Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

LIVE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

0-1 ΣΤΟ 8' για την Σταντάρ με τον Witsel

0-2 στο 15' με τον Γιοβάνοβιτς σε αντεπίθεση της Σταντάρ

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 0-2

ΓΚΟΛ 1-2 στο 48' με κεφαλιά του Βύντρα μετά απο εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη που είχε μπει αλλαγή

1-3 η Σταντάρ χτύπησε και πάλι στο 74' με τον Καμάγκο
ΛΗΞΗ 1-3 τελικό

LIVE ΠΑΟ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ .... ΖΩΝΤΑΝΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ

Το πρώτο μεγάλο βήμα κόντρα στην στην Σταντάρ Λιέγης θέλει να κάνει απόψε ο Παναθηναίκός στο ΟΑΚΑ ώστε να εξασφαλίσει ένα καλό αποτέλεσμα για τον επαναληπτικό και την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Θα υπάρχει συνεχείς ενημέρωση για την εξέλιξη του αγώνα ...

ΓΚΟΛ 0-1 στο 8' η Σταντάρ ένοιξε το σκορ με τον Witsel
0-2 στο 15' με τον Γιοβάνοβιτς



Παναθηναϊκός - Μαρούσι 82-79 για την Euroleague

Νίκη που επέκλεισε και τους δύο πέτυχε ο Παναθηναϊκός κόντρα σρο Μαρούσι με σκορ 82-79 στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Top 16.
Οι πράσινοι που ήδη είχαν αποκλειστεί από την διοργάνωση επικράτησαν σε ένα δραματικό παιχνίδι αφήνωντας έτσι εκτός συνέχειας του θεσμού και το Μαρούσι..


16 προσαγωγές στα σημερίνα επεισόδια 13 αστυνομικοί τραυματίες

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τα σημερίνα επεισόδια στην διάρκεια των διαδηλώσεων αναφέρει : Κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων συγκεντρώσεων - πορειών, που πραγματοποιήθηκαν τις μεσημβρινές ώρες σήμερα στο κέντρο της Αθήνας συνέβησαν τα ακόλουθα:
Σε διάφορα σημεία του κέντρου της Αθήνας - Πατησίων, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Σύνταγμα, Ομόνοια κλπ.- ομάδες ατόμων επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων εκτοξεύοντας πέτρες, μολότωφ και άλλα αντικείμενα. Επίσης προκάλεσαν φθορές σε ...έξι (6) εμπορικά καταστήματα, τέσσερα (4) ξενοδοχεία, τρία (3) υποκαταστήματα τραπεζών (θραύσεις – ραγίσματα τζαμιών) καθώς και σε δύο (2) οχήματα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν στοχευμένα, προκειμένου να απωθήσουν τα άτομα, να διασφαλίσουν την ομαλή εξέλιξη της πορείας και να αποτρέψουν κλιμάκωση των επιθέσεων και φθορών, κάνοντας σε ορισμένες περιπτώσεις χρήση δακρυγόνων.

Προσήχθησαν συνολικά δέκα έξι (16) άτομα και μέχρι στιγμής έχει σχηματισθεί δικογραφία για εννέα (9) από αυτά. Τραυματίστηκαν από ρίψεις αντικειμένων δεκατρείς (13) αστυνομικοί.

Καθαρό το όπλο του νεκρού από την συμπλοκή στη Δάφνη

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις εργαστηρικές εξετάσεις αναφέρει Από τις μέχρι τώρα εργαστηριακές – βαλλιστικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, σε ότι αφορά την ένοπλη συμπλοκή στην περιοχή της Δάφνης, προέκυψαν τα ακόλουθα:
Το περίστροφο που βρέθηκε δίπλα στον θανάσιμα τραυματισθέντα Φούντα Λάμπρο έφερε δύο πυροδοτημένους κάλυκες και τέσσερα φυσίγγια, διαμετρήματος 0,38 special , και δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές πράξεις
Οι τέσσερις από τους πέντε κάλυκες που...
βρέθηκαν στη Σκηνή του περιστατικού ανήκουν στα δύο υπηρεσιακά όπλα των αστυνομικών που συμμετείχαν στην ένοπλη συμπλοκή. Ο πέμπτος έχει βληθεί από πιστόλι, τύπου GLOCK .
Οι δύο βολίδες και ένα μεταλλικό θραύσμα βολίδας έχουν βληθεί από υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού, ενώ οι άλλες δύο έχουν βληθεί από το παραπάνω περίστροφο.
Στ o γάντι που έφερε στo δεξί χέρι του ο θανάσιμα τραυματισθείς βρέθηκαν σωματίδια κατάλοιπων πυροβολισμού.
Οι εργαστηριακές εξετάσεις συνεχίζονται.-

Γενική Απεργία σήμερα

Κατεβάζει ρολά όλη η χώρα σήμερα με την γενική απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Χειρόφρενο για τα μέσα μεταφοράς , ενώ στην απεργία συμμετέχουν και οι δημοσιογράφοι....


Ισοπαλία αποκλεισμός για την Ρεάλ , πέρασε η Μαντσεστερ

Οδυνηρή ισοπαλία για τη Ρεάλ μέσα στο γηπεδοό της από την Λιον η οποία την απέκλεισε από την συνέχεια του Champions League. Οι Μαδριλένοι είχαν γνωρίσει την ήττα στην Γαλλία με 1-0 και σε συνδυασμό με την σημερινή ισοπαλία αποκλείστηκαν από την φάση των 8. Χάνοντας την μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το στέμα στο σπίτι τους αφού ο μεγάλος τελικός θα γίνει στο Μπερναμπέου. Οι Ισπανοί αν και ...προηγήιθηκαν μόλις στο 6 δεν κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο γκολ παρά τις ευακιρίες και η Λιόν ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο
Στο άλλο ματς τησ βραδιάς η Μάντσεστερ επικράτησε άνετα 4-0 της Μίλαν και πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση
Related Posts with Thumbnails