Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Στο μικρό τελικό η Ελλάδα, ήττα 64-82 από την Ισπανία


Δεν τα κατάφερε η εθνική μας ομάδα στο μπάσκετ να ξεπεράσει το εμπόδιο των Ισπανών από τους οποίους ηττηθήκαμε με 64- 82 στον ημιτελικό. Έτσι θα παίξουμε στο μικρό τελικό του Ευρωμπάσκετ διεκδικώντας την τρίτη θέση. Οι Ισπανοί σαφώς καλύτεροι από εμάς δίκαι πήραν την νίκη.


Σε μη εκλογιμη θεση στο Επικρατείας ο Εβερτ

Τέλος σε ένα μεγάλο πρόβλημα του Καραμανλή σε ότι αφορά την κατάρτιση του ψηφοδελτίου Επικρατείας βάζει ο Μιλτιάδης Έβερτ , αφού γνωστοποίησε στον πρωθυπουργό την πρόθεση του να είναι στην 12 θέση του ψηφοδελτίου η οποία είναι μη εκλόγιμη.
Στην επιστολή που έστειλε στο Μαξίμου και δημοσιεύει το kafeneio.blogspot.com αναφέρει ""Η πρότασή σας να τεθώ εκ νέου επικεφαλής Επικρατείας είναι τιμητική για μένα. Από τα φοιτητικά μου χρόνια και ιδιαίτερα την τελευταία 35ετία στο ελληνικό κοινοβούλιο έχω προσφέρει στην πολιτική ζωή υπηρετώντας αξίες και ιδανικά που στηρίζονται στις ιδεολογικές και καταστατικές αρχές του κόμματός μας τις οποίες καθιέρωσε ο ιδρυτής μας Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Χρωστώ ευγνωμοσύνη στον... ελληνικό λαό και ιδιαίτερα στον αθηναϊκό, που επί σειρά ετών μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ για το καλό της πατρίδας.
Σήμερα, μετά από τόσα χρόνια συμμετοχής στα κοινά νοιώθω ότι πρέπει να συμβάλλω στην ανανέωση του κόμματος την οποία εγώ πρώτος έκανα πράξη και για το λόγο αυτό είμαι υποχρεωμένος να αρνηθώ την πρότασή σας επιθυμώντας να καταλάβω την τελευταία θέση.
Σας διαβεβαιώνω ότι θα είναι αμείωτο το ενδιαφέρον μου για την πορεία του τόπου και της παράταξης.
Η στάση μου και η συμπεριφορά μου όλα τα χρόνια που είμαι ενταγμένος στις τάξεις της ΝΔ αποτελούν εγγύηση για αυτό..."


Related Posts with Thumbnails