Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Τα πήραν όλα και έφυγαν ....


Την συγκεκριμένη φωτογραφία δημοσιεύει σήμερα Το Βήμα και είναι το γραφείο που παρέλαβε ο Παπακωνσταντίνου από τον Παπαθανασίου όπως βλέπεται δεν άφησαν τίποτα πίσω ....


Θανατηφόρο τροχαίο στη Μεσσήνη εξαιτίας ...αλόγου!!!

Τα ξημερώματα σήμερα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 39χρονος από τη Μεσσήνη και κινείτο με κατεύθυνση από Μεσσήνη προς Ασπρόχωμα στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου συγκρούστηκε με αδέσποτο άλογο που είχε βγει στο δρόμο, εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε στις σιδηροδρομικές γραμμές, σε... γέφυρα του ΟΣΕ και πήρε φωτιά, έπεσε από τη γέφυρα στην κοίτη του ποταμού με αποτέλεσμα ο 39χρονος να βρει τραγικό θάνατο.

Αναζητείται από τις Αρχές ο ιδιοκτήτης του αλόγου και προανάκριση ενεργεί η Τροχαία Καλαμάτας.

http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_6350.html

Πρόσκληση για την πλήρωση των θέσεων των Γενικών και Ειδικών Γραμματέων της Κυβέρνησης και των Γενικών Γραμματέων Περιφερειών.

Online μπορούν όσοι θέλουν να καταθέσουν αιτήσεις για μια θέση Γενικού Γραμματέα στα υπουργεία ή στις Περιφέρειες , ή να προτείνουν κάποιον άλλον.
Η ανακοίνωση από το γραφείο του Πρωθυπουργού , που είναι και πρωτοπόρα αναφέρει:

O Πρωθυπουργός της χώρας κ. Γιώργος Παπανδρέου έχει δεσμευτεί για την πλήρη αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του κράτους έτσι ώστε να γίνει πραγματικά αρωγός του πολίτη και υπηρέτης των συμφερόντων του, για τη ριζική καταπολέμηση της αδιαφάνειας, της σπατάλης, της αναξιοκρατίας και του κομματισμού. Η δέσμευση αυτή υλοποιείται ήδη από σήμερα.
Το πρώτο βήμα αφορά στην αλλαγή του τρόπου στελέχωσης των θέσεων των Γενικών και των Ειδικών Γραμματέων των Υπουργείων και των Γενικών Γραμματέων των Περιφερειών. Στόχος είναι ...να δοθεί η δυνατότητα στον κάθε πολίτη να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.
Θα ακολουθήσουν σταδιακά ανάλογες διαδικασίες και για τις υπόλοιπες θέσεις του ευρύτερου δημόσιου τομέα, όπου αυτό είναι δυνατό.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση που βρίσκεται στην ιστοσελίδα opengov.gr, σημειώνοντας τη Γραμματεία ή τις Γραμματείες, για τις οποίες εκδηλώνουν ενδιαφέρον.
Δίνεται η δυνατότητα υποβολής ετεροπρότασης.
Διασφαλίζεται η εμπιστευτικότητα της συμμετοχής.
Όσοι επιλεγούν θα κληθούν να υποβάλουν αναλυτική κατάσταση της περιουσίας τους.
Οι αιτήσεις θα πρέπει να έχουν υποβληθεί μέχρι την 13η Οκτωβρίου 2009.





Related Posts with Thumbnails