Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ .... ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ;


Αρχίζουν σήμερα οι εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι της 31 Αυγούστου.
Βουρ λοιπόν για αγορές , τώρα τι μπορεί να αγοράσει κανένας με τέτοια οικονομική κρίση που υπάρχει και με μισθούς των 700 ευρώ είναι προφανώς άλλου παπά ευαγγέλιο. Καθώς καθημερινά ακούμε για αύξηση κόστους ζωής , για ακρίβεια , για πληθωρισμό , με λίγα λόγια για αύξηση εκροών και μείωση εισροών στην τσέπη του καταναλωτή.
Απορώ βέβαια οι τράπεζες πως δεν έχουν σκαρφιστεί τόσα χρόνια και δεν έχουν βγάλει κανένα εκπτωσοδάνειο , το οποίο φυσικά δεν θα έδιναν σε τιμή έκπτωσης αλλά για αγορές στις εκπτώσεις.

Πέρα από όλα αυτά όμως γνώμη μου είναι ότι οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στις αγορές τους και να το ψάχνουν αν στα προϊόντα που θέλουν να αγοράσουν έχει γίνει πραγματική έκπτωση. Καλύτερη λύση πάντα, είναι η σύγκριση τιμών μεταξύ ομοίων πραγμάτων. Ούτε φυσικά να παρασύρονται από φανταχτερές επιγραφές -80% και όταν μπαίνουν στα μαγαζιά να διαπιστώνουν ότι -80% έχουν οι τιράντες του παντελονιού και όλα τα υπόλοιπα έχουν -10%.

Βέβαια για να μην είμαστε άδικοι θα πρέπει να πούμε ότι υπάρχουν επαγγελματίες που σέβονται τους πελάτες τους και κάνουν σωστές και πραγματικές εκπτώσεις.
Άντε καλές αγορές σε όλους …….
Related Posts with Thumbnails