Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

Πτώχευση στην " Αλιτάλια " - Alitalia


Η εταιρία ανακοίνωσε ότι "πτώχευσε" και ζητά "να τεθεί σε καθεστώς αναγκαστικής διαχείρισης", σε ένα πρώτο βήμα για τη δημιουργία του επόμενου αεροπορικού φορέα.Τη Δευτέρα, εκδόθηκε νομοθετικό διάταγμα που νομιμοποίησε, με τρόπο "φωτογραφικό", την επικείμενη πτώχευση της "Αλιτάλια".Το σωρευμένο τα τελευταία έτη χρέος της εταιρίας άγγιζε το 1,11 δισ. ευρώ. Την ίδια ώρα, το "ενεργητικό" δεν ξεπερνούσε τα 375 εκατομμύρια ευρώ.

πηγη:athina984.gr

«Πεδίο μάχης» η Ομόνοια με 13 τραυματίες--Εκτεταμένη συμπλοκή

Συμπλοκή μεταξύ τουλάχιστον 150 Αφρικανών μεταναστών σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη περιοχή της Ομόνοιας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 11 από τους αλλοδαπούς που συνεπλάκησαν, ένας αστυνομικός και ένας διερχόμενος πολίτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 150 μετανάστες οπλισμένοι με ξύλα, ρόπαλα, τσεκούρια και μαχαίρια συνεπλάκησαν οδούς Γερανίου, Μενάνδρου και Σοφοκλέους, στην περιοχή της Ομόνοιας. Τραυματίστηκαν 11 άτομα που έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία.
Ένας διερχόμενος αστυνομικός της ομάδας «Ζ» προσπάθησε να επέμβει αλλά δέχτηκε επίθεση στο χέρι με τσεκούρι από κάποιον από τους συμπλεκόμενους.
Ο αστυνομικός πυροβόλησε τον δράστη στο πόδι, η σφαίρα όμως εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε ελαφρά έναν διερχόμενο από το σημείο πολίτη.
Η αστυνομία πραγματοποίησε 49 προσαγωγές, ενώ γίνεται έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια των εκτεταμένων επεισοδίων.
πηγη:in.gr

Πανικός στην κεντρική Τουρκία

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και έξι τραυματίστηκαν σοβαρά από δύο ισχυρές εκρήξεις που σημειώθηκαν σε εργοστάσιο παραγωγής πυρίτιδας στην επαρχία Κιρίκαλε στην κεντρική Τουρκία, μετέδωσε το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN-Turk.Εκτός από τους δύο νεκρούς και τους έξι σοβαρά τραυματισμένους, υπάρχουν και μερικοί αγνοούμενοι, δήλωσαν πηγές της τουρκικής ασφάλειας στο CNN-Turk ενώ το τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε ότι 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν.Οι εκρήξεις από τις οποίες προκλήθηκε πυρκαγιά και έσπασαν τα τζάμια των γειτονικών κτιρίων σημειώθηκαν σε εργαστήριο του εργοστασίου της εταιρείας MKE, που είναι ο κύριος προμηθευτής των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, στο Κιρίκαλε, το οποίο βρίσκεται περίπου 70 χιλιόμετρα ανατολικά της Άγκυρας.Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία των εκρήξεων.
πηγη:skai.gr

ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ....Ο πατριός της τη βίαζε και τη βιντεοσκοπούσε με το κινητό

Πέντε χρόνια μία ανήλικη ζούσε μαρτυρικές στιγμές στα χέρια του πατριού της, στη Μυτιλήνη.
Η 14χρονη - σήμερα - ανήλικη κατήγγειλε ότι από την ηλικία των 9 ετών, ο 38χρονος πατριός της ασελγούσε σε βάρος της, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια τη βίαζε και μάλιστα βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο τις σκηνές του βιασμού.
Σε έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι του 38χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε σε αρχείο ηλεκτρονικού υπολογιστή παιδικό πορνογραφικό υλικό, καθώς και τεχνητό όργανο υποβοήθησης σεξουαλικής πράξης.
Σε βάρος του δράστη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται.
πηγη:zougla.gr

ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ .... ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ

Σοκ! Ομαδικός βιασμός 13χρονου

Τη φρίκη και τον τρόμο έζησε ένα 13χρονο αγόρι, το οποίο έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στο Άλσος Αιγάλεω.
Συνολικά 9 Πακιστανοί στις 6.30 χθες το απόγευμα κι ενώ το παιδί, αλβανικής καταγωγής βρισκόταν στην περιοχή, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το άρπαξαν και το οδήγησαν πίσω από θάμνους. Εκεί αφού το χτύπησαν, στη συνέχεια ο ένας μετά τον άλλον το βίασαν και όταν τελείωσαν την αποτρόπαια πράξη τους, το εγκατέλειψαν.
Ο 13χρονος κατάφερε να φθάσει στο σπίτι του και μαζί με τον πατέρα του, κατήγγειλαν το βιασμό στην αστυνομία, η οποία ξεκίνησε άμεσα τις έρευνες και συνέλαβε έναν από τους δράστες.
Το παιδί εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος πιστοποίησε το βιασμό. Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπολοίπων 8 βιαστών, ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο βιασμός του παιδιού έγινε το απόγευμα υπό το φως του ήλιου και κανείς μα κανείς δεν άκουσε ή δεν είδε το παραμικρό.
πηγη:zougla.gr


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ......

Με σιωπή απάντησε ο Ρ.Κάρατζιτς στις κατηγορίες ενώπιον του ICTY-Θεωρείται ότι δηλώνει αθώος

Αρνήθηκε να τοποθετηθεί επί της ενοχής ή της αθωότητάς του ο Ράντοβαν Κάρατζιτς, ο οποίος βρέθηκε την Παρασκευή για δεύτερη φορά ενώπιον του δικαστηρίου για τα εγκλήματα πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία (ICTY), γεγονός που κάνει το δικαστήριο να θεωρήσει ότι ο πρώην ηγέτης των Σερβοβοσνίων δηλώνει αθώος.
Ο δικαστής Ίαν Μπονόμι, πάντως, μετά την άρνηση του Κάρατζιτς να τοποθετηθεί, όρισε την 17η Σεπτεμβρίου ως επόμενη ημερομηνία για ακρόαση.
Ο Κάρατζιτς αντιμετωπίζει 11 κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, μεταξύ των οποίων δύο κατηγορίες για γενοκτονία.
Οι κατηγορίες αφορούν αδικήματα που -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια της πολιορκίας του Σεράγεβο, καθώς στη Σρεμπρένιτσα, όπου δολοφονήθηκαν το 1995, 8.000 μουσουλμάνοι.
Ο Κάρατζιτς συνελήφθη στο Βελιγράδι τον Ιούλιο έπειτα από έρευνες 13 χρόνων.
ΠΗΓΗ:in.gr

ΠΟΥΤΙΝ ....ΑΜΕΡΙΚH ... ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΙΣΧΥΣ ....

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜHΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ .... ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ .... ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΒΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΥΡΑΒΛΩΝ .....

ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΠΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ....
ΤΟΣΟ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ....
ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΠΙΟ ΑΝΑΛΦΡΩΣ Ο ΣΒΕΡΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΑΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ....

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΓΝΩΣΤΟ .....

ΕΞΙ ΔΗΜΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔΚΕ ...

Έξι δήμους προτείνει για την Μεσσηνία το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στη μελέτη που εκπόνησε για λογαριασμό της ΚΕΔΚΕ , οι οποίοι θα προκύψουν από την συνένωση των 29 Δήμων και των 2 Κοινοτήτων της Μεσσηνίας.
Πιο συγκεκριμενα οι νεοι δήμοι που θα προκύψουν με προσθηκη άλλων δήμων σε ήδη υπάρχοντες θα είναι :


Στο Δήμο Καλαμάτας, οι Δήμοι Καλαμάτας, Αβίας, Λεύκτρου, Θουρίας, Άριος και Αρφαρών,
Στο Δήμο Μεσσήνης, οι Δήμοι Μεσσήνης, Ανδρούσας, Αριστομένους, Ιθώμης, Πεταλιδίου, Βουφράδος και η Κοινότητα Τρικόρφου.
Στο Δήμο Πύλου, οι Δήμοι Πύλου, Μεθώνης, Κορώνης, Αίπειας και Χιλιοχωρίων.
Στο Δήμο Γαργαλιάνων, οι Δήμοι Γαργαλιάνων, Φιλιατρών, Νέστορος και Παπαφλέσσα.
Στο Δήμο Κυπαρισσίας, οι Δήμοι Κυπαρισσίας, Αυλώνα, Αετού και η Κοινότητα Τριπύλας.
Στο Δήμο Μελιγαλά, οι Δήμοι Μελιγαλά, Δωρίου, Ανδανίας, Οιχαλίας και Είρας.
ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .... ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ .... ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ .... ΚΑΜΜΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ .... ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΡΦΑ

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΤΑΙ ....

ΝΩΡΙΣ - ΝΩΡΙΣ
ΑΡΧΙΣΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....

ΜΕΤΑ ΤΟ EURO ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ" ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ , ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ , ΔΗΛΩΣΕΙΣ , ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ..... ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΌΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ....

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΈΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ... ΑΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Β ΕΘΝΙΚΗ ....


ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑΝ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΜΑΣ ....

ΑΠΟ ΌΤΙ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΌΜΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ....

ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ (δηλ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΠΛΗΝ ΜΙΑΣ) ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ .....


ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΑΓΚΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΑΣ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ... ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΤΟΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΚΡΗΘΟΥΜΕ ....

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΙ .... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ........

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ .....
ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ....
ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ..... ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ..... ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ .....
Related Posts with Thumbnails