Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Σημαντικό προβάδισμα διατηρεί το ΠΑΣΟΚ και στην τρίτη δημοσκόπηση του KosmosNews

Κλείσαμε πριν λίγο και την τρίτη κυλιόμενη δημοσκόπηση που κάναμε για τις εκλογές όπου το ΠΑΣΟΚ διευρύνει την διαφορά του σε σχέση με τις δύο πρώτες.
Πιο συγκεκριμένα παίρνουν ΝΔ 48 26%, ΠΑΣΟΚ 69 38%, ΚΚΕ 21 11%, ΣΥΡΙΖΑ 5 2%, ΛΑΟΣ 15 8%, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 6 3%, ΆΛΛΟ 3 1%, ΛΕΥΚΟ 2 1%, ΑΠΟΧΗ 9 5%.
Άντε και καλό βόλι σε όλους ....


H sexy Beyonce στις 8 Νοεμβρίου στο κλειστό του ΟΑΚΑ . Εισητήρια και τιμές

Στις 8 Νοεμβρίου θα έρθει στην χώρα μας η διάσημη και sexy Beyonce όπου θα δώσει συναυλία στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ Η συναυλία είναι στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας που κάνει με την ονομασία "I am..." . Η Beyonce θα παρουσιάσει ένα μοναδικό show συνοδευόμενη από τις "Suga Mamma" .

Σημεία πώλησης εισιτηρίων: ....
Public
Virgin Megastores – The Mall
Ticketnet.gr
Ταμεία Θεάτρου Badminton
Καταστήματα Γερμανός
Τιμές εισιτηρίων:
50 ευρώ – Καθήμενοι Ανω Διάζωμα
60 ευρώ – Αρένα Ορθίων Β'
80 ευρώ - Αρένα Ορθίων Α'
80 ευρώ – Καθήμενοι Κάτω Διάζωμα Β'
100 ευρώ - Καθήμενοι Κάτω Διάζωμα Α'
250 ευρώ - VIP




Ελλάδα - Τουρκία 76-74 στην παράταση και πάμε τετράδα


Σπουδαία νίκη για την εθνική μας ομάδα στο Μπάσκετ που κατάφερε να νικήσει την Τουρκία στην παράταση με 76- 74 και να πάρει το εισιτήριο για την τετράδα του Ευρωμπάσκετ.
Παρά τα αρκετά λάθη των παικτών μας στο τέλος έδειξαν ψυχή και πήραν την μεγάλη νίκη.
Πάμε φουλ για μετάλλιο τώρα ....


Αντιδρούν οι δημοσιογράφοι στους όρους του Debate ...

Περιττή χαρακτηρίζουν την παρουσία τους οι δημοσιογράφοι στο Debate. Η συντονίστρια του debate Μαρία Χούκλη σε δήλωση που διάβασε μετά τη συνάντηση των δημοσιογράφων ανέφερε:"Η διαδικασία, έτσι όπως έχει οριστεί, καθιστά περιττή την παρουσία των δημοσιογράφων. Οι όροι διεξαγωγής είναι χειρότεροι από εκείνους που ίσχυσαν στην τηλεμαχία του περασμένου Μαΐου και είχαμε καταγγείλει όλοι. Άλλωστε, και τα κόμματα έχουν καταγγείλει τη διαδικασία με βαρείς και... απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Ο δημοσιογράφος πρέπει να μπορεί να ρωτάει ελεύθερα, να έχει επαρκή χρόνο για να διατυπώσει τις ερωτήσεις και να έχει τη δυνατότητα να ζητήσει διευκρινίσεις από τον πολιτικό αρχηγό. Ζητάμε, λοιπόν, διάλογο, ακόμη και εντός της ημέρας, ώστε να προσδιοριστεί εγκαίρως το πλαίσιο διεξαγωγής του ντιμπέιτ και να είναι χρήσιμη η παρουσία μας".

Οι δημοσιογράφοι που θα λάβουν μέρος είναι η Μαρία Χούκλη (ΕΡΤ), ο Παύλος Τσίμας (Mega), ο Νίκος Ευαγγελάτος (ΑΝΤ1), ο Ανδρέας Κωνσταντάτος (Alter), ο Αιμίλιος Λιάτσος (Star), ο Αντώνης Σρόιτερ (Alpha) και η Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΙ).


Υπογράφτηκε από το ΥΠΕΧΩΔΕ η άδεια για το γήπεδο του ΠΑΟ στο Βοτανικό

Τελικά έπεσαν οι υπογραφές από το ΥΠΕΧΩΔΕ για τις οικοδομικές άδειες κατασκευής του νέου γηπέδου στο Βοτανικό , μπορεί να χρειάστηκε να υπάρξει όλο αυτό το σίριαλ το τελευταίο διάστημα με τις εκατέρωθεν βολές και ανακοινώσεις μεταξύ δήμου Αθηναίων και ΥΠΕΧΩΔΕ όμως τελικά μπήκε η υπογραφή και αυτό έχει σημασία καθώς πλέον τα έργα θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς.
Αρκεί να μην φέρουν την Γαλατά να τους το εγκαινιάσει....


Στο Ερρίκος Ντυνάν η Ντόρα Μπακογιάννη με συμπτώματα πνευμονίας


Συμπτώματα πνευμονίας παρουσίασε η υπουργός Εξωτερικών και εισήχθει στο Ερρίκος Ντυνάν . Η ενημέρωση από το γραφείο τύπου της αναφέρει"Η Yπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη μετέβη σήμερα στον Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» με συμπτώματα πνευμονίας. Κατόπιν σύστασης των γιατρών θα παραμείνει στο νοσοκομείο για νοσηλεία και εξετάσεις. Το πρόγραμμα των επισκέψεων και περιοδειών της για τα επόμενα εικοσιτετράωρα ματαιώνεται.


"Που είναι ο Μήτσος"



Tο νέο spot/video της δράσης ενημέρωσης Saferinternet.gr του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, το οποίο τιτλοφορείται "Που είναι ο Μήτσος".

Πρόκειται για ένα στοχευμένο κοινωνικό μήνυμα γύρω από την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου που δημιουργήθηκε από το Γερμανικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου (klicksafe.de) και το οποίο έχει προσαρμοστεί και προβληθεί με μεγάλη επιτυχία σε
πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Το σποτ έχει .....αποσπάσει το ασημένιο βραβείο...
"AME Award" στη Νέα Υόρκη καθώς και δύο ασημένια βραβεία "KLAPPE" στο Αμβούργο.

Με έναν ιδιαίτερα ευφάνταστο τρόπο το τηλεοπτικό σποτ θίγει σημαντικά θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια στο Διαδίκτυο, όπως βία, εξτρεμισμό, πορνογραφία και παιδοφιλία, με στόχο να ευαισθητοποιήσει τους γονείς να προστατεύουν τα παιδιά τους στο Διαδίκτυο όπως το κάνουν και στον πραγματικό κόσμο.

Την Ελληνική εκδοχή με "πρωταγωνιστή" τον Μήτσο μπορείτε να δείτε στο www.savemitsos.gr

http://news24gr.blogspot.com/2009/09/blog-post_5274.html

ΙΧ έπεσε στο λιμάνι της Πύλου...

Βουτιά στο λιμάνι της Πύλου έκανε ΙΧ που οδηγούσε 21χρονος , ευτυχώς χωρίς να πάθει τίποτα. Αναφέρει χαρακτηριστικά το Δελτίο Τύπου του ΥΕΝ "Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Ι.Χ.Ε όχημα που οδηγούσε 21χρονος, έπεσε στη θάλασσα, εντός του λιμένα Πύλου, σε μικρό βάθος .
Ο ανωτέρω, εξήλθε του οχήματος με ίδιες δυνάμεις και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πύλου, όπου διεπιστώθη ότι ήταν καλά στην υγεία του.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή....



Αυτοδυναμία στο ΠΑΣΟΚ δίνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται σήμερα

Τελευταία μέρα δημοσίευσης των δημοσκοπήσεων σήμερα και τα γκάλοπ δίνουν και παίρνουν. Όλα πάντως δείχνουν σημαντική διαφορά υπέρ του ΠΑΣΟΚ και πεντακομματική βουλή. Από ότι δείχνουν φαίνεται ότι το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο θα κερδίσει άνετα τις εκλογές αλλά θα σχηματίσει και αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Σας παρουσιάζουμε παρακάτω τις τελευταίες δημοσκοπήσεις όπως τις "ψαρέψαμε" στο διαδίκτυο.... Δημοσκόπηση της ΜΑRC που δημοσιεύει η εφημερίδα το «Έθνος» το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 36,7 έναντι 29,2 της ΝΔ (διαφορά 7,5) και ακολουθούν: ΚΚΕ με 7,4% , ΛΑΟΣ με 5,7% , ΣΥΝ με 3,4% και Οικολόγοι με 1,6%. Η εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος δίνει αυτοδυναμία στο ΠΑΣΟΚ με 153 έδρες

Κάπα Research για «Το Βήμα», ΠΑΣΟΚ 34,4% , ΝΔ 27,6 %(διαφορά 6,8) και ακολουθούν: ΚΚΕ με 7,3% , ΛΑΟΣ με 5,1%, ΣΥΝ με 3,5% και Οικολόγοι με 2,5%. Προβλέπει αυτοδύναμη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ

Public Issue

Σε δημοσκόπηση της Public Issue για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και την εφημερίδα Καθημερινή
ΠΑΣΟΚ 41,5% ,ΝΔ 35,5%, ΚΚΕ 8,5%, ΣΥΡΙΖΑ 4%, ΛΑΟΣ 6% και οι Οικολόγοι - Πράσινοι 2,5%.
Βάσει αυτών των αποτελεσμάτων, με τον ισχύονται εκλογικό νόμο, οι έδρες που συγκεντρώνει η ΝΔ ειναι 97, το ΠΑΣΟΚ 153, το ΚΚΕ 23, ο ΣΥΡΙΖΑ 11 και ο ΛΑΟΣ 16, ενω οι Οικολόγοι - Πράσινοι, σύμφωνα με την έρευνα, δεν μπαίνουν στη Βουλή.

MRB

Δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό της ιστοσελίδας Newstime.
ΠΑΣΟΚ 35,9% ,ΝΔ 29,7% , ΚΚΕ 7,4%, ΛΑΟΣ 5,5%, ΣΥΡΙΖΑ 3,5% και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,5%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 13,2%.
Στην εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, η διαφορά ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία διευρύνεται στις 7 μονάδες . Σύμφωνα με τα παραπάνω το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 155 έδρες (άρα και αυτοδυναμία), η ΝΔ 96, το ΚΚΕ 22, ο ΛΑΟΣ 16 και ο ΣΥΡΙΖΑ 11.

CPO

Δημοσκόπηση της CPO για την εφημερίδα «Η ΣΦΗΝΑ» το ΠΑΣΟΚ προηγείται κατά 11 μονάδες της ΝΔ στην Β Αθήνας, ενώ και στην Α Αθήνας το ΠΑΣΟΚ
προηγείται κατά 3 μονάδες.



Αερομαχίες.....

Μετά τις αερομαχίες στο Αιγαίο με τα Τουρκικά F16 στις οποίες μπορούμε να πούμε ότι είμαστε συνηθισμένοι , ξεκίνησαν οι αερομαχίες μεταξύ Olympic air (Βγενόπουλος) με την Aegean , και τα σκάγια πήραν λίγο και την Ντόρα.
Πλάκα όμως θα έχει να δούμε και τους πιλότους από τις δύο εταιρείες να κάνουν τίποτα αερομαχίες με τα επιβατικά αεροπλάνα πάνω από το Αιγαίο....


Εβερτον - ΑΕΚ 4-0


Βαριά ήττα και για την ΑΕΚ που έχασε με 4-0 στην Αγγλία από την Έβερτον στην πρώτη αγωνιστική του Europa League. Ήδη στο 37΄ οι κιτρινόμαυροι ήταν πίσω στο σκορ με 3-0 από τους Άγγλους που φάνηκε ότι ήταν μια κλάση ανώτεροι , έτσι έφτασαν άνετα στο 4-0. Και οι δύο ομάδες τελειώσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες ....


Related Posts with Thumbnails