Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Υποψήφιος για το δήμο Τριφυλίας ο Παναγιώτης Τσίγγανος

Την υποψηφιότητα του για το δήμο Τριφυλίας ανακοίνωσε σήμερα ο Παναγιώτης Τσίγγανος δημοτικός σύμβουλος Κυπαρισσίας. Όπως μετέδωσε το κανάλι Best η υποψηφιότητα του συνοδεύεται από την στήριξη σημαντικών προσώπων της Τριφυλίας ....

Απόσπασμα από το βίντεο -video με τα όργια στο Αγρίνιο

ψάχνωντας στο ιντερνετ όλο και κάτι βρίσκεις.
Απόσπασμα του βίντεο που από ότι λέγεται συγκλόνισε την τοπική κοινωνία του Αγρινίου μπορείτε να .... Δείτε ΕΔΩ

Δεν έγινε αποδεκτή η δωρεα Βαρδινογιάννη από Βγενόπουλο - Πατέρα

Σε δηλώσεις που μόλις έγιναν τονίστηκε ότι Διευκρίνησαν όλα τα σημεία και συμφωνούν, προχωρούν όλοι μαζί. Αποφάσισαν πρόεδρο τον Νικόλα Πατέρα , δεν δέχονται την δωρέα του 25% των μετοχών και θα πάρουν το ποσοστό αυτό στο τέλος της χρονιάς μέσα από άυξηση του μετοχικού κεφαλαίου

Η Εκμάθηση της Αγγλικής σε Πρώιμη Παιδική Ηλικία, στα 800 Ολοήμερα Δημοτικά

Ο Ειδικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Μιχάλης Κοντογιάννης, απέστειλε σήμερα, 08/09/2010, με εγκύκλιό του τις αναλυτικές οδηγίες για τη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας στις Α’ και Β’ τάξεις των Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, στο πλαίσιο της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης «Νέες Πολιτικές Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης στο Σχολείο: Η Εκμάθηση της Αγγλικής σε Πρώιμη Παιδική Ηλικία».
Οι αναλυτικές οδηγίες για τη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας στις Α’ και Β’ τάξεις του Δημοτικού διαμορφώθηκαν από.... την αρμόδια επιστημονική ομάδα του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εγκρίθηκαν από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Αττικής ο Αλέκος Αλαβάνος

Eπιβεβαίωσε την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Αττικής ο Αλέκος Αλαβάνος, αν και -όπως είπε- δεν τον ενδιαφέρει η θέση του περιφερειάρχη. Επισήμανε ότι οι εκλογές πρέπει να έχουν πολιτικό κριτήριο, καθώς «σήμερα υπάρχει κυβέρνηση, η οποία εφαρμόζει πολιτική που δεν ψηφίστηκε» και αποσαφήνισε ότι η ιδέα για την υποψηφιότητά του είχε ωριμάσει εδώ και καιρό, ωστόσο οι ανακοινώσεις καθυστερούσαν σε μία «προσπάθεια στοίχισης του ΣΥΡΙΖΑ».
Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ, μιλώντας στον Real fm, τόνισε πως... «υπό τις παρούσες συνθήκες ένας καλός περιφερειάρχης θα έχει να αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα, τη φτώχεια, την πείνα, την ανεργία, την εγκληματικότητα», θέτοντας ως διακύβευμα των εκλογών «μία περιφερειακή αρχή, η οποία θα στηρίξει το κοινωνικό κράτος και θα λειτουργήσει εκτός μνημονίου».

Ο Αλέκος Αλαβάνος εκτίμησε πως εγκυμονεί ένας νέος πολιτικός χάρτης στη χώρα, καθώς «το όλο πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις».

Αναγνώρισε τις προσωπικές του ευθύνες για την «πολύ μεγάλη υποβάθμιση της Αριστεράς», ενώ ερωτηθείς σχετικά απέφυγε να απαντήσει για το αν κυοφορείται ένα νέο πολιτικό σχήμα.

«Αν υπάρξει διαιρεμένη κάθοδος δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι μία διαφωνία πάνω στο συγκεκριμένο θέμα» σημείωσε και συνέχισε: «Δική μου πρόθεση είναι αν έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα εμείς, να αναζωογονήσουμε όλο τον ΣΥΡΙΖΑ, να βγάλουμε τα συμπεράσματα που έχουμε, να μην προχωρήσουμε σε έναν νέο φορέα».

Άφησε, ωστόσο, ανοικτό το ενδεχόμενο διάσπασης του χώρου αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, εκφράζοντας πάντως την επιθυμία «να είμαστε όλοι μαζί».

πηγη:www.in.gr

Υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής ο Αλέξης Μητρόπουλος

Υποψήφιος στην Περιφέρεια της Αττικής κατεβαίνει ο Αλέξης Μητρόπουλος.
Δηλώνοντας χαρακτηριστικά «Με χαρά και συναίσθηση μεγάλης ευθύνης αποδέχθηκα την πρόταση των μελών του Κέντρου Πολιτικού Διαλόγου και Δράσης "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ", καθώς και δυνάμεων της Ριζοσπαστικής και Οικολογικής Αριστεράς, να συμμετάσχω σε ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο Κοινωνικής Αυτονομίας, που θα λάβει μέρος στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές Εκλογές για την Περιφέρεια της Αττικής»

video orgia agrinio

Μετά το βίντεο με τα όργια σε νοσοκομείο , την Τζούλια και την Ντούβλη , ήρθε ακόμη ένα βίντεο να γίνει top στις αναζητήσεις στο διαδίκτυο και δεν είναι άλλο από αυτό με την δημοσιότητα που δόθηκε για βίντεο με όργια στο Αγρίνιο. Για ακόμη μια .... φορά αποδεικνύεται ότι τέτοια θέματα κεντρίζουν το ενδιαφέρον όλων

Ομιλία Σαράντου Κουκούμη αύριο στα Φιλιατρα

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τους κατοίκους των Φιλιατρών σε σύσκεψη-συζήτηση για τον χαρακτήρα των τοπικών περιφερειακών εκλογών και για την στάση που πρέπει να κρατήσουν οι εργαζόμενοι και οι νέοι της περιοχής. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Σεπτέμβρη και ώρα 20:30 στο Φουρναράκειο πνευματικό κέντρο στα Φιλιατρά . θα μιλήσει ο Σαράντος Κουκούμης υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας με τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης

Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του ΠΑΟ

Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση Βαρδινογιάννη Βγενόπουλου Πατέρα από την οποία θα κριθεί αν υπάρξει συμφωνία για την δωρεάν μεταβίβαση του 25% των μετοχών του Τζίγγερ. Μια συνάντηση η οποία θα κρίνει και το μέλλον του ΠΑΟ

Με μεγάλη πτώση άνοιξε το Χρηματιστήριο

Με μεγάλη πτώση που ξεπερνά το 3,5% άνοιξε σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνων

Δύο αστεροειδείς θα περάσουν κοντά από τη γη

Δύο αστεροειδείς θα περάσουν σήμερα Τετάρτη κοντά από τη γη με διαφορά ωρών μεταξύ τους, ανακοίνωσε η αμερικανική διαστημική υπηρεσία.
Οι αστεροειδείς, διαμέτρου μερικών μέτρων, ανακαλύφθηκαν την Κυριακή με τηλεσκόπιο στην Αριζόνα και θα περάσουν από τη γη σε απόσταση πιο κοντινή σε σχέση με εκείνη της γης από τη σελήνη, ανακοίνωσε η ΝΑΣΑ.
Παρότι οι αστεροειδείς συχνά περνούν σε τέτοια απόσταση από τη γη, είναι σπάνιο δύο μαζί να περάσουν σε...
τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
Ο πρώτος αστεροειδής, ο 2010 RX30, έχει διάμετρο 10 με 20 μέτρα και θα περάσει σε απόσταση 248.000 χιλιομέτρων από τη γη στις 12:51 (ώρα Ελλάδος).
Ο δεύτερος, ο 2010 RF12, διαμέτρου περίπου 6 με 14 μέτρων, θα περάσει σε απόσταση 79.000 χιλιομέτρων από τη γη στη 01:12 (ώρα Ελλάδος).
Και οι δύο θα είναι ορατοί με τη βοήθεια ερασιτεχνικών τηλεσκοπίων, σύμφωνα με τη ΝΑΣΑ.

ΑΠΕ
Related Posts with Thumbnails