Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Φιλικός διασυρμός του Ολυμπιακού με 5-0 από τον Εργοτελη

Τι το ήθελε το φιλικό στην Κρήτη ο Ολυμπιακός , ξινό του βγήκε αφού γνώρισε τον διασυρμό από τον Εργοτέλη με 5-0 !!! Οι ερυθρόλευκοι μόνο σημάδια ομάδας δεν έδειξαν ασύνδετοι , χωρίς κανένα σχέδιο , χωρίς καμία διάθεση για ποδόσφαιρο. Φυσιολογικά λοιπόν ήρθε η πεντάρα η οποία θα βάλει φωτιά στο λιμάνι. Σε αναμμένα κάρβουνα ο Κεσπάγια , ενώ και ο Κόκαλης αν η ομάδα συνεχίσει το ίδιο βιολί θα την.... ακούσει μάλλον στερεοφωνικά. Πέρα από την πεντάρα οι ερυθρόλευκοι έφυγαν και με μερικούς τραυματίες.
Φυσικά χρόνια πολλά στον Εργοτέλη για τα 80 χρόνια του ...


Θηροφύλακας νεκρός στην Αμαλιαδα από σκάγια λαθροκυνηγού...

Τραγωδία χθες το βράδυ στην περιοχή της Αμαλιάδας , όπου ένας θηροφύλακας 31 χρονών έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε από λαθροκυνηγό, τον οποίο είχε εντοπίσει μαζί με ένα συνάδελφο του να κυνηγά σε περιοχή που δεν επιτρεπόταν. Για άγνωστους ακόμη λόγους ο λαθροκυνηγός έστρεψε το όπλο του εναντίον τους και τους πυροβόλησε με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο ένας θηροφύλακας και να τραυματιστεί σοβαρά ο δεύτερος που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Πάτρας. Η αστυνομία μετά από έρευνες εντόπισε και ... συνέλαβε έναν 56χρονο κάτοικο της περιοχής ο οποίος κατηγορείτε ως δράστης του εγκλήματος , στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν πέντε όπλα ένα από τα οποία κατείχε παράνομα


'Εκτακτο Δελτίο καιρού από την ΕΜΥ .... Επιδείνωση από σήμερα για Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 06-09-09 ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ.
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 07-09-09 ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 08-09-09 ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ(ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ) ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑ... ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ .
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΠΤΩΣΗ (8-10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ).


Ψηφιδωτά με καραμέλες Smarties.


Στο Λονδίνο έγινε μια διαφορετική 'Έκθεση Τέχνης' , όπου οι καλλιτέχνες παρουσίασαν ψηφιδωτά φτιαγμένα από τις γνωστές πολύχρωμες καραμέλες Smarties.
Στην έκθεση παρουσιάστηκαν διάφορα ψηφιδωτά, μεταξύ των οποίων ο πίνακας του 17ου αιώνα ' Οι λουόμενες' , αλλά και η γλυκιά έκδοση του ....διάσημου πορτρέτου της Μέριλιν Μορνόε από τον ΄Αντι Γουόρχολ.
Αρκεί λοιπόν η φαντασία για να δημιουργηθούν αριστουργήματα ακόμα και από τα πιο απίθανα υλικά.


http://i-diadromi.blogspot.com


Ηττα 2-0 απο την Ελβετία για την Εθνική μας

Δεν τα κατάφερε η εθνική κόντρα στην Ελβετία και στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα δέχθηκε δύο γκολ με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα. Από το 42 η εθνική έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω κόκκινης που είδε ο Βύντρα σε αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στόχος πλέον της εθνικής μας είναι η δεύτερη θέση του ομίλου για να πάμε στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ....


Related Posts with Thumbnails