Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΥΠΈΣΤΗΣΑΝ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Όλοι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων που υπέστησαν ζημιές, λεηλατήθηκαν ή πυρπολήθηκαν λόγω αδράνειας της Αστυνομίας, μπορούν να αποζημιωθούν 100%, ασκώντας «Αγωγή Αστικής Ευθύνης κατά του Δημοσίου του άρθρου 105 του Εισαγωγικού νόμου του Α.Κ.» ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου, όπως ορίζεται αναλυτικά στο www.equal-rights-greece.com (πλήρης περιγραφή των στοιχείων της αγωγής στο αντίστοιχο κεφάλαιο «Αστική Ευθύνη του Δημοσίου»).

(Από Σχόλιο Αναγνώστη)

ΔΕΙΤΕ FREE LIVE ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗ

http://livetv.ru/play/-aW1zOi8vMjA-2Ljc1LjIyOS-25MC9ydXN-7YXZpMg%3D%3D

Τo site το ειδαμε στο troktiko

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση των δύο ειδικών φρουρών....Στον ανακριτή την Τετάρτη

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση των δυο ειδικών φρουρών εις βάρος των οποίων έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για το θάνατο του 16χρονου Αλ.Γρηγορόπουλου. Οι δύο ειδικοί φρουροί έχουν κληθεί την Τετάρτη ενώπιον του 9ου τακτικού ανακριτή από τον οποίο ενδέχεται να ζητήσουν νέα προθεσμία.
Κατά του 37χρονου που πυροβόλησε ασκήθηκε την Κυριακή ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία, ενώ στον 31χρονο ειδικό φρουρό δίωξη για απλή συνέργια σε ανθρωποκτονία.
Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο κ. Κούγιας αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν [σ.σ. έχουν κληθεί για αύριο ενώπιον του 9ου τακτικού ανακριτή) μόνο εφόσον θα έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική διαδικασία και θα τους έχουν γνωστοποιήσει τα ευρήματα των επιστημονικών αναλύσεων, ιατροδικαστικών, τοξικολογικών και βαλλιστικών εξετάσεων, αλλιώς θα ζητήσουν νέα προθεσμία».
Ο δικηγόρος κάνει έκκληση μέσω του δελτίου Τύπου προς όλους τους θεσμικούς παράγοντες και τους δημοσιογράφους, «να σεβαστούν το τεκμήριο της αθωότητας των κατηγορουμένων», ώστε όπως αναφέρει «να βοηθήσουν όλοι τη Δικαιοσύνη να χειριστεί την υπόθεση, ώστε να υπάρξει ανεπηρέαστη και δίκαιη κρίση».
Πηγη:in.gr

ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ΖΗΤΑ Η ΠΙΠΙΛΗ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ Η ΠΙΠΙΛΗ ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ .... ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ....

ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕ ....

Τα ονόματα των τρομοκρατών της Βομβάης στη δημοσιότητα

Τα ονόματα ή τα παρατσούκλια των εννιά υπόπτων τρομοκρατών που έπεσαν νεκροί στη διάρκεια των επιθέσεων στη Βομβάη, δημοσίευσαν σήμερα οι ινδικές Αρχές.
Ωστόσο, στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες των οκτώ από αυτούς, αφού ο ένατος είχε υποστεί εκτεταμένα εγκαύματα και δεν ήταν εύκολο να αναγνωριστεί. Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλοι τους ήταν Πακιστανοί. Από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις 26 Νοεμβρίου, σκοτώθηκαν τουλάχιστον 170 άνθρωποι.
Η Ινδία κατηγορεί για το μακελειό τα μέλη της πακιστανικής οργάνωσης Λασκάρ ε Ταΐμπα.
πηγη:zougla.gr

Μέσα από τα μάτια των νέων.... οπως εκφράζεται στο internet

Μία από τις δεκάδες σελίδες αφιερωμένες στον ΑλέξηFacebook, twitter, Youtube είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Ίντερνετ μέσα από τις οποίες ο τραγικός χαμός του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, κάνει το γύρο του κόσμου. Πολλές χιλιάδες νέοι και όχι μόνο, από όλη την Ελλάδα, αλλά και από όλο τον κόσμο, έχουν δημιουργήσει ιστοσελίδες αφιερωμένους στη μνήμη του Αλέξανδρου. Οι ιστοσελίδες αυτές όμως δε λειτουργούν μόνο ως φόρος τιμής, αλλά και ως έναν τρόπο να οργανώνονται μεταξύ τους οι όσοι θέλουν να υψώσουν τη φωνή τους καταδικάζοντας το τραγικό γεγονός. Στο facebook, οι χρήστες καλούν τους νέους να συγκεντρωθούν το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στο σημείο που σκοτώθηκε ο Αλέξης. Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου καλούν όλους μαθητές να ανάψουν στο μπαλκόνι τους ένα κερί στη μνήμη του. Στα μηνύματά τους οι μαθητές εύχονται καλό ταξίδι στον Αλέξη, τονίζοντας όμως πως πάντα θα τον έχουν στις καρδιές τους. Πολλοί είναι αυτοί που λένε πως ο άδικος χαμός του Αλέξη ήταν η αφορμή για να "ξυπνήσουν" όλοι και υπόσχονται πως θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για εκείνον. Το twitter, με την αμεσότητα και την ταχύτητα που προσφέρει, καθώς ενημερώνεται και μέσω κινητού τηλεφώνου, λειτουργεί ως μέσο συντονισμού, αλλά και ενημέρωσης. Ο κάθε χρήστης ενημερώνει για τα σημεία όπου γίνονται οι συγκεντρώσεις και τις τελευταίες εξελίξεις, είτε ως αυτόπτης μάρτυρας, είτε από όσα του μεταφέρουν όσοι βρίσκονται στους δρόμους. Επίσης σχολιάζουν όσα μεταφέρουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και υψώνουν τη δική τους φωνή λέγοντας όσα έχουν στην ψυχή τους. Στο Youtube έχουν αναρτηθεί δεκάδες βίντεο που είναι αφιερωμένα στον Αλέξη, αλλά και βίντεο που δείχνουν τις διαμαρτυρίες και τις ταραχές από την πλευρά των συμμετεχόντων.
πηγη:skai.gr

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ .... ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΣΚΗΝΕΣ

ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ .....
ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ....
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ

ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ Η ΑΘΗΝΑ ....

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ .....

ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ .... ΧΑΜΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ .... ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ

ΑΥΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ......ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1999 ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ ...... ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ...

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΥΣ .... ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗΣ .....
ΑΝΑΠΑΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑ Ο 15ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ....

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΈΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΜΌΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ....

ΕΓΙΝΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ..... ΕΓΙΝΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ .....
Related Posts with Thumbnails