Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Δε.. δε .. δεν .. έρχεται...

Τελικά δεν έρχεται ο Χριστοφοράκος σήμερα .... Διαβάζουμε στην Naftemporiki.gr "Όπως ανακοινώθηκε επισήμως από το υπουργείο Δικαιοσύνης, ο υπουργός Νικόλαος Δένδιας ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, ότι το Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας αναστέλλει προς το παρόν την παράδοση του κ. Χριστοφοράκου στις ελληνικές δικαστικές αρχές."....


εεεε ... εεε ... έρχεται

έρχεται ... έρχεται...

Ποιος άλλος από τον Χριστοφοράκο, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε σήμερα το πρωί. Τώρα πόσοι θέλουν να έρθουν και πόσοι όχι δεν το ξέρουμε , εμάς πάντως δεν μας νοιάζει και κάνουμε το χαβαλέ μας. Θα έρθει λέει το βράδυ... οπότε άλλοι θα μπουν στο ψυγείο και άλλοι θα ψηθούν ...
Καλά δεν παίρνουμε και όρκο


Ανοίγουν σήμερα οι ιδιωτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί

Ανοίγουν κανονικά από σήμερα οι ιδιωτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί, ενώ οι δημόσιοι θα λειτουργήσουν από την 1η Σεπτεμβρίου.
Για την καλύτερη ενημέρωση γονέων, παιδιών και εκπαιδευτικών για τη νέα γρίπη τα υπουργεία Παιδείας και Υγείας θα ...μοιράσουν ενημερωτικό υλικό, ενώ θα τοποθετηθούν και αφίσες στα σχολεία.
Tα δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια αναμένεται να ανοίξουν κανονικά στις 11 Σεπτεμβρίου, αλλά η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

www.kathimerini.gr

Συναυλία με το Φίλιππο Πλιάτσικα σήμερα στην Κυπαρισσία ...


Συναυλία με τον Φίλιππο Πλιάτσικα σήμερα την Κυπαρισσία στο Λιμενοβρχίονα στις 9.30. το βράδυ

Related Posts with Thumbnails