Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

Ιστορική πρωτιά των ΗΠΑ στο World League, 3-1 τη Σερβία στον τελικό

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής κατέκτησαν για πρώτη φορά στην Ιστορία τους τον τίτλο του World League. Επικράτησαν της Σερβίας με 3-1 σετ, μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και που κράτησε σε μεγάλη αγωνία τους περίπου 5.500 θεατές που βρέθηκαν στο «Μαρακασίνιο» του Ρίο ντε Ζανέιρο.
Τα σετ: 24-26, 25-23, 23-25, 22-25
Πηγη: in.gr

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΕΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΡΑ .... ΜΗ ΝΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ BLOG ΤΟΥ ΒΟΛΕΥ

BEACH VOLLEY, Τελικός Εφήβων-Νεανίδων: Κισκήρας – Κοτζαμπάσης και Μαγκανάρη – Μεθενίτη οι πρωταθλητές Εφήβων-Νεανίδων για το 2008

Οι ομάδες των Αντώνη Κισκήρα από τη Στούπα Μεσσηνίας και Κωνσταντίνου Κοτζαμπάση από την Αθήνα και των Μαρικρίστα Μαγκανάρη και Πηγιάννα Μεθενίτη από την Αθήνα κατέκτησαν τους τίτλους στις κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων για το 2008 που ολοκληρώθηκαν στην παραλία Κυπαρισσίας, παρουσία 700 και πλέον θεατών. Στους τελικούς οι Κισκήρας/Κοτζαμπάσης επικράτησαν στο τάι-μπρεικ των Κογκαλίδη/Κοκκινάκη από τον Πειραιά (21-11, 15-21, 15-12) ενώ οι Μαγκανάρη / Μεθενίτη από την Αθήνα επικράτησαν των Αγγελοπούλου / Χριστοδούλου από Αθήνα και Ηράκλειο Κρήτης με 2-0 σετ (21-12, 21-18). Τις απονομές στις νικήτριες ομάδες έκαναν ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Μεσσηνίας κ. Παναγιώτης Τσιμόγιαννης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Νίκος Μακρής και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων της περιοχής.

ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Πανελλήνιου Πρωταθλήματος FREDDOCCINO Juniors 2008

Κισκήρας Α. / Κοτζαμπάσης Κ. πρωταθλητες στα αγόρια
Μαγκανάρη Μ. / Μεθενίτη Π. πρωταθλητριες στα κοριτσια

ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ

Το πρώτο River Ecofestival φιλοξενούν οι όχθες του Αλφειού στην Αρχαία Ολυμπία


Από 6 ώς 10 Αυγούστου

Ένα διαφορετικό φεστιβάλ, το River Ecofestival, με συναυλίες, αλλά και συζητήσεις αφιερωμένες στη διάσωση, την προστασία και την οικοανάπτυξη της λεκάνης του Αλφειού, διοργανώνει από τις 6 έως τις 10 Αυγούστου η οργάνωση «Αλφειός-δράσεις οικολογίας και πολιτισμού».
Οι εκδηλώσεις θα γίνουν, στις όχθες του ποταμού Αλφειού στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μουριά του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, 2 χιλιόμετρα περίπου από τον αρχαιολογικό χώρο και το αρχαίο στάδιο.
Οι κεντρικοί άξονες των συζητήσεων είναι:
-Φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον. Μετά την καταστροφή, τι ; -Οικοσύστημα ΑΛΦΕΙΟΥ. Προστασία και διαχείριση-Αποκατάσταση- Πολιτιστική ανάδειξη – Οικοτουριστική Ανάπτυξη-Εθελοντισμός και τοπική κοινωνία
Επιπλέον, έχουν προγραμματιστεί συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών. Το πρόγραμμα των συναυλιών έχει ως εξής:
- Τετάρτη, 6 Αυγούστου, συναυλία των Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Σάκη Μπουλά, Χρήστου Θηβαίου και Γιάννη Ζουγανέλη.- Πέμπτη, 7 Αυγούστου, συναυλία των Μπλε - Παρασκευή, 8 Αυγούστου, συναυλία της Αλκηστης Πρωτοψάλτη, - Σάββατο, 9 Αυγούστου, συναυλία με τους ΟΝΑΡ και «Υπόγεια Ρεύματα» και - Κυριακή, 10 Αυγούστου, συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα
Παράλληλα, τις ημέρες του φεστιβάλ, επιλεγμένα μικρά μουσικά σχήματα, κυρίως νέων και μαθητών, γκρουπάκια και DJ θα ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.
Τις εκδηλώσεις στηρίζουν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας και οι παρόχθιοι δήμοι του Αλφειού ποταμού.
πηγη :in.gr
Related Posts with Thumbnails