Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Ανάκληση λειτουργίας της COMMERCIAL VALUE ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΕΠ.Ε.Ι.Α.) ενημέρωσε σήμερα το Υπουργείο Οικονομικών (έγγραφο Α.Π. 486/26-2-2010) ότι με την 2/176/25-2-2010 απόφασή της ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας της ασφαλιστικής εταιρείας «COMMERCIAL VALUE ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» για παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Λαμβάνοντας υπόψη, ότι.... η παραπάνω εταιρεία αποτελεί μία εκ των σημαντικών ελληνικών ασφαλιστικών εταιρειών, αποφασίστηκε να μην τεθούν σε ασφαλιστική εκκαθάριση τα χαρτοφυλάκια ζωής της εταιρείας και να εξακολουθήσει η λειτουργία τους, με σκοπό την αναδιοργάνωση και μεταβίβασή τους σε άλλη ασφαλιστική εταιρεία, ώστε να διασφαλιστούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο οι ασφαλισμένοι όσο και οι εργαζόμενοι.
Επόπτης χαρτοφυλακίων ζωής της εταιρείας διορίζεται ο κ. Ιωάννης Παντελίδης

Ανακλήσεις αυτοκινήτων PEUGEOT

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΛΑΪΟΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., Γενική Αντιπροσωπεία αυτοκίνητων PEUGEOT στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί τα κάτωθι προγράμματα ανακλήσεων αυτοκινήτων PEUGEOT:...
α) Ανάκληση 2345 οχημάτων, μοντέλα 307, 308, 807 και EXPERT, με αριθμούς πλαισίου που βρίσκονται εντός των παρακάτω διαστημάτων :

1) PEUGEOT 307: από VF33BNFUC84787374 έως και VF33BNFUC85150277

2) PEUGEOT 308: από VF34C5FXC55004122 έως και VF34C5FWF55178687

3) PEUGEOT 807: από VF3EBRFJF13353580 έως και VF3EBRHRH13375404

4) PEUGEOT EXPERT: από VF3XURHKH64011138 έως και VF3XTRFHC64158886

Στα προαναφερόμενα οχήματα χρειάζεται να γίνει εγκατάσταση μιας νέας έκδοσης λογισμικού διαχείρισης των φώτων του αυτοκινήτου.

β) Ανάκληση 2329 οχημάτων, μοντέλο 107 με ημι-αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, στα οποία ο μηχανισμός του πεντάλ γκαζιού μπορεί με το χρόνο και κάτω από ορισμένες συνθήκες να παρουσιάσει αυξημένη τριβή. Στην περίπτωση αυτή, το πεντάλ μπορεί να πατιέται δυσκολότερα ή μπορεί να επιστρέφει πιο αργά στην θέση ηρεμίας ενώ πολύ σπάνια μπορεί να παραμείνει πατημένο σε μια ενδιάμεση θέση της διαδρομής του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με οποιοδήποτε από τα ανωτέρω θέματα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων PEUGEOT σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την εταιρεία ΛΑΪΟΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στο τηλέφωνο 210 5761101 210 5761101

Ανακλήσεις αυτοκινήτων CITROEN

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία CITROEN ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ, Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων CITROEN στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί τα κάτωθι προγράμματα ανακλήσεων αυτοκινήτων CITROEN:...
α) Ανάκληση 4890 οχημάτων, μοντέλα C2 - C3 - C3 Pluriel - JUMPY III, με έτη κατασκευής 2006 έως 2009. Στα προαναφερόμενα οχήματα χρειάζεται να γίνει τηλεφόρτιση νέας έκδοσης λογισμικού διαχείρισης των φώτων του αυτοκινήτου.

β) Ανάκληση 1515 οχημάτων, μοντέλο C1, στα οποία σε σπάνιες περιπτώσεις, υπό ειδικές συνθήκες, το πεντάλ γκαζιού υπάρχει πιθανότητα να μείνει σε θέση μερικώς βυθισμένη ή να επανέλθει πιο αργά στην πάνω θέση του.

γ) Ανάκληση 457 οχημάτων, μοντέλο C5 Berline (X7), με έτη κατασκευής 2007 έως 2009. Στα προαναφερόμενα οχήματα χρειάζεται να ελεγχθεί η τοποθέτηση των πλευρικών διακοσμητικών του παρ-μπριζ και αν χρειαστεί, να αντικατασταθούν οι στερεώσεις τους στο αμάξωμα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με οποιοδήποτε από τα ανωτέρω θέματα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων CITROEN σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας CITROEN ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ στο τηλέφωνο 210 6700364 210 6700364

ΕΝΤΑΞΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΕΣΠΑ

Δύο έργα υποδομών για τις μεταφορές, συνολικού προϋπολογισμού 133,63 εκατ. ευρώ εντάσσονται στο ΕΣΠΑ, στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ενίσχυση της Προσπελασιμότητας 2007-2013», με αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χάρη Τσιόκα.
Ειδικότερα, εγκρίθηκε η ένταξη του έργου αποπεράτωσης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Αττικής, προϋπολογισμού 100,42 εκατ. ευρώ με χρονική διάρκεια υλοποίησης 28 μήνες (προθεσμία επιλεξιμότητας μέχρι 31.12.2015), με τρία υποέργα:....
Το πρώτο υποέργο αφορά στην κατασκευή τετραπλού σιδηροδρομικού διαδρόμου, στο τμήμα μεταξύ Σιδηροδρομικού Κέντρου Αθηνών (ΣΚΑ) και Τριών Γεφυρών, έργων για την ολοκλήρωση του ΣΚΑ και άλλων απαιτούμενων έργων υποδομής, σηματοδότησης - τηλεδιοίκησης, ηλεκτροκίνησης και σιδηροδρομικών σταθμών για την πλήρη λειτουργία των γραμμών στο τμήμα Τρεις Γέφυρες - ΣΚΑ - Νέο Αεροδρόμιο Αθηνών στα Σπάτα.
Το δεύτερο υποέργο αφορά σε εργασίες μετατόπισης δικτύων ΟΚΩ (Οργανισμών Κοινής Ωφελείας) για τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο, στο τμήμα Τρεις Γέφυρες - ΣΚΑ.
Τέλος, το τρίτο υποέργο αφορά σε αναγκαστικές απαλλοτριώσεις για τις ανάγκες κατασκευής του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο τμήμα Τρεις Γέφυρες - Νότιες Αχαρνές.
Εγκρίθηκε επίσης η ένταξη των έργων αποπεράτωσης ηλεκτροκίνησης διπλής σιδηροδρομικής γραμμής στο τμήμα ΣΚΑ - Κιάτο, μήκους 99,6 χλμ, καθώς και των 9 ενδιάμεσων σταθμών με τις δευτερεύουσες γραμμές τους, συνολικού ύψους 33,21 εκατ. ευρώ με χρονική διάρκεια υλοποίησης 42 μηνών

Ένοπλη ληστεία πυροβολώντας το θύμα για 50 ευρώ στην Καλαμάτα

Πενήντα ευρώ ήταν η λεία του ληστή ο οποίος επιτέθηκε και πυροβόλησε 45χρονο χθες το βράδυ στην Καλαμάτα την ώρα που αυτός έμπαινε στην πολυκατοικία του. Ο ληστής λίγο μετα τις 9 το βράδυ φορώντας κράνος και φόρμα πλησίασε τον 45χρονο που πλησιάζε στην είσοδο της πολυκατοικίας του στην οδό Κρήτης και βγάζοντας όπλο του ζήτησε το πορτοφόλι το οποίο κια πήρε έχοντας μέσα αυτό 50 ευρώ. Στην συνέχεια ο δράστης πυροβόλησε το θύμα στο πόδι τραυματίζοντας τον και έφυγε τρέχοντας από το σημείο.
Το θύμα στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου....

Πρόσκληση Ομπαμα σε Παπανδρέου

Πρόσκληση να επισκεφθεί το Λευκό Οίκο έλαβε ο Έλληνας πρωθυπουργός από τον πρόεδρο της Αμερικής Μπάρακ Ομπάμα στις 9 Μαρτίου , ημερομηνία όμως που ακόμη δεν είναι σίγουρη και θα οριστικοποιηθεί άμεσα...
Related Posts with Thumbnails