Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Άρης - Αούστρια Βιέννης 1-0 video

Προβάδισμα πήρε ο Άρης έστω και στις καθυστερήσεις αφού κατάφερε να σκοράσει στις καθυστερήσεις με τον Ρουίς

Φωτιές σε Κορινθία και Θεσπρωτία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στην περιοχή Μαψός του νομού Κορινθίας.Επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 7 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Πυρκαγιά όμως υπάρχει και στην περιοχή Παλαμπάς Θεσπρωτίας. Εκεί επιχειρούν 13 πυροσβέστες, 5 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρο,1 αεροσκάφος,1 ελικόπτερο.

Από καρκίνο του λάρυγγα πάσχει ο Μάικλ Ντάγκλας

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για τον 65χρονο αμερικανό ηθοποιό Μάικλ Ντάγκλας, που διαγνώστηκε πως πάσχει από καρκίνο του λάρυγγα και θα υποστεί χημειοθεραπεία, όπως αναφέρει σε χθεσινό δημοσίευμα η ιστοσελίδα του περιοδικού People.
«Οι γιατροί διέγνωσαν πως ο Μάικλ Ντάγκλας έχει έναν όγκο στον λάρυγγα», γράφει η ιστοσελίδα επικαλούμενη εκπρόσωπο του ηθοποιού.
Ο Μάικλ Ντάγκλας θα χρειασθεί να υποβληθεί σε αγωγή οκτώ εβδομάδων, που θα συνδυάζει ραδιοθεραπεία και χημειοθεραπεία και οι γιατροί του ευελπιστούν σε πλήρη ίασή του, τονίζει ο.. εκπρόσωπος.
«Είμαι πολύ αισιόδοξος», τονίζει ο τιμημένος με Όσκαρ ηθοποιός σε ανακοινωθέν που αναπαράγει το People.
Ο ηθοποιός, που ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του Κερκ Ντάγκλας, 93 ετών σήμερα, έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 40 ταινίες, υπηρετώντας όλα τα είδη του κινηματογράφου.
Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες η συνέχεια της ταινίας Wall Street, που του χάρισε το Όσκαρ, με σκηνοθέτη πάλι τον Όλιβερ Στόουν.
Από το 2000 ο Ντάγκλας είναι νυμφευμένος με την ηθοποιό Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς με την οποία απέκτησε δύο παιδιά. Από τον πρώτο του γάμο έχει έναν γιό, τον Κάμερον, ο οποίος τον Απρίλιο καταδικάσθηκε σε 5ετή φυλάκιση για διακίνηση ναρκωτικών.

http://www.protothema.gr/life-style/Hollywood/article/?aid=77676

video orgio se nosokomeio tis athinas

Σε νούμερο ένα αναζήτηση έχει αναδειχθεί το Video με τα όργια σε νοσοκομείο της Αθήνας που είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο. Βίντεο το οποίο μπορεί να βρει κανείς σε... διάφορα site. Αυτό όμως δείχνει και την "μανία" των χρηστών του διαδικτύου για συγκεκριμένα θέματα

Στους 41 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία .... καμίνι όλη η χώρα

Σύμφωνα με την ΕΜΥ οι θερμοκρασίες σήμερα θα διαμορφωθούν ωσ εξής :ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΧΩΡΑ : 37-39 °C
ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ : 39-41 °C
ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ , ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ : 37-40 °C
ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Πάνω από 1 δισ. ευρώ οι ακάλυπτες επιταγές στο επτάμηνο

Πάνω από 1 δισ. ευρώ ανήλθε η αξία των ακάλυπτων επιταγών και των απλήρωτων συναλλαγματικών από τις αρχές του έτους, αντιστοιχώντας στο ήμισυ περίπου της αξίας που είχαν στο αντίστοιχο επτάμηνο του 2009.
Παρά τη μεγάλη μείωση των δεικτών και την επαναφορά τους κοντά στα επίπεδα του 2008 κατά τη διάρκεια του επταμήνου, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο καταγράφηκε άνοδος των τεμαχίων και της αξίας των ακάλυπτων επιταγών.
Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο η αξία των 18.600 ακάλυπτων επιταγών ανήλθε στο ...ποσό των 166,32 εκατ. ευρώ, αυξημένη κατά 6,6% σε σχέση με τον Ιούνιο.
Σε ετήσια βάση, πάντως, και οι δύο μήνες κατέγραψαν πτώση έναντι των αντίστοιχων μηνών του 2009. Ειδικότερα, τον Ιούλιο 2010 σημειώθηκε μείωση κατά 38,7% του αριθμού και κατά 44% της αξίας των ακάλυπτων επιταγών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της «Τειρεσίας», στο επτάμηνο οι ακάλυπτες επιταγές αριθμούσαν 104.568 τεμάχια, αξίας 963,79 εκατ. ευρώ έναντι 196.431 τεμαχίων αξίας 1,95 δισ. ευρώ στο διάστημα Ιανουαρίου - Ιουλίου 2009.

Οι απλήρωτες συναλλαγματικές στο επτάμηνο ήταν 76.416 με συνολική αξία 126,3 εκατ. ευρώ έναντι 85.608 τεμαχίων αξίας 140 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Τον Ιούλιο φέτος αριθμούσαν 11.786 τεμάχια, αξίας 18,1 εκατ. ευρώ, και ήταν οριακά αυξημένες έναντι του Ιουνίου όσον αφορά στο ποσό και μειωμένες κατά 4% στην αξία τους. Έναντι του Ιουλίου 2009 καταγράφηκε πτώση κατά 11% και 21% αντιστοίχως.
naftemporiki.gr
Related Posts with Thumbnails