Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Μεγάλος νικητής ο Ολυμπιακός 2-1 την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ


Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός με 2 γκολ του Τοροσίδη πήρε μεγάλη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ με 2-1, το γκολ για την ΑΕΚ ο Νέμεθ....


LIVE ΤΟ ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 Στο ημίχρονο με σκόρερ ποιον άλλο τον Τοροσίδη με κεφαλιά μετά από σέντρα του Λεονάρντο από τα αριστερά στο 43'.
Η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για πέναλτι σε χέρι του Μέλμπεργκ στο 38'
0-2 ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και παααλιιι ο Τοροσίδης στο 55'
1-2 μείωσε η ΑΕΚ με τον Νεμεθ στο 65'
Δοκάρι ο Ζεβλάκοφ στο 71'
Πιέζει η ΑΕΚ
Αλλαγές Τοροσίδης έξω Γκαλίτσιος μέσα Καφές έξω Παυλής μέσα στο 83'
Αλλαγή στο 89 έξω ο Ντιόγκο μέσα ο Μητρογλου
4 λεπτά καθυστερήσεις παίζονται τώρα ....
ΛΗΞΗ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 1-2 ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Τελευταία ενημέρωση 11:10

Ισόπαλοι Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0-0

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι μεταξύ Πανιωνίου και ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Ακυρώθηκε γκολ του ΠΑΟΚ ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες ....


Έφοδος της αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα - γιάφκα στο Χαλάνδρι

Έφοδο σε γιάφκα στο Χαλάνδρι πραγματοποίησε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για προσαγωγές υπόπτων.
Στο διαμέρισμα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές εντοπίστηκαν υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε τρομοκρατικές ενέργειες. Οι αρχές εκτιμούν ότι... πρόκειται για διαμέρισμα που χρησμοποιούσε η οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς». Το διαμέρισμα βρισκόταν υπό αστυνομική παρακολούθηση τους τελευταίους μήνες.

Η έφοδος των αστυνομικών πραγματοποιήθηκε λίγες μόλις ώρες μετά την έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, μικρής ισχύος, σε πολυκατοικίας επί της οδού Τσακάλωφ 28, στο Κολωνάκι, όπου βρίσκεται το σπίτι του Γ.Αρσένη και της Λ.Κατσέλη. Η μέθοδος παραπέμπει στη «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς»

πηγη:http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1056564&lngDtrID=244


Free game Circle the Cate.... ένα καλό παιχνιδάκι για πολύ κόλλημα

Μας το έστειλε ο φίλος ο Βάτραχος και πραγματικά είναι πολύ καλό παιχνιδάκι. Μιλάμε για πολύ κόλλημα.
Μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ


Ευρωπαϊκή πρωτιά για το Αεροδρόμιο της Αθήνας "Ελευθέριος Βενιζέλος"

Με το αεροδρόμιο της Αθήνας «πρωταθλητή Ευρώπης» ολοκληρώθηκαν τα ROUTES 2009, η μεγαλύτερη παγκόσμια συνάντηση αεροδρομίων και αεροπορικών εταιρειών (12-15 Σεπτεμβρίου, Πεκίνο). Με τις ψήφους των αεροπορικών εταιρειών από όλο τον κόσμο, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών βραβεύθηκε ξανά ως το καλύτερο αεροδρόμιο στην Ευρώπη στο αεροδρομιακό μάρκετινγκ, για τη συνεχή και δυναμική υποστήριξη που προσφέρει στις αναπτυξιακές προσπάθειες και τα προγράμματα των εταιρειών*.
Στη δύσκολη διεθνή συγκυρία, η.... νέα βράβευση των αεροπορικών εταιρειών προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών αποκτά ιδιαίτερη αξία: Το αεροδρόμιο της Αθήνας ήταν το 2009 το μοναδικό μεγάλο ευρωπαϊκό αεροδρόμιο που κατάφερε να έχει αύξηση των δρομολογίων του, αφού μέχρι τώρα μέσα στη χρονιά που διανύουμε, τα προγράμματα υποστήριξης του ΔΑΑ έφεραν 12 νέες αεροπορικές εταιρείες (Air Arabia, Baboo, Cimber Sterling, Libyan. Lvov, Transavia, Atlant-Souyz Airlines, Athens Airways, Etihad, Pegasus, Hellenic Imperial και Sun Express) και 8 νέους διεθνείς προορισμούς (Νίκαια, ’μπου Ντάμπι, Σάρζα, Τρίπολη, Βεγγάζη, Καζαμπλάνκα, Κρασνοντάρ και Σμύρνη).

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών πρώτευσε μεταξύ όλων των ευρωπαϊκών αεροδρομίων, ενώ επίσης διακρίσεις στην ίδια κατηγορία έλαβαν τα αεροδρόμια του Αμστερνταμ και των Βρυξελλών.

* Μέσω του ολοκληρωμένου προγράμματος αναπτυξιακών κινήτρων & μάρκετινγκ, ο ΔΑΑ συμμετέχει στο αρχικό ρίσκο των εταιρειών για την ανάπτυξη νέων δρομολογίων, υποστηρίζοντας με συνέπεια τις αεροπορικές εταιρείες και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά του. Παράλληλα με το γενναιόδωρο πρόγραμμα εκπτώσεων που προσφέρει, ο ΔΑΑ υλοποιεί ένα ευρύ φάσμα προωθητικών & διαφημιστικών υποστηρικτικών ενεργειών προς τις αεροπορικές εταιρείες, πρωτοπορώντας στην εφαρμογή σύγχρονων πρακτικών για την προσέλκυση νέων αεροπορικών συνδέσεων και συμβάλλοντας στην προώθηση των αεροπορικών εταιρειών στην Ελλάδα.





Γαλάζια καρφιά Γιαννάκου, Μεϊμαράκη και Καραχάλιου

Πολιτική βόμβα σε Μαξίμου και Ρηγίλλης έριξε το πρωί η Μαριέτα Γιαννάκου, μέσα από τη συχνότητα του Flash 96, για το ψηφοδέλτιο επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.
Η επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ σημείωσε με νόημα: "Στο ψηφοδέλτιο επικρατείας μπαίνουν άνθρωποι που δεν μπορούν να εκλεγούν. Εγώ μπορώ όποτε θέλω".
Την δυσφορία του για την επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης, εξέφρασε ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Μιλώντας, επίσης, στον Flash 96, σημείωσε ότι ίσως θα έπρεπε να έχει εξηγηθεί περισσότερο γιατί πήγαμε στις εκλογές.
Γαλάζια καρφιά και από τον πρώην γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ, Νίκο Καραχάλιο, ο οποίος- μέσω του Flash 96- εξαπέλυσε επίθεση στον Θ. Ρουσόπουλο.
"Εκείνος είχε την ευθύνη των χειρισμών για το Βατοπέδι που ανέστρεψε το κλίμα εις βάρος της ΝΔ. Λείπει αυτός αλλά έχει μείνει πίσω η ομάδα του", τόνισε ο κ. Καραχάλιος, προσθέτοντας ότι ο Θ. Ρουσόπουλος αποδυνάμωσε τον Κ. Καραμανλή.

πηγη:http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=319515&cid=1

Απάντηση από τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ στον Πρωθυπουργό για τα Stage

Την παρέμβαση εισαγγελέα για τις 12.000 προσλήψεις από τον ΟΑΕΔ μέσω των προγραμμάτων stage, ζήτησε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ καλώντας παράλληλα να επιληφθεί του θέματος η Διακομματική Επιτροπή.
Απαντώντας στη φράση του πρωθυπουργού κατά το χθεσινό debate ότι πρόκειται για ευρωπαϊκά προγράμματα και ότι θα χαθούν πόροι αν δεν αξιοποιηθούν, ο κ. Παναγόπουλος αντέτεινε πως αυτό δεν είναι αλήθεια, εξηγώντας:.... «Όλα τα προγράμματα STAGE που κάνει ο ΟΑΕΔ και κύρια αυτό που ενεργοποίησαν τώρα δηλ. 12.000 άτομα για το δημόσιο, ευρύτερο δημόσιο τομέα και ΟΤΑ μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, είναι Εθνικοί Πόροι. Πόροι ΟΑΕΔ. Κωδικός 2493 κόστος 150 εκατομμύρια €».
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και οι αρμόδιοι υπουργοί ενημερώθηκαν σχετικά από το προεδρείο της Συνομοσπονδίας στις 02/09/09 κατά τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου. «Αντί να το ελέγξει [ο πρωθυπουργός] ανακαλύπτει "πράσινους συνδικαλιστές" για να κρυφτεί, και χαρακτηρίζει ανεπίτρεπτη τη καταγγελία. Ανεπίτρεπτη είναι όχι η αλήθεια αλλά η διαστρέβλωση και η απόκρυψή της», παρατήρησε ο κ. Παναγόπουλος και έθεσε μία σειρά ερωτημάτων:

«Είναι αλήθεια ή ψέμα ότι έχουν μετατρέψει τα STAGE από προγράμματα εργασιακής εμπειρίας με συνεχείς ανανεώσεις σε προγράμματα εργασιακής ομηρίας;

»Είναι αλήθεια ή ψέμα ότι υπογράφηκαν χιλιάδες προγράμματα από τις 03/09/09 έως 9/9/09 και σε συσκευασμένα κιβώτια αποστέλλονταν σε υπηρεσίες, Δήμους και υπουργεία;

»Είναι αλήθεια ή ψέμα ότι ο Διοικητής του ΟΑΕΔ παραιτήθηκε για να πολιτευθεί στις 09/09/09 και η αυτονομημένη επικράτεια της Γραμματείας του…. ταχυδρομούσε επιστολές και κιβώτια με προγράμματα έως και τις 15/09/09 χωρίς να έχει αυτό το δικαίωμα;

»Ποια είναι η εξουσιοδοτημένη υπηρεσία υπογραφής των συμφωνητικών και ποιος εξουσιοδοτημένος να υπογράφει αντί του τέως Διοικητή; Ποιός είναι αυτός που εμφανίζεται να σφραγίζει τα συμφωνητικά με τη σφραγίδα Διοίκηση ΟΑΕΔ, που υπάγεται και ποιος υπογράφει;»

πηγη:http://www.naftemporiki.gr/election/story.asp?id=1718808

Εκρηξη στο σπίτι της Λούκας Κατσέλη

Εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε και εξερράγη ένα τέταρτο πριν τις 12 στο σπίτι της Λούκας Κατσέλη στο Κολωνάκι. Από την έκρηξη που ήταν μικρής ισχύος προκλήθηκαν μόνο μικρές υλικές ζημιές. Νωρίτερα άγνωστος είχε τηλεφωνήσει στο ΑΛΤΕΡ και την Ελευθεροτυπία προειδοποιώντας για την έκρηξη.....


Απόψε το ντέρμπι ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στις 9.15 απόψε το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ σε τηλεοπτική μετάδοση από το NOVASPORTS 1. Στον πάγκο του Ολυμπιακού για πρώτη φορά ο Ζίκο με βοηθό τον Νινιάδη....

LIVE ΤΟ ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εδω

Related Posts with Thumbnails