Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ



ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ


ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ-ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ... ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΝ

Συνήλθε σήμερα το ΚΥΣΕΑ και μετά από εισήγηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελου Βενιζέλου αποφάσισε ομόφωνα:
α) την αποστρατεία του έως σήμερα Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου κ. Γεώργιου Καραμαλίκη στον οποίον απονέμει το βαθμό του Ναυάρχου εν αποστρατεία και τον τίτλο του Επιτίμου Αρχηγού ΓΕΝ.
β) την επιλογή ως νέου Αρχηγού ΓΕΝ του έως σήμερα Α΄ Υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ Αντιναυάρχου κ. Δημητρίου Ελευσινιώτη.
γ) την... αποστρατεία του έως σήμερα Αρχηγού του Στόλου Αντιναυάρχου κ. Ιωάννη Καραΐσκου στον οποίο απονέμει τον τίτλο του Επιτίμου Αρχηγού του Στόλου.

δ) την αναδρομική απονομή του βαθμού του Πτεράρχου εν αποστρατεία και του τίτλου του Επιτίμου Αρχηγού ΓΕΑ στον πρώην Αρχηγό ΓΕΑ κ. Παναγιώτη Παπανικολάου.

Μέχρι 22 Φεβρουαρίου οι Αιτήσεις Πανελλαδικών Εξετάσεων 2010

Από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2010 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ - ΟΜΑΔΑΣ Β΄) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους σχετική Αίτηση-Δήλωση το αργότερο μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου. Πιο συγκεκριμένα υπόχρεοι για την υποβολή της ανάλογης Αίτησης - Δήλωσης είναι:.

Α) οι μαθητές της τελευταίας τάξης των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ)

Β) οι απόφοιτοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ

Γ) οι απόφοιτοι - κάτοχοι βεβαίωσης πρόσβασης ημερήσιου ΓΕΛ ή ημερήσιου ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄) που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων εισακτέων των ημερησίων ΓΕΛ χωρίς νέα εξέταση για εισαγωγή στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, στις Σχολές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού και στα ΤΕΦΑΑ.

Δ) οι μαθητές της τελευταίας τάξης Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) - ομάδας Β΄.

Ε) οι απόφοιτοι ΕΠΑΛ που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄)

Η Αίτηση - Δήλωση υποβάλλεται ηλεκτρονικά. Τα πέντε κατά περίπτωση υποδείγματα της Αίτησης - Δήλωσης έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας : www.ypepth.gr/exams. Ο υποψήφιος είτε από το διαδίκτυο είτε από το Λύκειό του μπορεί να προμηθεύεται την Αίτηση - Δήλωση που αναλογεί στην περίπτωσή του, να συμπληρώνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη συμμετοχή του στις πανελλαδικές εξετάσεις σύμφωνα και με τις οδηγίες που αναγράφονται στην Αίτηση - Δήλωση και να προσέρχεται στο Λύκειο για την υποβολή της ηλεκτρονικά.

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία υποβολή ή τροποποίηση Αίτησης - Δήλωσης.

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑΣ Β΄) με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που επιθυμούν να εξεταστούν σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία προφορικά ή γραπτά κατά περίπτωση, πρέπει ως τις 22 Φεβρουαρίου να υποβάλουν σχετική αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Λύκειό τους.

Related Posts with Thumbnails