Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΣΕ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ CANDID CAMERA ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ... ΔΕΙΤΕ

4,7% ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΑΥΞΗΣΕΙΣ 4,7% ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΥΔΕΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2009 ......

ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΗΣΑΝ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ....

ΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΠΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ...

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ .... ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΥΣ 9-10 ΜΠΟΦΟΡ

ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (17-12-2008) ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (18-12-2008) ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ 9 ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΤΑ 10 ΜΠΟΦΟΡ.ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ (18-12-2008) ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ) ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ

Επείγον! Προσοχή: Μεγάλο πρόβλημα security σε όλες τις εκδόσεις Internet Explorer!

Προσοχή! Από την Τετάρτη ξένα site ανέφεραν για ένα πρόβλημα ασφαλείας στον Internet Explorer 7 αλλά από ότι φαίνεται παρά το κόμπιασμα της Microsoft και σύμφωνα με νέα της τελευταίας στιγμής υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα ασφάλειας ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ του Internet Explorer.
Σύμφωνα με το Yahoo αλλά -πιο σημαντικά- με το BBC υπάρχει κακόβουλος κώδικας που βρίσκεται σε παραπάνω από 10.000(!) ιστοσελίδες και κλέβει passwords για online παιχνίδια.
Το Yahoo επίσημα συμβουλεύει να ΜΗΝ χρησιμοποιείτε για ένα διάστημα τον Internet Explorer.
Ειδικοί ασφαλείας -σύμφωνα με το Yahoo- φέρονται να φοβούνται ότι είναι μόνο ζήτημα ελάχιστου χρόνου η ζημιά και το κενό να μεταφερθεί σε άλλους χώρους καθώς ουσιαστικά οποιοσδήποτε κωδικός έρχεται στα χέρια hackers.
Τα anti-virus αυτή την στιγμή στην συντριπτική πλειοψηφία ΔΕΝ εντοπίζουν το πρόβλημα. Σύμφωνα με την virustotal μόνο 4 από τα 22 κύρια antivirus εντόπισαν το πρόβλημα.
Η Microsoft κάνει προτάσεις και ενώ όλοι περιμένουν εναγωνίως ένα patch, σύμφωνα με την Washington Post αυτά που προτείνει η Microsoft ενδεχομένως να ΜΗΝ δουλεύουν ή αρκούν για την ώρα.
Μέχρι νεωτέρας χρησιμοποιήστε Firefox, Opera, Safari, Chrome… :Ότι θέλετε.
άντε και μη χειρότερα.

http://www.zing.gr/2008/12/major-security-flaw-internet-explore/

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Οι σπουδαστικοί σύλλογοι του ΤΕΙ Καλαμάτας ΣΔΟ και ΣΤΕΓ, ο πολιτιστικός Σύλλογος του ΤΕΙ Καλαμάτας, μαθητικά συμβούλια και η επιτροπή αγώνα του ΑΕΙ σας καλούν στην συνέντευξη τύπου που θα δώσουν σήμερα Τετάρτη, στις 17:00 μμ ,στο καφέ «POEM»(ΠΟΙΗΜΑ) στην στοά Λόντου, με θέμα:
«τις εξελίξεις που είχαμε την τελευταία εβδομάδα και το σχέδιο δράσης μας»

Ένας νεκρός σε συμπλοκή αλλοδαπών ....

Ένας ιρακινός έχασε τη ζωή του και τρεις ομοεθνείς του τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια συμπλοκής τα ξημερώματα της Τετάρτης, μεταξύ ομάδων Αλβανών και Ιρακινών, στην οδό Αγίου Νικολάου 4, στους Αγίους Αναργύρους. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.
Εν τω μεταξύ, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά, το βράδυ της Τρίτης , κατά τη διάρκεια επιχείρησης σύλληψης 47χρονου άνδρα, ο οποίος υπό την επήρεια αλκοόλ, πυροβολούσε με το κυνηγητικό του όπλο έξω από το σπίτι του. Ο άνδρας τελικά παραδόθηκε στους αστυνομικούς και κρατείται στο Αστυνομικό τμήμα Βάρης.
πηγη:athina984.gr

Σε καραντίνα χοιρινά με διοξίνες στην Ηλεία

Είκοσι από τα 154 θηλυκά χοιρινά που εισήχθησαν από την Ιρλανδία και στο σώμα τους εντοπίστηκαν ίχνη διοξινών βρίσκονται σε χοιροτροφική μονάδα της Ηλείας, όπου τέθηκαν σε καραντίνα χθες, με απόφαση της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής. Δεν προορίζονταν για διατροφή τα ζώα αυτά, τονίζει ο διευθυντής Κτηνιατρικής Ηλείας Αναστ. Μπαχούρος.
πηγη:Ερα Πύργου

Αιφνιδίασε η Fed με μείωση των επιτοκίων κατά 75 μονάδες βάσης στο 0,25%

Στο χαμηλότερο επίπεδο στην ιστορία της κεντρικής τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών, στο 0,25%, διαμορφώθηκαν τα αμερικανικά επιτόκια μετά την αιφνιδιαστική κίνηση της Fed να προχωρήσει σε μείωσή τους κατά 75 μονάδες βάσης, επιχειρώντας να θέσει εκ νέου σε κίνηση την αμερικανική οικονομία. Οι αγορές ανέμεναν μείωση κατά 0,5%.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της κεντρικής τράπεζας, η Νομισματική Επιτροπή της Fed (FOMC) αποφάσισε να διαμορφώσει το εύρος για τα fed funds μεταξύ 0% και 0,25%, διαπιστώνοντας ότι συνολικά «οι προβλέψεις για την οικονομική δραστηριότητα έχει αποδυναμωθεί περαιτέρω» και «οι πληθωριστικές πιέσεις έχουν υποχωρήσει σημαντικά».
πηγη:in.gr
Related Posts with Thumbnails