Σύμφωνα με αυτά τα δύο βασικά κριτήρια, με τα οποία δήλωσαν σύμφωνοι και οι βουλευτές, οι εκτιμήσεις των παρισταμένων βουλευτών συγκλίνουν στο ότι ο νέος χάρτης των 35 δήμων της Β΄Αθήνας θα είναι ως εξής:

1) Νέα Ερυθραία με την Κοινότητα Εκάλης
2) Κηφισιάς
3) Μελίσσια με Κοινότητες Νέας Πεντέλης και Πεντέλης
4) Βριλήσσια
5) Πεύκη, Λυκόβρυση
6) Μεταμόρφωση
7) Ηράκλειο
8) Μαρούσι
9) Χαλάνδρι
10) Φιλοθέη, Ψυχικό, Ν. Ψυχικό
11) Χολαργός, Παπάγου
12) Ζωγράφου
13) Βύρωνα
14) Καισαριανής
15) Ηλιούπολης
16) Αργυρούπολη, Ελληνικό
17) Γλυφάδα
18) Άλιμος
19) Π. Φάληρο
20) Ν. Σμύρνη
21) Αγ. Δημήτριος
22) Δάφνη, Υμηττός
23) Καλλιθέα
24) Μοσχάτο, Ταύρος
25) Αιγάλεω
26) Αγ. Βαρβάρα
27) Περιστέρι
28) Χαϊδάρι
29) Πετρούπολη
30) Ίλιο
31) Άγιοι Ανάργυροι
32) Καματερό
33) Ν. Φιλαδέλφεια, Ν. Χαλκηδόνα
34) Ν. Ιωνία
35) Γαλάτσι

Παράλληλα στη σύσκεψη υπήρξε ομοφωνία μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών και των βουλευτών ότι η Αττική πρέπει να παραμείνει μία περιφέρεια. Ενώ, συμφώνησαν με το γενικό πλαίσιο ότι οι περιφέρειες πρέπει να διαχειρίζονται τα θέματα της ανάπτυξης και οι δήμοι της εξυπηρέτησης του πολίτη. Όπως μάλιστα είπε ο υπουργός Εσωτερικών στην εισήγησή του στόχος του υπουργείου είναι να βελτιώσει τις όποιες δυσλειτουργίες υπήρχαν μέχρι σήμερα και αναπτύξει τα θετικά του συστήματος. Για το λόγο αυτό πέραν των συνενώσεων θα δοθεί προτεραιότητα στην ανάπτυξη της γειτονιάς μέσω και των τοπικών διαμερισμάτων που θα διαχειρίζονται πλέον μόνα τους κονδύλια
http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=6063

Φήμες για νέο video - βίντεο τσόντα της Τζούλιας ;;;;

Τι έγινε ρε παιδιά κυκλοφορεί και άλλο βίντεο , αυτό αναρωτίεται σε ανάρτηση του και το troktiko. Μάλλον έχουμε ξεφύγει όλοι γενικώς με αυτή την ιστορία. Σε λίγο θα φτάσουμε να λέμε πως ότι xxx κυκλοφορεί είναι της Τζούλιας , ψυχραιμία !!!
Πάντως ένα βίντεο ήταν  αρκετό να κάνει μια χώρα άνω κάτω και το απίθανο είναι ότι στην κυριολεξία έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης παντού , φαντάζομαι όλοι στον περίγυρο σας έχετε δει τι χαμός και τι σχολιασμός πέφτει.
Ενα βίντεο από ότι φαίνεται είναι....αρκετό για να ξεχάσουμε οικονομικά μέτρα , λιτότητα , περικοπές μισθών τα πάντα ή τουλάχιστον τα υποδεχθήκαμε πιο ανάλαφρα εν μέσω ροζ σχολίων.
Αν κυκλοφορεί και άλλο βίντεο τότε να περιμένουμε και άλλο πακέτο μέτρων;;;; Τι άλλο να πούμε και εμείς.


Related Posts with Thumbnails