Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Ελλάδα - Γερμανία 84-76 ... τρένο πάει η εθνική μας


Το 4χ4 έκανε η εθνική μας στο Ευρωμπάσκετ που διεξάγεται στην Πολωνία νικώντας και την ομάδα της Γερμανίας με σκορ 84-76 , εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στα προημιτελικά


Πέθανε ο γηραιότερος άνθρωπος του κόσμου

Η Αμερικανή Γερτρούδη Μπέινς, η γηραιότερη γυναίκα του πλανήτη απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 115 ετών στον οίκο ευγηρίας όπου διέμενε στα νότια του Λος Άντζελες.
«Η Γερτρούδη Μπέινς απεβίωσε σήμερα το πρωί» δήλωσε η διευθύντρια του νοσοκομείου Western Convalescent, Έμα Κάμαναγκ.
Η γηραιότερη γυναίκα του κόσμου, η αφρό-αμερικανή Μπέινς, η οποία ήταν... οπαδός του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα γεννήθηκε στις 6 Απριλίου 1894 στο Σέλμαν [SHLr.AT] της Τζόρτζια. Οι παππούδες της ήταν σκλάβοι κι είναι η μοναδική επιζήσασα στην οικογένειά της, καθώς το μόνο της παιδί έφυγε από τη ζωή σε πολύ νεαρή ηλικία.
Από τον Ιανουάριο έγινε η γηραιότερη γυναίκα στον κόσμο μετά το θάνατο της Πορτογαλίδας Μαρία ντε Ζεζούς σε ηλικία 115 ετών, σύμφωνα με την Ομάδα Ερεύνης Γεροντολογίας (GRG).

Πηγές: naftemporiki.gr (ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο)


Αυτοκτόνησε ο πρέσβης επί τιμή και πρώην υπουργός Γιώργος Παπούλιας

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο πρέσβης επί τιμή Γιώργος Παπούλιας ο οποίος είχε διατελέσει υπηρεσιακός υπουργός Εξωτερικών την περίοδο 1989-1990.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλεκτός διπλωμάτης αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με πυροβόλο όπλο, το μεσημέρι μέσα στο σπίτι του. Ο κ. Παπούλιας αντιμετώπιζε το....
τελευταίο διάστημα προβλήματα υγείας.


http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1051994

Τίτλοι τέλους Λυμπερόπουλου από την Εθνική

Την απόφαση του να αποχωρήσει από την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου ανακοίνωσε σήμερα ο Νίκος Λυμπερόπουλος μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Χαρακτηριστικά δήλωσε «Καταρχήν, θα ήθελα να κάνω μία ανακοίνωση από την εκπομπή σας και μετά να μιλήσω για ματς που έχουν περάσει. Θέλω να πω ότι αυτά τα δύο παιχνίδια που πέρασαν ήταν τα τελευταία μου με την Εθνική . Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που ....με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Θα ήθελα να έχω πιο ενεργό ρόλο στην Εθνική. Πίστευα ότι θα άλλαζε αυτό. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ στους υπόλοιπους λόγους που έχω. Σεβόμενους τους συναδέλφους μου, τον τεχνικό διευθυντή Τάκη Φύσσα και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, δεν θέλω να αναφερθώ στους λόγους. Από κει και πέρα, εύχομαι η Εθνική να κάνει το "4 στα 4" (σ.σ. ουσιαστικά θεωρεί ότι θα περάσει στα μπαράζ). Χρειάζεται να προσεχθεί το υλικό που υπάρχει από πίσω», τόνισε αρχικά ο επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ ερωτηθείς για το αν θα σκεφτόταν να αναλάβει κάποιο πόστο όπως ο Τάκης Φύσσας, απάντησε: «Η Εθνική είναι πάνω από όλα. Είναι τιμή να συμμετέχεις σε κάποιο τέτοιο πόστο. Αν υπήρχε κάποια προϋπόθεση στο μέλλον, θα τη σκεφτόμουν πολύ σοβαρά».


"Κωστάκη... γρήγορα στο σπίτι!!!"





Κοινή κάθοδος Οικολόγων Ελλάδος με ΛΑΟΣ στις εκλογές....

Τη συμμετοχή των Οικολόγων Ελλάδος στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ ανακοίνωσαν τα δύο κόμματα.
«Βρισκόμαστε στην εξαιρετικά ικανοποιητική θέση, να ανακοινώσουμε σήμερα, την συνεργασία των αυθεντικών Οικολόγων. Οι Οικολόγοι Ελλάδος υπό τον Πρόεδρο ...κ. Παπανικόλα θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ, σε όλη την χώρα, με την βεβαιότητα ότι θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του πνεύματος της Οικολογίας μέσα στην Βουλή των Ελλήνων» δήλωσε ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης.
Από την πλευρά ο κ. Παπανικόλας τόνισε πως βλέπει τη συμμετοχή του στην πολιτική σαν ευθύνη, επισημαίνοντας πως το κόμμα έχει τρεις βασικούς όρους για την συμμετοχή τους στην πολιτική ζωή. Πρώτον, Δημοκρατία στην πράξη. Δεύτερον, πολιτική ανιδιοτέλεια, και τρίτον οικολογική ζωή.
Ο κ. Καρατζαφέρης ανακοίνωσε ακόμη πως ο κ. Εμμανουήλ Νόνας, ειδικός ιατροδικαστής, επίτιμος προϊστάμενος Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Υπουργείου Δικαιοσύνης και τέως καθηγητής Αστυνομικής Ακαδημίας Ελλάδος, θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑΟΣ.

πηγη:http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/09/11/1713845.htm

Η δήλωση Σημίτη για .....το εκτός ψηφοδελτίων

Σε μια λιτή του γραπτή δέλωση ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης σημειώνει «Στις συνομιλίες μας με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου δεν μπορέσαμε να συμφωνήσουμε για τη συμμετοχή μου στα ψηφοδέλτια. Εύχομαι στο ΠΑΣΟΚ νίκη στις εκλογές και κάθε επιτυχία»,


Εκτός ψηφοδελτίων ΠΑΣΟΚ ο Κώστας Σημίτης

Και η βόμβα έσκασε εκτός ψηφοδελτίων έμεινε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης αφού δεν τα "βρήκε" όπως όλα δείχνουν με τον Γιώργο Παπανδρέου. Από ότι διαβάζουμε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ του πρότεινε να κατέβει στην Α' Πειραιά ή στην Α' Αθηνών, πρόταση που απέρριψε ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος απάντησε ότι εάν δεν ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας, δεν επιθυμεί οποιαδήποτε άλλη θέση. Έτσι δεν πήρε καμία θέση ....


11 Σεπτεμβρίου 2001 ... 8 χρόνια μετά

11 Σεπτεμβρίου 2001 είναι η ημερομηνία που τα γεγονότα της μέρας αυτής άλλαξαν πολλά
πράγματα στην ζωή μας ....

Σχολική χρονιά


Στη σχολική χρονιά που αρχίζει σήμερα έχει αφιερώσει η Google το λογότυπο της...
Καλή Σχολική Χρονιά και από εμάς για όλους τους μαθητές που θα καθίσουν στα θρανία από σήμερα


Related Posts with Thumbnails