Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ....

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΣ ΠΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ....
ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΑΕ ΤΗΣ Super League, ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 263 ΥΠΕΡ ΚΑΙ 171 ΚΑΤΑ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΔΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ..... ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ....

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ .....
ΤΙ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ Ο ΕΡΜΟΣ ...

ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ.... ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ .... ΤΩΡΑ ΑΝ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...


76 χρονη πιαστηκε με ηρωϊνη μαζι με το γιο της στην Μεσσήνη....

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε έρευνα που έκαναν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι που διαμένουν μητέρα και γιος, βρήκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 5,8 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Η 76χρονη και ο 48χρονος συνελήφθησαν και οδηγούνται στον εισαγγελέα Καλαμάτας με τις κατηγορίες της κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών

Βγάζει 9 δολάρια το δευτερόλεπτο ....η J. K. Rowling's

Είναι η συγγραφέας με τα μεγαλύτερα κέρδη τη χρονιά που πέρασε. Όπως αναφέρει το αμερικανικό περιοδικό Forbes, η Τζέι Κέι Ρόουλινγκ κερδίζει 9 δολάρια ανά δευτερόλεπτο τον τελευταίο χρόνο.
Η συγγραφέας του Χάρι Πότερ, είναι πρώτη στη σχετική λίστα, αφού μόνο μέσα στη χρονιά που πέρασε έβγαλε από τις πωλήσεις των βιβλίων της 300 εκατομμύρια δολάρια.
Έγραψε το πρώτο της βιβλίο για το μικρό μάγο του Χόγκουαρτς, το 1997 και από τότε έγινε η πλουσιότερη συγγραφέας, αφήνοντας πολύ πίσω της τους υπόλοιπους.
Ο δεύτερος στον κατάλογο, Τζέιμς Πάτερσον, έχει κέρδη έξι φορές μικρότερα από την Ρόουλινγκ, καθώς τα κέρδη του φτάνουν τα 50 εκατομμύρια δολάρια.
Τρίτος κατά σειρά έρχεται ο Στίβεν Κινγκ με 45 εκατομμύρια, τέταρτος ο Τομ Κλάνσι με 35 και πέμπτη η Ντανιέλ Στιλ με 30 εκατομμύρια δολάρια.
Τα βιβλία της Ρόουλινγκ έχουν πουλήσει περισσότερα από 400 εκατομμύρια αντίτυπα και έχουν μεταφραστεί σε 67 γλώσσες. Μόνο το τελευταίο της με τίτλο «Οι κλήροι του θανάτου», πούλησε 44 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα στο καλοκαίρι, και 15 εκατομμύρια τις πρώτες 24 ώρες που κυκλοφόρησε.
πηγη: zougla.gr

Παραιτείτε αν δεν τον ξαναδεχτούν στην κοινοβουλευτική ομάδα ο Δαιλακης !!!!!!!

Στη δήλωση του αναφέρει....
«Οι πρόσφατες δηλώσεις μου είχαν ως μόνο γνώμονα τη στήριξή σας, ουδεμία πρόθεση είχα να δημιουργήσω πρόβλημα σε ένα κόμμα όπου ανήκα, ανήκω και θα ανήκω. Με την επιστολή μου αυτή και πέρα από την έκφραση συγνώμης μου, θεωρώ ότι δεν μπορώ να υπάρξω πολιτικά έξω από τη ΝΔ. Παρακαλώ να επανεξεταστεί άμεσα η επιστροφή μου σε αυτή και συγκεκριμένα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Υπό διαφορετικούς όρους η παραίτησή μου είναι στη διάθεσή σας».

ΤΑ ΧΩΝΕΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΕ ΑΝΤΩΝΙΟΥ - ΤΕΝ ΚΑΤΕ


ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ....
ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ... ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ , ΤΕΝ ΚΑΤΕ ....
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΕ .... ΤΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ....
ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Saturn και Electroworld: Πόλεμος τιμών στην αγορά ηλεκτρικών ειδών


Πόλεμος τιμών έχει κηρυχθεί στην αγορά ηλεκτρικών ειδών και το αδιαχώρητο γίνεται πλέον στη Λ. Συγγρού όπου εγκαινιάστηκαν πρόσφατα τα δύο νέα καταστήματα Saturn και Electroworld με λίγες μέρες διαφορά. Οι μεγάλοι πολυεθνικοί όμιλοι (Metro AG και Dixons) στους οποίους ανήκουν οι παραπάνω αλυσίδες έδειξαν τη δύναμή τους στους τοπικούς ανταγωνιστές τους, και πώς μέσω των πολλών προσφορών σε πολλά είδη και τις γενικά ελκυστικές τιμές μπορούν να προσελκύσουν και να κερδίσουν την προτίμηση των καταναλωτών.
πηγη:capital.gr

ΕΔΡΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ... ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ...

ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΕΔΡΑ ΔΗΜΟΥ... ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΟΟΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ ... ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ...
ΕΙΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ.... ΕΙΤΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ... ΕΙΤΕ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ

Μεγάλες καταστροφές στην Αιτωλοακαρνανία, αγνοείται ζευγάρι

Δύο άτομα αγνοούνται στο χωριό Ποταμούλα στο δημοτικό διαμέρισμα Παρακαμπυλίων του νομού Αιτωλοακαρνανίας, όταν προσπάθησαν με το αυτοκίνητο τους να περάσουν μία γέφυρα, λίγα λεπτά πριν απο τα μεσάνυχτα.
Τα ορμητικά νερά του χειμάρρου, σκέπασαν την γέφυρα την ώρα που το όχημα περνούσε, με αποτέλεσμα αυτό να παρασυρθεί. Ένας κάτοικος της περιοχής και αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, κατήγγειλε αμέσως το συμβάν στις αρχές, οι οποίες από εκείνη την στιγμή ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή.
Στις έρευνες λαμβάνουν μέρος δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, αλλά και κάτοικοι της περιοχής ενώ με το πρώτο φως της ημέρας θα συνδράμουν και άνδρες της ΕΜΑΚ. Από τη σφοδρή βροχόπτωση, η οποία είχε διάρκεια περίπου δύο ώρες, το ύψος των νερών του χειμάρρου που υπερχείλισε, έφτανε τα 3 μέτρα.
Στις 05:00 τα ξημερώματα οι πυροσβέστες εντόπισαν το αυτοκίνητο, δύο χιλιόμετρα μακριά απο το σημείο όπου χάθηκε, χωρίς όμως τους δύο επιβάτες.
Τα νερά του χειμάρρου πέρασαν μέσα απο το χωριό και έφτασαν μέχρι τα σπίτια, με αποτέλεσμα 30 με 40 απ' αυτά να υποστούν υλικές ζημιές και αρκετές οικοσκευές να παρασυρθούν από τα ορμητικά νερά στους δρόμους του χωριού.
Όλο το βράδυ, και μέχρι αυτή την ώρα, οι περίπου 200 κάτοικοι της Ποταμούλας βρίσκονται έξω απο τα σπίτια τους, προσπαθώντας να εκτιμήσουν το μέγεθος των ζημιών που έχουν υποστεί οι αγροτικές τους καλλιέργειες, αλλά και οι κτηνοτροφικές τους εγκαταστάσεις.
Κατολισθήσεις έχουν συμβεί και σε άλλα χωριά της περιοχής, ενώ κλειστή θα παραμείνει για αρκετές ώρες ακόμα η επαρχιακή οδός Αγρινίου-Καρπενησίου λόγω κατολίσθησης που φτάνει σε μήκος τα 3 χιλιόμετρα.

πηγη:zougla.gr
Related Posts with Thumbnails