Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΑΡΗΣ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 0-0

Λευκή ισοπαλία για τον ΑΡΗ κόντρα στην Λεβερκούζεν στο γήπεδο του ένα αποτέλεσμα όχι και τόσο ικανοποιητικό για τους κίτρινους για την συνέχεια

Αντερλεχ- ΑΕΚ 3-0

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ στο Βέλγιο κόντρα στην Άντερλεχ και ηττήθηκε με 3-0

Live Άντερλεχτ - ΑΕΚ στις 8 στον ANT1

Για ένα θετικό αποτέλεσμα ελπίζει σήμερα η ΑΕΚ η οποια πλέον έχει πολύ καλή ψυχολογία και μπορεί να τα καταφέρει

Άγνωστοι ξυλοκόπησαν και λήστεψαν τον σκηνοθέτη Νίκο Κούνδουρο

Επίθεση από τρεις κουκουλοφόρους ληστές, δέχθηκε ο σκηνοθέτης, Νίκος Κούνδουρος, τα ξημερώματα στο σπίτι του, στην οδό Δικαιάρχου στο Μετς.

Ο σκηνοθέτης κοιμόταν στο ισόγειο του σπιτιού, όπου οι τρεις άγνωστοι μπήκαν, παραβιάζοντας την πόρτα. Όπως δήλωσε ο ίδιος, τον ακινητοποίησαν, τον χτύπησαν άγρια και, αφού άρπαξαν περίπου 3.000 ευρώ από το... χρηματοκιβώτιο και μια ηλεκτρική συσκευή, εξαφανίστηκαν.

Ο Νίκος Κούνδουρος τηλεφώνησε σε φίλο του, επίσης γνωστό σκηνοθέτη, ο οποίος τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, καθώς υπέστη μικρό ισχαιμικό επεισόδιο.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

in.gr

Η Kim Kardashian όπως δεν την έχετε ξαναδεί

«Έχω μάθει να αγνοώ αυτά που μου γράφουν. Στην αρχή ήμουν πολύ ευαίσθητη. Έβαζα το όνομά μου στο Google και φρίκαρα με όσα έγραφαν για μένα.

Τώρα νοιάζομαι λιγότερο» δήλωσε η 30χρονη τηλεπερσόνα Kim Kardashian στο περιοδικό «W», για το τεύχος Νοεμβρίου. Η...
συνέντευξη συνοδεύτηκε με φωτογράφηση την οποία είδαμε.

Λίγες μέρες μετά βρήκαμε και τις φωτογραφίες έτσι ακριβώς όπως τραβήχτηκαν. Για τα μάτια σας μόνο.

protothema.gr

Στον εισαγγελέα η υπόθεση των αγροτικών ενισχύσεων της περιόδου 2004-2007

Το δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει το θέμα των αγροτικών ενισχύσεων της περιόδου 2004-2007 που χορήγησε η ΝΔ και που η Κομισιόν τις χαρακτηρίζει παράνομες, επιβάλλοντας μάλιστα στην Ελλάδα πρόστιμο ύψους 343,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρουν «Τα Νέα», ο κ.Σκανδαλίδης αποκάλυψε µε τη σειρά του ένα νέο σκάνδαλο: αφορά την περίπτωση της καταβολής πριµ στους αγρότες, για την οποία αποδείχθηκε από έρευνα που έγινε ότι το 67% ενός συγκεκριµένου χρηµατικού ποσού πήγε σε δικαιούχους που κατά κύριο επάγγελµα δεν ήταν αγρότες

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κ.Σκανδαλίδης δήλωσε ότι παρόλα αυτά η.... κυβέρνηση θα προσφύγει σε όλα τα αρµόδια ευρωπαϊκά όργανα προκειµένου να µειώσει τις επιπτώσεις από τη φαύλη διαχείριση εκ µέρους των κυβερνήσεων της ΝΔ των ενισχύσεων που δόθηκαν στον αγροτικό κόσµο.

Η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μιλένα Αποστολάκη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι το πρόστιμο που επιβλήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα καταβληθεί σε τρεις δόσεις, με την πρώτη να δίνεται στις αρχές Ιανουαρίου.

Υπογράμμισε, μάλιστα, πως «η αποπληρωμή των προστίμων θα επιβαρύνει τις τσέπες όλων», ενώ ξεκαθάρισε ότι όσοι έλαβαν παράνομες επιδοτήσεις, οι φάκελοι θα διαβιβαστούν στη Δικαιοσύνη.

Η κ.Αποστολάκη, έκανε λόγο για απόλυτη αναξιοπιστία υπογραμμίζοντας ότι το μεγαλύτερο μέρος του προστίμου που επιβλήθηκε σε 16 ευρωπαϊκές χώρες, θα καταβάλλει η Ελλάδα.

Αντιδράσεις από τη ΝΔ

Στον αντίποδα, έντονα αντέδρασε τόσο η ΝΔ όσο και ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτ. Χατζηγάκης που εγκαλείται από την έκθεση του υπουργείου ότι το πακέτο ύψους περίπου 500 εκατ. ευρώ δόθηκε χωρίς να υπάρχει έγκριση από την Κοµισιόν, γεγονός που, σύµφωνα µε όλα τα δεδοµένα, θα οδηγήσει στην επιβολή ενός νέου προστίµου.

Κατά τη ΝΔ, γίνεται εσκεµµένη σύγχυση του προστίµου των 343,7 εκατ. ευρώ µε το πακέτο Χατζηγάκη και το όλο θέµα αποδίδεται στο ότι «οι προεκλογικές περιοδείες των κυβερνητικών στελεχών δεν αποδίδουν τα αναµενόµενα». Σε δήλωσή του ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτ. Χατζηγάκης κάνει λόγο για «λωτοφάγους του ΠΑΣΟΚ» και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «επιχειρεί έναν συµψηφισµό µε τη διαχείριση της ΝΔ, διαστρεβλώνοντας βάναυσα την αλήθεια». Ο κ. Χατζηγάκης υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση Σηµίτη παρέδωσε πρόστιµα ύψους 1,2 δισ. ευρώ, αναφορά που κοντράρεται µε την επίσηµη ανακοίνωση της ΝΔ που... ανεβάζει τα πρόστιµα αυτά σε 1,5 δισ. ευρώ.

in.gr

Dizzy Gillespie

Στον Ντίζι Γκιλέσπι John Birks "Dizzy" Gillespie που γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1917 κια πέθανε στις 6 Ιανουαρίου 1993, έχει αφιερώση σήμερα η Google το λογότυπο της. Ήτανένας από τους σημαντικότερους Αμερικανούς μουσικούς της τζαζ. Ως συνθέτης και βιρτουόζος της τρομπέτας, συνέβαλε αποφασιστικά, μαζί με τον Τσάρλι Πάρκερ, στην εξέλιξη της μοντέρνας τζαζ και του μπίμποπ
Related Posts with Thumbnails