Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

live η παρθενική πτήση του Falcon 9


Watch live streaming video from spaceflightnow at livestream.com

4 παραλίες με Γαλάζια σημαία στη Μεσσηνία

Δήμος Καλαμάτας
Μικρή Μαντίνεια
Ανατολ. Καλαμάτα 1/Ανάσταση

Δήμος Μεσσήνης
Μπούκα

Δήμος Κυπαρισσίας
Αϊ Λαγούδης

Πιλοτικό πρόγραμμα χρήσης χώρων του Τae Kwon Do για πρόβες θεατρικών ομάδων

Ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος σε μια προσπάθεια στήριξης των άστεγων ομάδων θεάτρου εισάγει μια νέα μορφή εναλλακτικής "επιχορήγησης".
Οι άστεγες ομάδες, θα έχουν τη δυνατότητα από 14 Ιουνίου ως 15 Οκτωβρίου, να χρησιμοποιούν αίθουσες του Ολυμπιακού Κλειστού Γυμναστηρίου Φαλήρου (Τae Kwon Do) προκειμένου να πραγματοποιούν τις ... πρόβες τους. Εξαιρούνται οι μέρες κατά τις οποίες υπάρχουν ήδη προγραμματισμένες εκδηλώσεις στους χώρους αυτούς.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα πιλοτικό, που υπηρετεί την επιλογή του ΥΠΠΟΤ να ανοίξει τα Ολυμπιακά Ακίνητα στους πολίτες, αλλά και να στηρίξει ποικιλοτρόπως (πέραν της χρηματοδότησης) τους καλλιτέχνες.

Σε αυτή την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, είναι ζωτικής σημασίας να συνεχίζουμε να στηρίζουμε την τέχνη με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο, εισάγοντας νέους τρόπους στήριξης και ανάδειξης της δημιουργίας σε όλες τις εκφάνσεις της.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Διεύθυνση Θεάτρου και Χορού του ΥΠΠΟΤ, στο τηλέφωνο 2108201737.

ΕΝΑΡΞΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΔΕΛΤΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2010

Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι:
Ολοκληρώθηκε η επεξεργασία των αιτήσεων συμμετοχής για τα Προγράμματα Τουρισμού της Αγροτικής Εστίας που υποβλήθηκαν στα Κ.Ε.Π. και η διαδικασία κλήρωσης για την ανάδειξη των δικαιούχων που θα συμμετάσχουν στα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού - Εκδρομών - Επιμορφωτικό Ταξίδι στην Κύπρο και Κρουαζιέρες για το έτος 2010. Συνολικά υποβλήθηκαν 324.188 αιτήσεις.
Τα ονόματα των 200.000 δικαιούχων κληρωθέντων στα παραπάνω προγράμματα θα...
είναι διαθέσιμα από τη Δευτέρα 14-6-2010 στα Κ.Ε.Π. και από 7-6-2010 στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oga.gr).

Η δε διαδικασία χορήγησης των Δελτίων Κοινωνικού και Εκδρομικού Προγράμματος θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 14-6-2010. Οι κληρωθέντες δικαιούχοι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του ΟΓΑ καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τα Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομικού Προγράμματος από οποιοδήποτε Κ.Ε.Π. της χώρας.

Οι κληρωθέντες- δικαιούχοι των προγραμμάτων της Κύπρου και των 4ήμερων κρουαζιέρων θα λάβουν τα Δελτία τους με συστημένη επιστολή από τον ΟΓΑ.



Η διενέργεια κλήρωσης των δικαιούχων των Κοινωνικών Προγραμμάτων ήταν τεχνική-ηλεκτρονική προκειμένου να διαφυλαχθεί απόλυτα η αντικειμενικότητα καθώς η Διοίκηση του Οργανισμού δεν ήθελε να έχει καμία απολύτως συμμετοχή στην επιλογή των δικαιούχων.





Το χρονικό διάστημα που θα μπορούν οι δικαιούχοι να κάνουν χρήση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού και εκδρομών ξεκινά από την παραλαβή τους και διαρκεί μέχρι τις 31-12-2010.



Διαδικασία Παραλαβής Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού (Δ.Κ.Τ.) - Δελτίων Εκδρομικών Προγραμμάτων (Δ.Τ.Π.)



Α. Οι δικαιούχοι του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού θα λάβουν μέσω των ΚΕΠ: Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού (Δ.Κ.Τ.), Κατάλογο Συμβεβλημένων Τουριστικών καταλυμάτων και Εκπτωτικά Κουπόνια.

Β. Οι δικαιούχοι του Εκδρομικού Προγράμματος θα λάβουν μέσω των ΚΕΠ: Δελτία Εκδρομικού Προγράμματος (Δ.Ε.Π.) και Κατάλογο Συμβεβλημένων Τουριστικών Γραφείων.

Τα Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομικού Προγράμματος θα παραλαμβάνονται προσκομίζοντας αντίγραφο της αίτησης συμμετοχής και την αστυνομική τους ταυτότητα ή απόκομμα πληρωμής σύνταξης ή καταβολής εισφορών/ Βιβλιάριο Υγείας και αστυνομική ταυτότητα.



Το φετινό πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας περιλαμβάνει:

1. Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού: 8ήμερες δωρεάν διακοπές (7 διανυκτερεύσεις) σε επιλεγμένα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας, που έχουν συμβληθεί με τον ΟΓΑ.

2. Πρόγραμμα Εκδρομών: 3ήμερες οργανωμένες εκδρομές (2 διανυκτερεύσεις) σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας, που θα διοργανώνονται από συμβεβλημένα από τον ΟΓΑ Τουριστικά Γραφεία.

3. Κρουαζιέρες: 4/ήμερες δωρεάν κρουαζιέρες, με προορισμό τα νησιά του Αιγαίου. Περιλαμβάνει τρεις (3) διανυκτερεύσεις και πλήρη διατροφή (εντός του πλοίου).

4. Εκδρομικό Επιμορφωτικό Ταξίδι στην Κύπρο: διάρκειας 5 ημερών (4 διανυκτερεύσεις) για τους ασφαλισμένους, 21-64 ετών, που θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις ομορφιές της Κύπρου αλλά και να συμμετέχουν σε επιμορφωτικές επισκέψεις και περιηγήσεις.
Related Posts with Thumbnails