Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Τα πληρη στοιχεία απο το νεο απόκτημα του Ολυμπιακου Matt Derdyshire




κάντε κλικ στην εικόνα

Τον Ματ Ντέρμπισαϊρ απέκτησε ο Ολυμπιακός ... ως αντιΝτάρκο

το νεό απόκτημα του Ολυμπιακού αποκτήθηκε δανεικός απο την Μπλάκμπερν , είναι 22 ετών και θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή του , φέτος έχει ...22 συμμετοχές και εχει πετύχει 5 γκολ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΟΜΑΡΧΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΓΙΟΥ ΣΤΗ ΓΙΑΛΟΒΑ ....

Προφορικές διαβεβαιώσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα τοξικότητας με το παλιό ναυάγιο της Γιάλοβας έλαβε ο νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος , όπως δήλωσε , παρόλα αυτά πάρθηκαν δείγματα για περαιτέρω έλεγχο.
Στις δηλώσεις του αναφέρει:
«Μιλήσαμε με την ΕΥΔΑΠ, με τον πρόεδρο κ. Κωστούλα και τη γ. διευθύντρια κα Κωνσταντοπούλου των Διυλιστηρίων, με τα κεντρικά του Γενικού Χημείου του Κράτους, για να δούμε κατά πόσον μπορεί, είτε υπολείμματα της μεταφερόμενης χημικής ουσίας είτε οποιαδήποτε μετατροπή της από ενδεχόμενη χημική αντίδραση, να δημιουργήσουν θέματα. Οι προφορικές διαβεβαιώσεις που λάβαμε ήταν καταλυτικά αρνητικές, όπου και αν ρωτήσαμε. Ωστόσο, δεν αρκεστήκαμε σε αυτό και στείλαμε......
επιτροπή αποτελούμενη από τον κ. Παν. Πυλιώτη του Τμήματος Περιβάλλοντος, τον κ. Καραλή από το Τμήμα Αλιείας, τον κ. Δημήτρη Λαμπρόπουλο, επόπτη Υγείας, τον κ. Δημητρακόπουλο από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης και την κα Μεϊμετέα Ειρήνη από το Γενικό Χημείο του Κράτους. Τους υποδέχθηκε ο δήμαρχος Πύλου, ο οποίος έχει συνεργείο, ανέλκυσαν σακιά που υπάρχουν στο βυθισμένο σκάφος, και πήραν τρεις σειρές δειγμάτων. Η μία θα μείνει στο Γενικό Χημείο του Κράτους στην Καλαμάτα, η άλλη με αυτοκίνητο της Νομαρχίας μεταφέρθηκε στα κεντρικά του Γενικού Χημείου του Κράτους στην Αθήνα και παράλληλα η τρίτη στην ΕΥΔΑΠ»

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΤΙΝΑΖ

Από πατινάζ πως τα πάτε , είσαστε καλλοί στισ φιγούρες ... αν και όσο καλός να είσαι ....είναι να μην σου τύχει λακκόυβα στο παγοδρόμιο.
Δειτε στο παρακάτω Video τη επάθε η συγκεκριμένη αθλήτρια....



ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΗΡΟ ΠΑΙΔΙ

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ... ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ [ΓΕΦΥΡΑ ΧΩΡΙΟ ]ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΑ....ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ 2310715469

MAZDA MΡ7289
http://laikoyra.blogspot.com/

ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ....

Αποχώρησαν οι αγρότες τις Μεσσηνίας και από τα τρία μπλόκα που είχαν στήσει τις προηγούμενες μέρες στους δρόμους τησ Μεσσηνίας , έτσι μετά την Τσακώνα και το Ασπρόχωμα πριν λίγη ώρα αποχώρησαν τα τρακτέρ και από το μπλόκο του Καλού Νερού στο οποίο πλέον η.... κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά στη εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας και Πύργου - Κυπαρισσίας - Καλαμάτας , επόμενο βήμα των αγροτών είναι η παρουσία τους στο νομαρχιακό συμβούλιο όπου θα συνεδριάσει αύριο και θα καταθέσουν τα αιτήματα τους

Κουτάλι, φλυτζάνι ή κουβάς; Για κάνετε και εσείς το τέστ.

Ο επισκέπτης ενός ψυχιατρείου ρωτά τον αρχίατρο, ποιές δυνατότητες υπάρχουν για να ανακαλύψει κανείς αν κάποιος χρειάζεται εισαγωγή στο ψυχιατρείο.
«Είναι πολύ απλό» του λέει ο αρχίατρος,
«γεμίζουμε μια μπανιέρα με νερό. Μετά δίνουμε στον ασθενή ένα κουτάλι, ένα φλυτζάνι κι έναν κουβά και του λέμε να αδειάσει την μπανιέρα.»
«Ααα, κατάλαβα» λέει ο επισκέπτης «Ένα κανονικό άτομο θα έπαιρνε τον κουβά επειδή είναι μεγαλύτερος σε χωρητικότητα από το κουτάλι και το φλυτζάνι»…..
Δώστε την δική σας απάντηση , για να δείτε αν χρειάζεστε δωμάτιο με θέα και μετά πατήστε την συνέχεια για την απάντηση……

«Λάθος» απαντά ο αρχίατρος «Ένα κανονικό άτομο θα τραβούσε την αλυσίδα και θα έβγαζε το βούλωμα της αποχέτευσης»
«Θέλετε δωμάτιο με θέα;»

Τώρα τι ; κύριε Χατζηγάκη τα ξεχάσατε;;



Σ. Χατζηγάκη : ανάπτυξη της περιφέρειας, δεν είναι μόνο περιβάλλον, είναι και ποιότητα. Κι όταν μιλάμε για ποιότητα, εννοούμε και..... ποιότητα σχετικά με τον άνθρωπο αγρότη ο οποίος υπηρετεί την περιφέρεια, την ύπαιθρο, αλλά και μια γενικότερη ποιότητα στα ίδια αυτά τα προϊόντα.

Τώρα τι ; κύριε Χατζηγάκη τα ξεχάσατε;;
Εσείς ο ίδιος τα λέγατε την Πέμπτη 8 Ιανουάριος 2009, στην τελετή παράδοσης - παραλαβής του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

o-politis.blogspot.com
Related Posts with Thumbnails