Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Διοικούσα Επιτροπή Δημοκρατικής Συμμαχίας

Πρώτη συνεδρίαση την Κυριακή 

Με απόφαση της προέδρου της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ντόρας Μπακογιάννη, συγκροτήθηκε η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του κινήματος. Στις αρμοδιότητες της επιτροπής είναι ο συντονισμός της πολιτικής δράσης και των παρεμβάσεων καθώς και η οργανωτική ανάπτυξη της Δημοκρατικής Συμμαχίας μέχρι το ιδρυτικό της συνέδριο την ερχόμενη Άνοιξη.

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής είναι:....

1. Αναστόπουλος Κώστας, Φοροτεχνικός, Δήμαρχος Ύδρας.
Ιδιοκτήτης του λογιστικού και φοροτεχνικού γραφείου στην Ύδρα και Δήμαρχος Ύδρας από το 1995 έως το 2010. Έχει υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση από διάφορες θέσεις και οργανισμούς και έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για την αειφόρο ανάπτυξη των μικρών νησιών.

2. Ανδρέου Γιώργος, Δικηγόρος.
Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, νομικός σύμβουλος μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αράχωβας Βοιωτίας, εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος δύο τετραετίες και μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Εθνικού Δρυμού Παρνασσού.

3. Αραμπατζή Νίκη, Δικηγόρος.
Δικηγόρος, σύμβουλος για θέματα αγροτικής πολιτικής. Έχει διατελέσει μέλος της Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ, μέλος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας.

4. Γεωργιάδης Στέφανος, Επιχειρηματίας.
Τεχνολόγος Γεωπόνος, Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Δράμας

5. Γιαννουλάκης Δημήτρης, Επιχειρηματίας.
Οικονομολόγος, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές. Έχει διατελέσει μέλος Κ.Ε. Ν.Δ.

6. Γκλαβάκης Γιάννης, γεωπόνος-αγρότης, πρώην ευρωβουλευτής.
Γεωπόνος, φυτωριούχος στην Πέλλα, με έντονη συνδικαλιστική και κοινωνική δράση. Διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. ΠΑΣΕΓΕΣ, μέλος πολλών διεθνών επιστημονικών φορέων, υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση στην Πέλλα από διάφορες θέσεις, και διετέλεσε Ευρωβουλευτής της ΝΔ την περίοδο 2003-2009.

7. Καμάρας Παύλος, Πολιτικός Μηχανικός-Συγκοινωνιολόγος.
Πολιτικός Μηχανικός, εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Μέλος Δ.Σ. Τοπικής Ένωσης Δήμων & Κοινοτήτων Νομού Αττικής, πρώην Δήμαρχος Πεύκης, Πρόεδρος Συλλόγου Δημάρχων Αττικής.

8. Καράτζης Μιλτιάδης, Επιχειρηματίας.
Οικονομολόγος, μέλος στο Δ.Σ. ΣΕΤΕ.

9. Καρβέλης Θάνος, Δικηγόρος.
Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και Αναπληρωτής Διευθύνων Εταίρος Δικηγορικής Εταιρίας .Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ALBA.

10. Κόλλια Βάσω, Πολιτική Επιστήμων-Διεθνολόγος.
Πολιτική Επιστήμονας-Διεθνολόγος, εργάζεται ως σύμβουλος επικοινωνίας. Ήταν μέλος του Ε.Γ. και της Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ και της Ν.Δ. Έχει διατελέσει Γενική Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών, της Γραμματείας Νέας Γενιάς του ΥΠΕΠΘ και μέλος της Εθνικής Επιτροπής της UNESCO.

11. Κοτσώνης Θεόδωρος, ιατρός, πρώην βουλευτής.
Ιατρός, με πλούσια κοινωνική και επαγγελματική δράση. Διετέλεσε βουλευτής Κορίνθου με το ΠΑΣΟΚ την περίοδο 1989-2004 και υφυπουργός Υγείας και Πρόνοιας(1996-2000) και Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας (2003-2004).

12. Κωστάκη Ιουλία, Αρχιτέκτων-Πολεοδόμος.
Αρχιτέκτων-Πολεοδόμος, Διδάκτωρ ΕΜΠ. Διδάσκει στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και εργάζεται στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

13. Πάλλη Αλεξάνδρα, επιχειρηματίας.
Σπούδασε Marketing και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Αθήνα και το Λονδίνο. Είναι Γενική Γραμματέας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και αντιπρόεδρος του Φορέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Εμπόριο-Eurocommerce και του Δ.Σ του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

14. Παπαγεωργίου Γιώργος, ιατρός, πρώην βουλευτής.
Ιατρός, Διδάκτωρ χειρούργος-οφθαλμίατρος, με σημαντική επιστημονική και πολιτική δράση. Διετέλεσε βουλευτής Άρτας πέντε φορές από το 1989 μέχρι το 2009 και υπηρέτησε υφυπουργός Υγείας (2007-2009).Ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

15. Παππάς Ελπιδοφόρος, Πολιτικός Μηχανικός, Στέλεχος Επιχειρήσεων.
Πολιτικός Μηχανικός, στέλεχος επιχειρήσεων, σήμερα είναι αναπληρωτής Διευθυντής έργου σχεδιασμού και κατασκευής πολιτιστικού κέντρου. Έχει Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Management στο London School of Economics. Με 15ετή επαγγελματική εμπειρία σε τομείς όπως: η διαχείριση και διοίκηση τεχνικών έργων, ο επιχειρηματικός σχεδιασμός, η διαχείριση κόστους και χρονοδιαγράμματος έργων.

16. Σταύρου Γιάννης, Οικονομολόγος.
Σπούδασε Οικονομική και Κοινωνική Διοίκηση στο University Lyon II και έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics.
Εργάζεται ως στέλεχος επιχειρήσεων και μετέχει σε Δ.Σ. εταιρειών.

17. Ταχιάος Νίκος, Τοπογράφος Μηχανικός.
Τοπογράφος Μηχανικός, εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας σύμβουλος μελετητής-μηχανικός. Είναι μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ και μέχρι πρόσφατα ήταν μέλος της δεκαπενταμελούς Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ. Έχει εκλεγεί πολλές φορές δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης και έχει διατελέσει αντιδήμαρχος. Υπήρξε μέλος του Ε.Γ. και της Κ.Ε της ΟΝΝΕΔ καθώς και της Κ.Ε της Ν.Δ.ς μελετητής - σύμβουλος μηχανικός.

18. Τραχήλη Αθηνά, Κτηνίατρος.
Κτηνίατρος, εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου και είναι β΄αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του ΓΕΩΤΕΕ

19. Τσίφτης Σέργιος, Φυσικός.
Φυσικός, εργάσθηκε ως καθηγητής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Είχε έντονη κοινωνική και συνδικαλιστική παρουσία και διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, Γραμματέας της Περιφέρειας Β.Αιγαίου και του Εθνικού Τυπογραφείου και αντιπρόεδρος του Πολιτικού Συμβουλίου της CPMR – Conference of Peripheral Maritime Regions of Europe (Σύνοδος των Απομακρυσμένων και Παράκτιων Περιφερειών της Ευρώπης). Υπήρξε μέλος της Κ.Ε. και του Πολιτικού Συμβουλίου της Ν.Δ.

20. Υφαντής Κώστας, Πανεπιστημιακός.
Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ. Σπούδασε Νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Διεθνείς Σχέσεις στο Τμήμα Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Bradford από όπου και αναγορεύθηκε Διδάκτορας. Μεταξύ άλλων, διετέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης του Υπουργείου Εξωτερικών (1997-1998) και Fulbright Visiting Scholar στη John F. Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου Harvard (2002).

Με απόφαση της προέδρου στην προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή θα συμμετέχουν επίσης ο Γιάννης Οικονόμου εκπρόσωπος Τύπου, ο Δημήτρης Ζαφειριάδης υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού και ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος υπεύθυνος οργανωτικού.

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής στα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Πλακώθηκαν Λέτο - Καραγκούνης στην προπόνηση

Πιάστηκαν στα χέρια 

Από ότι διαβάζουμε στα διάφορα αθλητικά site μπουνιές έπεξαν Λέτο και Καραγκούνης στην σημερινή προπόνηση με αφορμή κάποια μαρκαρίσματα εκατέρωθεν. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και έπεσαν οι σχετικές ψιλές πριν τους χωρίσουν οι υπόλοιποι.

Προσλήψεις 222 αναπληρωτών εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

222 Συνολικα 

Από το Υπουργείο Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2010-11 προσλαμβάνονται 222 εκπαιδευτικοί ως αναπληρωτές πλήρους και μειωμένου ωραρίου, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των κλάδων: ... ΔΕ01.10, ΔΕ01.11, ΔΕ01.17, ΠΕ12.02, ΠΕ12.04, ΠΕ12.05, ΠΕ14.01, ΠΕ14.02, ΠΕ14.03, ΠΕ14.05, ΠΕ14.06, ΠΕ17.01, ΠΕ17.02, ΠΕ17.03, ΠΕ17.04, ΠΕ17.05, ΠΕ17.06, ΠΕ17.07, ΠΕ18.01, ΠΕ18.03, ΠΕ18.04, ΠΕ18.07, ΠΕ18.10, ΠΕ18.11, ΠΕ18.12, ΠΕ18.13, ΠΕ18.15, ΠΕ18.18, ΠΕ18.20, ΠΕ18.23, ΠΕ18.25, ΠΕ18.26, ΠΕ18.27, ΠΕ18.28, ΠΕ18.33, ΠΕ18.35, ΠΕ18.36, ΠΕ18.39, ΤΕ01.19, ΤΕ01.29, για τα σχολεία Γενικής Παιδείας.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στους προϊσταμένους των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από 2 μέχρι 6 Δεκεμβρίου 2010.
Ο πίνακας με τα ονόματα των εκπαιδευτικών είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας: www.minedu.gov.gr

Εξιχνιάστηκε η απαγωγή του Κινέζου που είχε βρεθεί στην πλατεία Φιλιατρών

Τον βασίανιζαν για να τους δώσει χρήματα 

Δυόμισι μήνες μετά την αρπαγή ενός 38χρονου Κινέζου επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στην Γαστούνη, ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας στην Καρδαµύλη της Μεσσηνίας! Είναι ένας συμπατριώτης του θύματος, που κρατούσε τον επιχειρηματία δια της βίας και τον περιέφερε επί μια εβδομάδα σε διάφορες τράπεζες αναγκάζοντάς τον να σηκώνει χρήματα από τον λογαριασμό του και να του τα δίνει!

Ο 38χρονος είχε απαχθεί στις 15 Σεπτεμβρίου από τρεις άνδρες που του... έκλεισαν τα μάτια, τον έδεσαν και τον επιβίβασαν σε ένα αυτοκίνητο. Αφού του άρπαξαν 10.000 ευρώ που είχε πάνω του, τον υποχρέωσαν να κάνει κάθε μέρα αναλήψεις από ΑΤΜ με την κάρτα του που είχε ημερήσιο όριο και να τους καταβάλλει τα ποσά! Τελικά, τον άφησαν ελεύθερο στις 22 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών, όπου τον βρήκαν αστυνομικοί.

Όμως, ένας αυτόπτης μάρτυρας είχε συγκρατήσει τον αριθμό, την μάρκα και το χρώμα του αυτοκινήτου των απαγωγέων και, στις 18 Νοεμβρίου, εντοπίστηκε στην Καρδαµύλη. Ο 39χρονος αλλοδαπός που το οδηγούσε, έδειξε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ένα δελτίο αιτήσεως ασύλου στο οποίο υπήρχε φωτογραφία άλλου ατόμου και προσήχθη στην Ασφάλεια Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν παράνοµα στην χώρα.

Το αυτόφωρο Τριµελές Πληµµελειοδικείο Καλαµάτας καταδίκασε τον Κινέζο σε φυλάκιση τεσσάρων µηνών και παρέμεινε στα κρατητήρια ώσπου να εκτελεστεί η διοικητική απέλασή του. Εκεί αναγνωρίσθηκε από τον μάρτυρα της αρπαγής του επιχειρηματία και η δικογραφία διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, η οποία του άσκησε δίωξη και τον παρέπεµψε στον ανακριτή, ο οποίος εξέδωσε ένταλµα σύλληψης. Τώρα, οι αστυνομικοί αναζητούν τους δύο συνεργούς του, που είναι και αυτοί Κινέζοι.

www.protothema.gr

Λήστεψαν τον Ριέρα

Διπλά άτυχος
Θύμα κλοπής έπεσε ο Ριέρα το βράδυ της Τρίτης αφού άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι κια πήραν πολύτιμα αντικείμενα όπως και το αυτοκίνητο του.
Διπλές οι στεναχώριες για τον Ισπανό μετά τον τραυματισμό του

Ο Σισέ στα κόκκινα στο λιμάνι ;;;

 Με πρόταση 14 εκ. 

Πιθανόν να το δούμε και αυτό όπως αναφέρει το sport-fm.gr αφού ο Γάλλος επιθετικός έχει ξετρελάνει τους πάντες και έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για αυτόν και φέρεται διατεθειμένη να κάνει πρόταση 14 εκ. τον Ιανουάριο .

Ανέστειλαν την απεργία τους οι ναυτικοί

Έλυσαν κάβους 

Μετά την αόφαση της κυβέρνησης για πολιτική επιστράτευση οι ναυτικοί ανέστηλαν από χθες την απεργία τους και έτσι τα δρομολόγια των πλοίων ξαναξεκίνησαν κανονικά
Related Posts with Thumbnails