Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Εισιτήρια για τους Scorpions Παπακωνσταντίνου στο Καραϊσκακη.... 2o Scorpions Festival


Από ότι είδαμε εισιτήρια για την αποψινή μεγάλη συναυλία των Scorpions - Παπακωνσταντίνου στο Καραϊσκάκη ακόμη υπάρχουν (τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα) για την αρένα του γηπέδου , τα vip και αυτά των θέσεων έχουν εξαντληθεί. Αυτά στην αρένα κοστίζουν 35,70 ευρώ και μπορεί κανείς να τα βρει και ηλεκτρονικά στο... παρακάτω site
http://showtime.villagecinemas.gr/Book.aspx?ID=39

Scorpions Παπακωνσταντίνου σήμερα στο Καραϊσκάκη

Μια μοναδική συναυλία θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν σήμερα στο Καραΐσκάκη Οι θρυλικοί Scorpions υπόσχονται ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι με τα παλιά τους μέλη Uli Jon Roth, Michael Schenker και Herman Rarebell. Ενώ λίγο πιο πριν .... στην σκηνή θα βρεθεί ο μεγάλος Βασίλης Παπακωνσταντίνου....

Εισιτήρια για τους Scorpions Παπακωνσταντίνου στο Καραϊσκακη.... 2o Scorpions Festival

Πάνω από 140 νεκροί σε επεισόδια στη δυτική Κίνα

Πάνω από 140 νεκροί και τουλάχιστον 800 τραυματίες είναι ο απολογισμός των αιματηρών επεισοδίων που σημειώθηκαν χθες στην πόλη Ουρούμτσι της δυτικής Κίνας, μεταξύ μελών της εθνότητας Χαν και Ουιγούρων μουσουλμάνων.
O αριθμός των νεκρών από τα αιματηρά επεισόδια στην πόλη Ουρούμτσι της επαρχίας Σιντζάν της δυτικής Κίνας ανέρχεται ήδη σε τουλάχιστον 140 και "εξακολουθεί να αυξάνεται", ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν... τους 800, μετέδωσαν σήμερα τα κρατικά ΜΜΕ επικαλούμενα την τοπική αστυνομία.
Η αστυνομία συνέλαβε εκατοντάδες διαδηλωτές και αναζητεί περισσότερους από 90, που θεωρούνται "άνθρωποι-κλειδιά", μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.


http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/07/06/1686174.htm

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

"Στις 20 Ιουλίου 2009 συμπληρώνονται 35 χρόνια από την παράνομη τουρκική εισβολή στην Κύπρο (20/7/1974).
Με αφορμή την επέτειο αυτή σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογός μας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του διενεργεί μια μεγάλη διαδικτυακή ψηφοφορία με Θέμα:
Πιστέυετε ότι,τα Ηνωμένα Έθνη,η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Διεθνής Κοινότητα εν γένει,με την έλλειψη πίεσης προς την Τουρκία εκ μέρους.... τους για να συνεργαστεί,φέρουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το γεγονός ότι 35 χρόνια μετά,το τεράστιο ανθρωπιστικό πρόβλημα των Αγνοουμένων και Αδηλώτων Αιχμαλώτων της Κυπριακής Τραγωδίας παραμένει άλυτο;

ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ www.agnooumenoi74.gr

Με την πλήρως ελεύθερη και ανώνυμη ψηφοφορία αυτή επιχειρούμε να αφυπνίσουμε την κοινή γνώμη σε Ελλάδα και Κύπρο,καθώς και τη Διεθνή Κοινότητα με στόχο την τελική εξιχνίαση της τύχης των αγαπημένων μας προσώπων και την επίλυση του πολύπαθου Κυπριακού ζητήματος.
Παρακαλούμε τους απανταχού της Γης Ανθρωπιστές να μας υποστηρίξουν απλά επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας και ψηφίζοντας.Ένα απλό ανώνυμο κλικ.Δεν θα το χρησιμοποιήσουμε σε βάρος ή για την προβολή κανενός.

Δεν γνωρίζουμε αν εμείς το αξίζουμε.Πιστεύουμε όμως πως οι ήρωες του 74 σίγουρα είναι το ελάχιστο που αξίζουν."


Related Posts with Thumbnails