Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2009

Έρχεται και υπογράφει στον ΠΑΟ ο Σισέ

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείτε ο 28χρονος Γάλλος επιθετικός Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος αύριο έρχεται στην Αθήνα και υπογράφει με τους πράσινους. Μιλάμε για μεγάλη μεταγραφή κια κορυφαίο παίκτη. Οι ετήσιες απολαβές θα είναι στα 2,5 εκ. ευρώ ενώ η Μαρσέιγ θα πάρει 8 εκ. ευρώ.....


Οφέλη της Euro<26 μέχρι τα τριάντα..

Η Ελλάδα από τις αρχές του 2009 συγκαταλέγεται πλέον στις χώρες όπου επεκτάθηκε η ισχύς της εκπτωτικής κάρτας Euro26 κατά τέσσερα χρόνια. Για όσους δεν την γνωρίζουν, η Euro26 είναι ένα είδος πάσο που το δικαιούνται όσοι κινούνται στην Ευρώπη χωρίς να χρειάζεται να είναι Ευρωπαίοι πολίτες ή φοιτητές. Αρκεί να είναι έως τριάντα ετών. Στην ιστοσελίδα του Euro26 μπορεί να βρει κανείς πάνω από 500 σημεία σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους.... θέατρα, μουσεία, καταστήματα και ξενοδοχεία, όπου η κάρτα προσφέρει εκπτώσεις και ειδικές προσφορές στον κάτοχό της. Ανανεώνεται κάθε χρόνο μέχρι τα 30 και κοστίζει 14 ευρώ.


http://kala-nea.blogspot.com/


κολυμβητικός διάπλους Πούντας - Αντιπάρου 2009

Μία ξεχωριστή εκδήλωση που ξεκίνησε πέρυσι φιλοδοξεί φέτος να γίνει θεσμός. Ο κολυμβητικός διάπλους Πούντας Πάρου - Λιμανιού Αντιπάρου θα γίνει το Σάββατο 4 Ιουλίου.
http://antiparos-blog.blogspot.com/2009/06/2009_24.html

Related Posts with Thumbnails