Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥΣ

"Το μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Δικηγόρος Σπύρος Ιωάννου του Πέτρου, που είναι και σύζυγος Δικαστικού Λειτουργού (που υπηρετεί στο Πρωτοδικείο Ηλείας) το βράδυ της 26-1-2009 και περί ώρες από 10,30 μμ μέχρι και 11,30 μμ ενώ βρισκόταν στο γραφείο του και ασκούσε τα καθήκοντα του , δέχτηκε βάναυση εγκληματική επίθεση από άγνωστα (ή άγνωστο ) μέχρι τώρα πρόσωπα ( ή πρόσωπο) , με συνέπεια τον βαρύτατο τραυματισμό του στο κεφάλι , την μεταφορά του στην εντατική Μονάδα του Νοσοκομείου Τρίπολης όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε καταστολή, η δε κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη.
Πρόκειται για καλά προετοιμασμένη, ύπουλη εγκληματική επίθεση που ...... δέχτηκε ο συνάδελφός μας στο χώρο της εργασίας του, μέσα στο γραφείο του, σε χρόνο που προετοίμαζε τις υποθέσεις του .
Τα βάναυσα και εγκληματικά κτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι του από το φονικό όργανο των δραστών ή του δράστη, ήταν πολλά και του προκάλεσαν πολλαπλά κατάγματα κρανίου και εγκεφαλική αιμορραγία μη αντιμετωπίσιμη.
Οι συνθήκες της επίθεσης και ο τρόπος που κτυπήθηκε οδηγούν με βεβαιότητα στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για σχεδιασμένη δολοφονική ενέργεια σε βάρος του συναδέλφου μας, η οποία έχει ευρύτερες κοινωνικές προεκτάσεις.
Η επίθεση αυτή στέφεται κατά του Δικηγορικού λειτουργήματος και κατά του θεσμού της Δικαιοσύνης.
Πρόκειται για πρωτόγνωρο άγριο έγκλημα που στρέφεται σε βάρος μάλιστα ενός δικηγόρου ο οποίος ασκεί επί 28 χρόνια, έντιμα, ευσυνείδητα και με συνέπεια και ζήλο το λειτούργημα του Δικηγόρου, είναι από τα πλέον μάχιμα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας και σε όλη της περιφέρεια του Εφετείου Καλαμάτας. Έχει προκληθεί μείζον κοινωνικό ζήτημα στην περιοχή μας και είναι αναγκαίο να εξαντληθεί κάθε μέσον με σκοπό την διαλεύκανσή του εγκλήματος , έτσι ώστε πέραν του ότι πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη, να επανέλθει η ηρεμία και η εμπιστοσύνη του κοινωνικού συνόλου της περιοχής μας στους νόμους και τους θεσμούς .
Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης και συλλογής στοιχείων από το Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας .
Όμως όπως επειδή η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και το στάδιο της αρχικής συλλογής των στοιχείων είναι πολύ σημαντικό , οι ασκούντες την προανάκριση στο στάδιο αυτό είναι αναγκαίο να έχουν αυξημένη εμπειρία. Έτσι πιστεύουμε ότι η υπόθεση πρέπει να ανατεθεί σε ειδικό κλιμάκιο έμπειρων αστυνομικών σε ζητήματα ανθρωποκτονιών.
ΖΗΤΑΜΕ
Η υπόθεση να λάβει την μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα, γιατί αυτό θα συμβάλλει στη διαλεύκανση της υπόθεσης."


ΣΧΟΛΙΟ:λίγη ώρα μετά την αποστολή του δελτίου τύπου ο άτυχος δικηγόρος κατέληξε.

Ο Δήμαρχος Νικήτας Δενδρομάνης


Τελικά απο Κακλαμάνης έχει γίνει Δενδρομάνης
Τι μανία ρε παιδιά έχει αυτός ο άνθρωπος με τα δένδρα ?
Όπου δένδρο καί χαρά καί ο Κακλαμάνης πρώτος .
Την μία φυλάει..... τα πλαστικά Χριστουγεννιάτικα δενδρα και τήν άλλη κόβει τα αληθινά . !!!!!!
Νικήτας Δενδρομάνης καί όχι Κακλαμάνης λοιπόν από σήμερα .

http://arpaxta.blogspot.com/

Το νεό εργαλειο της Google Measurment Lab ή M-Lab ελέγχει την απόδοση των ευρυζωνικών συνδέσεων

Σε συνεργασία με δύο μη κερδοσκοπικούς φορείς, η Google παρουσίασε ένα εργαλείο το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να εξετάσουν αν ο ISP (πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο) επιβραδύνει επίτηδες το κατέβασμα ή το ανέβασμα συγκεκριμένων αρχείων.
Η διαγνωστική υπηρεσία, με την ονομασία Measurment Lab ή M-Lab («εργαστήριο μετρήσεων) είναι η τελευταία εξέλιξη στο ευρύτερο ζήτημα της «ουδετερότητας του Διαδικτύου», που τείνει να λάβει μεγάλες διαστάσεις στις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με την αρχή της ουδετερότητας -την οποία παραβιάζουν πολλές εταιρείες- οι ISP δεν επιτρέπεται να κάνουν..... διακρίσεις και να επιβάλλουν περιορισμούς στη διακίνηση περιεχομένου μέσω των δικτύων τους.

Πέρυσι, για παράδειγμα, η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC) έκρινε ένοχη την εταιρεία δικτυακών υπηρεσιών Comcast επειδή επιβράδυνε κρυφά το κατέβασμα αρχείων μέσω του δημοφιλούς συστήματος BitTorrent.

To βασικό επιχείρημα των ISP είναι ότι αυτή η «αστυνόμευση» των συνδέσεων είναι απαραίτητη προκειμένου να αποφευχθεί υπερφόρτωση των δικτύων. Από την αντίπαλη πλευρά, οι υπέρμαχοι της ουδετερότητας κάνουν λόγο για διακρίσεις με βάσει αυθαίρετα κριτήρια των εταιρειών, οι οποίες μάλιστα ουδέποτε γνωστοποιούνται στους χρήστες.

Το M-Lab αναμένεται τώρα να φέρει τη Google σε σύγκρουση με τις εταιρείες διαδικτυακών υπηρεσιών.

«Όταν μια διαδικτυακή εφαρμογή δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, ή η σύνδεσή σας συμπεριφέρεται παράξενα, πώς μπορείτε να καταλάβετε αν το πρόβλημα οφείλεται στον ISP, στην εφαρμογή, στο PC, ή σε κάτι άλλο;» εξηγεί ο αποκαλούμενος «πατέρας του Διαδικτύου» Βιντ Σερφ, o οποίος εργάζεται σήμερα στη Google.

H υποδομή του Measurment Lab αποτελείται από 36 εξειδικευμένους διακομιστές σε 12 τοποθεσίες των ΗΠΑ και της Ευρώπης. Υλοποιείται από τη Google σε συνεργασία με την αμερικανική «δεξαμενή σκέψης» New America Foundation και τη μη κερδοσκοπική ερευνητική κοινοπραξία PlanetLab.

Η πρώτη εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών που αναμένεται να μπει στο στόχαστρο του M-Lab είναι η αμερικανική Cox Communications, η οποία ανακοίνωσε την Τετάρτη την πρόθεσή της να εφαρμόσει ένα σύστημα που δίνει προτεραιότητα στο «χρονοευαίσθητο» περιεχόμενο, όπως οι ιστοσελίδες και το ζωντανό βίντεο, ενώ καθυστερεί τεχνητά άλλου είδους αρχεία, όπως αυτά που ανταλλάσσουν μεταξύ τους οι χρήστες.

πηγη:Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press















ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο 53ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΕΙΧΕ ΔΕΧΘΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΆΓΡΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ


Related Posts with Thumbnails